Czy powinno mnie to niepokoić? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Czy powinno mnie to niepokoić?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: Czy powinno mnie to niepokoić?

Jestem z facetem ponad pół roku. Ostatnio zaczął pisać do mojej koleżanki (ktorej rzekomo nie lubi), na niewinne tematy typu "hej co tam" itd.

W ogóle mnie to nie niepokoiło. Pewnego razu koleżanka pokazała mi ich rozmowę. On  opowiadał o swoich byłych, jaki to on nie jest w łóżku i gdzie to już robił. Koleżanka, owszem, ciągnęła go bardzo za język, ale pisała mi wcześniej że chce go sprawdzic, a ja sie zgodziłam.

Zdenerwowałam się, ale on tłumaczył mi, że to było kiedyś, przecież mnie nie zdradził... Pokazał mi nawet rozmowę na fb, aby sie usprawiedliwic. W archiwum zobaczyłam, że pisze wyłącznie z dziewczynami, ale nie poruszylam juz tego tematu. Wybaczylam mu, aie wiem czy powinnam mu dalej ufać.. ;( Co o tym myslicie?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy powinno mnie to niepokoić?

Cóż, sygnał jest jednoznaczy. Czegoś mu brakuje (niemniej nie obwiniaj się o to - to problem w jego głowie) i szuka okazji.
Moim zdaniem "badał grunt". Może nawet bez zamiaru "konsumpcji" - ale to świadczy, że problem istnieje.

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Czy powinno mnie to niepokoić?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024