Nieatrakcyjna dla swojego chlopaka - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZWIĄZEK NA ODLEGŁOŚĆ, MIŁOŚĆ PRZEZ INTERNET » Nieatrakcyjna dla swojego chlopaka

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 16 ]

Temat: Nieatrakcyjna dla swojego chlopaka

Nie wiem od czego zacząć. Mam chlopaka który jest starszy ode mnie o 14lat. Od pewnego czasu kretykuje to jak sie ubieram. Nie stać mnie na markowe ciuchy zeby je kupować ciagle modne. Jestem troche tez przy kości to trudno mi sie ubrac tez troche jak innym. Ale zawsze nikomu to nie przeszkadzalo jak sie ubieralam. Jemu tak. Czuje sie źle ciagle jak mamy gdzies wyjść a ten mi pow ze moje ciuchy sa jakies tam nie tak. Zastanawiam sie czy to wogole jest milosc dalej bo chyba nie. I mysle nawet nad roztaniem. Bo odbieram wrażenie ze on mnie i tak zostawi w koncu dla jakiejś chudej eleganckiej dziewczyny. Rozmawiałam z nim o tym co mysle ale to nic niedaje. A ja teraz mam takie wrażenie bycia brzydka. Wstydzę sie normalnie wyjść z domu z nim. Bo czuje sie brzydka. Co mam zrobic bo sama juz niewiem.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Nieatrakcyjna dla swojego chlopaka

Zapytaj go wprost, dlaczego z Tobą jest i co mu się w Tobie podoba.

Bo przecież coś musi, skoro z Tobą jest.

Jego gadaniem się nie przejmuj. Masz się sama ze sobą dobrze czuć. A facet mi wygląda na dupka.

3 Ostatnio edytowany przez Kobra99 (2012-10-21 19:49:55)

Kiedyś mojemu facetowi tez ciągle coś nie pasowało w moim wyglądzie. Spowodowało to u mnie niska samoocenę. Od innych facetów w tym jego kolegów ciągle słyszałam, ze jestem ładna i mu zazdroszczą. Teraz jak o tym myślę, to chyba nie chciał bym była zbyt pewna siebie, bym nie ubierała się zbyt wyzywająco i nie zwracała uwagi facetów. Taka moja interpretacja. Bo przecież gdybym mu się nie podobała, to by ze mną nie był, tak?? Wbrew tego co się mówi wygląd ma znaczenie. Nie daj sobie wmówić, ze jesteś brzydka, czy coś z Toba nie tak. A jeżeli Cie nie akceptuje, to nie jest Twój problem, znajdzie się ktoś, kto Cie zaakceptuje w pełni...

Niektórzy faceci stosują rożne formy manipulacji w obawie przed strata Kobiety. W moim przypadku facet wiedział, ze nie może mi zabronić niczego wprost. Skończyło się, gdy zaczęłam poszczać drugim uchem tego typu uwagi,bardziej o siebie zadbałam, schudłam, odzyskałam pewność siebie przynajmniej w tej kwestii... Teraz jestem dla niego piękna. Az się wkurzyłam, gdy sobie to przypomniałam wink

4 Ostatnio edytowany przez Artemida (2012-10-21 19:39:46)

Niech Ci kupuje markowe ciuchy, takie żeby mu się podobały. Zabierz go na zakupy. Wybierz coś, skonsultuj z nim (ma mu się podobać a dla Ciebie być wygodne) po czym każ mu zapłacić. Po prostu poślij go do kasy. Bezczelne? Konieczne. Jest 14 lat starszy, chce się Tobą chwalić - niech Cię stroi.

Nie zapłaci? Kopnij w tyłek. I poszukaj takiego, któremu będziesz się podobać.

Mój Kochany właśnie podarował mi sweter przecudnej urody. Nie skrytykował nigdy żadnych moich ubrań. Nigdy nie skrytykował mojego wyglądu ani żadnej mojej cechy. Gdyby to zrobił nie byłabym z nim. Nie żartuję.

Jestem dla siebie zbyt cenna, żeby być z kimś, kto nie widzi we mnie kobiety swojego życia. A Ty? Cenisz siebie? Kochasz siebie? Nie szkoda Ci czasu dla tego starucha?

5

Miałam takiego chlopaka i nic z tego nie wyszło więc wydaje mi się że to nie jest miłość... Nie kocha się kogos za ubranie czy wygląd... Moj obecny mezczyzna prędzej by mi kupił markowe ubranie niż krytykował wiedząc że nie stać mnie na takie. Więc jeśli mu to przeszkadza niech Ci kupuje inne. Ciekawe jakby zareagował gdybys Ty zaczęła krytykować jego wygląd czy zachowanie.

6 Ostatnio edytowany przez Kobra99 (2012-10-21 20:35:57)

A mam takie pytanie. Czy uważacie, ze jeżeli facet poznał swoja kobietę kiedy była szczupła, a potem przez własne zaniedbanie utyła niemiłosiernie, to ma prawo do slow krytyki w jej kierunku, czy musi zaakceptować ten fakt? smile To tak na marginesie.

