Jaki fotel do pracy i biura? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

1 Ostatnio edytowany przez Anemonne (2012-11-13 14:53:18)

Temat: Jaki fotel do pracy i biura?

pracuję w domu, przy kompie, miewam problemy z kręgoslupem. Lekarz kazał mi kupić dobry fotel. A więc szukam wink Jakie macie fotele i czy myślicie, że ten się nada? [usunięto] Kolor bardzo mi się podoba i pasuje mi do mieszkana, a ja pracuję w kacie salonu

Wstawianie linków na forum jest niedozwolone. Zamiast tego możesz wstawić zdjęcie, tutaj jest instrukcja jak to zrobić. Proszę, zapoznaj się z regulaminem forum
Moderatorka Anemonne

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jaki fotel do pracy i biura?

Są takie podstawki pod nogi - to jest równie ważne jak dobry fotel, bo jak dużo siedzimy, to krążenie w nogach nam się psuje. A fotel jak fotel - każdy można dopasować wysokością, kątem odchylenia oparcia, więc ważne, by miał te główne regulacje.

3 Ostatnio edytowany przez Wielokropek (2014-12-18 11:06:58)

Odp: Jaki fotel do pracy i biura?

ja bardzo długo pracowałam na zwykłym krześle takim jak tu mają niedozwolony link i powiem ci że trochę kregosłup mnie bolał ale przynajmniej wymagało to ode mnie samokontroli, żeby siedzieć prosto. Teraz mam obrotowy fotek i po prostu prawie w nim leże co też nie jest za dobre bo od razu chce mi się spać tongue

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024