Zranione serce - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Zranione serce

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

Temat: Zranione serce

Jestem z mezczyzna o 8 lat mlodszym,jestesmy ze soba prawie 5 lat.Bardzo Go kocham,on twierdzi ze tez mnie kocha i niczego mu nie brakuje w lozku, a mimo to chodzi do burdelu. Oczywiscie nie przyznaje sie do tego. Co mam zrobic , czy moge to zmienic, dlaczego On to robi...

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Zranione serce

a skad wiesz, ze chodzi skoro się nie przyznaje?/

3 Ostatnio edytowany przez marzen969 (2012-10-22 20:46:21)

Wiem...bo...nie rozlaczyl telefonu. A jak powiedziałam ze slyszałam .to powiedział ze tak nie było i ze Go podpuszczam.A to była najgorsza rzecz jaką usłyszałam...

4

hmmmm...a może to nie burdel a kochanka??

5

Rany... Kopnij go w tyłek. Nie za burdel, lecz za próby zrobienia z Ciebie wariatki.

6

był z 2 kolegami byli pijani...płacili...

7

A może najpierw pogadaj na spokojnie.zapytaj o co chodzi.

8

pewnie ze probowałam... Ale on sie denerwuje ze go osadzam. nie chce o tym mowic. a ja chciałabym to zrozumiec ,wiedziec dlaczego,moc cos zrobic...nie myslec cały czas...

9

pewnie ze probowałam... Ale on sie denerwuje ze go osadzam. nie chce o tym mowic. a ja chciałabym to zrozumiec ,wiedziec dlaczego,moc cos zrobic...nie myslec cały czas...

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Zranione serce

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024