Ps, uważacie, ze jeżeli facet kupi jej markowe ciuchy to załatwi problem, który moim zdaniem tkwi trochę głębiej?

7

Jeżeli facet zacznie wydawać na nią pieniądze, to mu się w głowie przestawi. Zaangażuje się bardziej. [Przestanie pyszczyć. choćby dlatego, że pyszczenie kosztuje.] A jeżeli nie zapłaci, to ona odzyska wolność.

8

To znajdzie coś innego do czego się przyczepi a nie będzie musiał za to płacić.
Brygida26, zauważyłam ze masz kompleksy co do swojej figury. Sama widzisz jakieś niedoskonałości, czy to tez "zasługa" partnera, ze tak siebie postrzegasz?

9

Nigdy nie krytykowałem żadnej kobiety za jej strój, choć czasem mi się nie podobał. Tak samo, jak nie chciał bym być krytykowany i wiecznie ustawiany, co mam nosić. Każdy z nas widzi w czym mu dobrze, po to oczy mamy też.
Otrzymywałem sweterki i bluzy, kurtki, co by nie było. Powiem tak - zawsze podziękowałem, bo ktoś dla mnie to robił. Kurtka mogła się nie podobać, ale wszyscy mówili, że mi w niej ładnie. Czasem gust nasz nie bywa w 100 procentach najlepszy, ale całe życie się człowiek uczy.

Autorce życzę by mu dobitnie powiedziała - jak Ci się nie podobam, to wolna droga panie ekspercie od mody.

10

i ty jeszcze z nim jesteś? kopnij go w dupe i poszukaj kogos kto będzie cię kochał taką jaką jesteś.

11

Dziękuję za rady. Ja akceptuje siebie taka jaka jestem. Tylko ze on mnie raczej nie. Wszyscy macie rację w tym co np mi. Juz mu pow kiedys jak mu sie nie podoba to niech znajdzie inna. Niewiem po co on ze mna jest dla lozka chyba:(az wstyd sie przyznać. Kiedys mialam chlopaka co kocham mnie za wszystko i nigdy nie czulam sie ze jest za gruba. A teraz chyba troche żałuję ze zostawiłam chlopaka dlatego obecnego.różnica wieku az taka to jednak porazka a nie plus. Po roku czasu to widze:-(dzieki wam mogę z wami pogadac przynajmiej troche mi ulzylo. Nigdy nikogo nie kretykuje za wygląd,ani jego. Bo moje ja mi na to nie pozwala. Taki mądry to nich mi da na strojenie sie-a wcale nieda bo woli papierosy i piwko. Wiem mój błąd co ja robie z nim dalej. Ale przemyślałam to sobie i więcej minusow jest w tym związku juz. I dlatego odejdę nim bedzie za późno:-(

12

Przeczytałam Twój post z innego wątku. Co Ty jeszcze robisz z tym egoistą?

13

Jak dla mnie facet który zwraca uwagę na ciuchy jest jakiś mało męski. Powinno mu się podobać Twoje piękno wewnętrzne.

14

4netka napisał/a:

Jak dla mnie facet który zwraca uwagę na ciuchy jest jakiś mało męski. Powinno mu się podobać Twoje piękno wewnętrzne.

Taki facet nie jest mało męski, tylko po prostu pusty jak ciążą urojona- jak rzekłby Maślana z Włatców much.
Fakt egoista na każdym kroku, kopnąć w tyłek i poszukać nowego.

I na marginesie odpowiedź na pytanie Kobry "A mam takie pytanie. Czy uważacie, ze jeżeli facet poznał swoja kobietę kiedy była szczupła, a potem przez własne zaniedbanie utyła niemiłosiernie, to ma prawo do slow krytyki w jej kierunku, czy musi zaakceptować ten fakt? To tak na marginesie."
Jezeli nie było to po ciąży, ani nie było spowodowane problemami zdrowotnymi, lekami to nawet w tyłek może kopnąć i powiedzieć żegnam. Zresztą bez względu na płeć tak powinno być.
Ludzie dobierają sie też na podstawie tego jak wyglądają. Jezeli wybierzemy kogoś z nadwagą, to zakładam, ze ktoś taki nam się podoba i nie mamy prawa go zmuszać do odchudzania i jęczeć mu za uchem, aleś Ty gruba/y bo to wtedy nas powinno się pożegnać. Inaczej jak tyjemy z lenistwa w czasie związku, jest to oszukiwanie partnera, "o mam faceta/ kobitę mogę sie spaść, frytki do mnie!"

15

Brygida a ten Twój facet jest chodzącym ideałem? Jest przystojny jak model z reklamy? Może też mu coś napomknij o jego wadach?

Posty [ 16 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZWIĄZEK NA ODLEGŁOŚĆ, MIŁOŚĆ PRZEZ INTERNET » Nieatrakcyjna dla swojego chlopaka

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024