Czy pamiętacie wszystko to co dobre w Waszym związku? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy pamiętacie wszystko to co dobre w Waszym związku?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

Temat: Czy pamiętacie wszystko to co dobre w Waszym związku?

Hej. Nasunęło mi się takie pytanie, ponieważ ostatnio rozmawiałam z moim facetem i tak wspominaliśmy... Jak wiadomo z naszą pamięcią bywa różnie. Sama czasem nie mogę sobie czegoś przypomnieć, choć nieraz mówiłam :"nie zapomnę tego nigdy" big_smile a jak jest z Wami? Czy pamiętacie Wasze wszystkie ważne, cudne chwile w związku, wyznania itp. czy jednak bardziej i wyraźniej pamietacie nieporozumienia? A jak jest z Waszymi połówkami? smile A czy miałyście kiedyś tak, że zapytałyście o coś swego faceta, było to ważne dla Was a on tego nie pamietał i nie mógł sobie za nic przypomnieć? Co o tym myślicie?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy pamiętacie wszystko to co dobre w Waszym związku?

kiedyś zapytałam mojego " czy pamiętasz moment w którym wiedziałeś że to miłość a nie tylko chwilowe zauroczenie ?" migał się od odpowiedzi ale w końcu odpowiedział smile no i wyszło  na to że w tym samym czasie i on i ja zakochaliśmy się wsobie i wiedzieliśmy że to miłość nas łączy

3

czesto wspominamy i jak sie okazuje,on pamieta wszystko! i ja tez;)
nawet te malo znaczace sprawy,drobiazgi;)

4

Wlasciwie nie ma co pamietac.A te pare problemow,ktore byly ,to nie warto zasmiecac glowy.
Ja z reguly nie wracam do tego co bylo,moga wyniknac niepotrzebne klopoty....

5

Nie zapomniałam wyjątkowych momentów w swoim związku. Pewne rzeczy, jak pierwsze rozmowy, pierwszy pocałunek, pierwsza randka, pierwszy seks pozostaną na długo w mojej pamięci. Ale nie będę zdziwiona, jeśli za jakiś czas te wspomnienia przyblakną czy zniekształcą się, ponieważ dystans i czas nie pozostają bez znaczenia smile

6

U Nas jest tak, że to ja prawie wszystko pamiętam. Co prawda On też pamięta dosyć dużo ważnych momentów, ale... chociaż może po prostu ja częściej o tym wspominam i dlatego mi się tak wydaje.
Wiecie, aż mi kurcze dziwnie było mu się przyznać, ale On pamęta pierwszy pocałunek, a ja nie big_smile

7 Ostatnio edytowany przez smutnabetty (2009-05-04 16:06:39)

Ja od ponad roku jestem singielką, mój związek  rozpadł się w nieciekawych okolicznościac, ale do dzisiaj pamiętam wszystkie wspaniałe momenty, mimo iż nie mam już szacunku do mojego eks... Ale zostały naprawdę piękne wspomnienia, z których się bardzo cieszę! Pamiętam te piękne chwile, bo te yłe przypominają mi, że dobrze się stało, iż jestem teraz sama.

8

pewnie ze tak big_smile choć czasem trzeba dłuuugo się namyslec big_smile niestety pamieta sie tez te gorsze sad ;D

9

Pewne zeczy pamietam..pewne wspomnienia przyblakly..ale to normalne

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy pamiętacie wszystko to co dobre w Waszym związku?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024