Jak się zachować? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Jak się zachować?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 14 ]

1

Temat: Jak się zachować?

Cześć .
Mam pewien problem, jestem z chłopakiem teoretycznie 8 miesięcy .
Jeszcze nie uprawialiśmy seksu, wczoraj powiedzmy że poszliśmy o krok dalej, zrobilibyśmy to, ale nie mieliśmy gumki , więc on stwierdził że zrobi coś innego, wyszło na to że zrobił mi minetkę i nie tylko . Wszystko fajnie, pięknie, tylko teraz z jednej strony czuję się jakoś dziwnie, wstydzę się , boję się jego reakcji jak się spotkamy, z drugiej strony boję się że jak będę go omijała, albo tak się przejmowała dalej tym, to zniszczę związek humorkami .
Albo jeszcze jest sprawa tego, że skoro on że tak powiem robił mi dobrze, to wypadało by żebym teraz ja mu zrobiła, ale mi głupio, nawet ni mam pojęcia co i jak .

Tak wiem,powinnam z nim porozmawiać o tym co czuję , ale mi głupio .
Któraś z was też tak miała ? Co byście zrobiły na moim miejscu ?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jak się zachować?

To typowe dla niedoświadczonej dziewczyny, w dodatku jak mniemam bardzo młodziutkiej. Cóż.... ten problem zniknie gdy więź między wami będzie znacznie silniejsza niż teraz.
BĄDŹ SOBĄ smile

3

Bądź sobą i jak ochłoniesz to powiedz mu o swoich obawach. Szczerość w takich momentach jest bardzo ważna i twój chłopak na pewno to doceni. smile

4

Nie możesz się bać jego ani siebie, porozmawiaj z nim jak masz stracha. Zrozumie, jeśli chodzi o kwestię odwdzięczenia się hm..
Jest taka piosenka Jacka Skubikowskiego - zacyt. pierwszą zwrotkę, choć warto znać całą piosenkę
"w kinie ciemno, ciemno, ciemno
nikt nie patrzy, nie słyszy nikt też
cukier w płynie to przyjemność
to nie kłuje, to przecież nie jeż" tongue
Powodzenia

5

Chłopak zrobił Ci minetkę -- zapewniam cię, że "cała przyjemność po jego stronie", więc (1) nie musisz się dołować, że teraz twoja kolej (2) nie wstydź się -- na pewno jest zachwycony.

Nie wiesz jak mu zrobić dobrze? Nie przejmuj się -- na początek po prostu głaskaj penisa przez slipki, a potem jakoś pójdzie łatwiej. Po drugie poczytaj sobie poradniki "jak dobrze zrobić" loda -- nie po to abyś to od razu umiałą, ale abyś pewniej się czuła.

Ale Wam fajnie smile Choć początki są trudne smile

6

"Poradnik jak zrobić loda" smile Żartowałeś prawda?

7

padłam.
Z czasem wszystko samo przyjdzie więc chyba nie ma czym się przejmować.

8

Lydia napisał/a:

"Poradnik jak zrobić loda" smile Żartowałeś prawda?

Google:   jak dobrze zrobić loda

9

nie musisz odrazu robić mu loda powoli:) możesz zacząc od delikatnego dotyku ( jezeli obawiasz sie co sobie pomyśli powiedz mu że jeszcze nie pewnie sie czujesz w tych kwestiach i zeby dał Ci troche czasu)

10

Konwalia07 napisał/a:

nie musisz odrazu robić mu loda powoli:) możesz zacząc od delikatnego dotyku ( jezeli obawiasz sie co sobie pomyśli powiedz mu że jeszcze nie pewnie sie czujesz w tych kwestiach i zeby dał Ci troche czasu)

Na dobrą sprawę nie muisisz mu nigdy robić loda! No chyba że się boisz że cię zostawi: jedenz  największych problemów początkujących ziwązków młodocianych, z tego to tytułu są w stanie zrobić wszystko (dziewczyny:) ).

11

Zrób jakis inny deser smile.. na loda za zimno...

12

Robcio73 napisał/a:

Zrób jakis inny deser smile.. na loda za zimno...

o! smile

13 Ostatnio edytowany przez Przemo77 (2012-10-10 22:31:30)

Catwoman napisał/a:
Konwalia07 napisał/a:

Na dobrą sprawę nie muisisz mu nigdy robić loda! No chyba że się boisz że cię zostawi: jedenz  największych problemów początkujących ziwązków młodocianych, z tego to tytułu są w stanie zrobić wszystko (dziewczyny:) ).

Fakt że nie musi mu tego robić nigdy ale wtedy to będzie dziwnie wyglądało że on ja pieści a ona jego nie. W końcu facet z ciekawości jak to jest zacznie szukac kogoś na boku...
Nie musi tak być ale chyba jednak często tak jest.

Posty [ 14 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Jak się zachować?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024