mały/wielki problem -help me;) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » mały/wielki problem -help me;)

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: mały/wielki problem -help me;)

hejcia:) opisze Wam pewna historie i licze na Wasze jakies podpowiedzi w tej sprawie..:)
otoz miesiac temu poznalam na portalu spolecznosciowym pewnego chlopaka..przez 2 tygodnie pisalismy na gg, dzwonilismy do siebie, pisalismy esy az w koncu postanowilismy sie spotkac;p spotkanie bylo bardzo fajne , po spotkaniu tez bylo oki napisal mi mile slowa inaczej sie zachowywal nawet na tym spotkaniu przytulil mnie i pocalowal...umowilismy sie na drugie spotkanie i tez bylo wszystko ok, przytulance,calowanie...2 dni po drugim spotkaniu napisal mi na gg ze jednak nic z tego nie bedzie nie chce zadnych zwiazkow a co najlepsze przyznal sie ze jak byl pijany to odezwal sie do swojej bylej...jak ja zapytalam dlaczego mi nie powiedzial tego wczesniej tylko spotykal sie ze mna i calowal odpowiedz jego brzmiala : niewiem ...niby tak powiedzial ale dalej piszemy na gg, fakt faktem zmienil nr telefonu i nie chce mi go dac bo twierdzi ze nie ma ochoty z nikim rozmawiac..i tak naprawde nie rozumiem dlaczego tak postapil ? czy to jego byla odezwala sie do niego ? czy ja bylam zwyklym przypomnieniem jej..? a oni byli ze soba tylko pol roku...w tym rok mija jak nie sa razem...a druga sprawa czy powinnam dalej walczyc o niego czy dac sobie spokoj ?? moze piszac dalej ze mna tak jak wczesniej zrozumie i zmieni zdanie? bo przeciez po 2 spotkaniach nie da sie nikogo poznac ani nic poczuc do drugiej osoby ..tak nagle zmienil decyzje i to mi daje do myslenia..co mam robic?? czekam na podpowiedzi smile)

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: mały/wielki problem -help me;)

On w wystarczająco jasny sposób daje Ci do zrozumienia, że nie interesujesz go jako potencjalna dziewczyna. Czego jeszcze więcej Ci trzeba? Może po prostu te dwa spotkania wystarczyły mu, żeby dojść do takiego wniosku, a może nadal kocha swoją byłą. Ja tego nie wiem. Wie tylko on. Nie narzucaj mu się, bo to nic nie da. Jeśli zatęskni, to sam da Ci o tym znać. A jeśli nie? W takim wypadku sądzę, że powinnaś sobie odpuścić.

3

Też wydaje mi się, że powinnaś odpuścić. Chłopak jasno daje Ci do zrozumienia, że nic z tego nie będzie. Z tego czy innego powodu on po prostu nie chce. Nic nie zdziałasz wbrew jego woli, możesz tylko popsuć Wasze relacje.

4

Też myślę, że powinnaś odpuścić. Facet ewidentnie kręci.

5

nie to nie, dziewczyno gdzie twoja duma?
ja bym z takim nie gadala.
ty sie tylko ludzisz a on ma ciebie na tyle na ile chce

6 Ostatnio edytowany przez klarek (2012-11-13 20:41:50)

Motyle i chemia mogą zadziałać zanim się spotkanie zacznie smile Tutaj chłopak czegoś próbował ale najwyraźniej nie zadziałało. Daj sobie spokój.

7

No też myślę, żebyś dała sobie spokój. Może chciał spróbować nowego związku, ale kochał dalej swoją była i jak się odezwała, to do niej wrócił albo ma nadzieję, że do siebie wrócą. Nie zawracaj sobie głowy. Poznasz kogoś,komu naprawdę bedzie na tobie zależało.

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » mały/wielki problem -help me;)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024