Nigdy nie odbyłam stosunku z chłopakiem, ale po ostatnich czułych pieszczotach rano pojawiła się krew. Co może być tego przyczyną?? Nigdzie nie mogę znaleźć na to odpowiedzi, w internecie jest tylko o krwawieniu po stosunku, ale my nic takiego nie robiliśmy!
Może wcześniejszy okres? A może po prostu jakieś plamienie... z takim pytaniem powinnaś pójść do ginekologa. Na forum nikt raczej nie udzieli ci pewniej w 100% odpowiedzi.
Nigdy nie odbyłam stosunku z chłopakiem, ale po ostatnich czułych pieszczotach rano pojawiła się krew. Co może być tego przyczyną?? Nigdzie nie mogę znaleźć na to odpowiedzi, w internecie jest tylko o krwawieniu po stosunku, ale my nic takiego nie robiliśmy!
A co robiliście?bo z Twojego postu mało co wynika i ciężko Ci pomóc, np. może wykładał Ci palca do pochwy i zadrapał? takie podrażnienie może sprawić, że wystąpi małe krwawienie, albo własnie może to być wcześniejszy okres.
Wcześniejszy okres na pewno nie. Nie, nic mi nie wkładał, nie zdejmowaliśmy ubrań... Po czułych pieszczotach, dotykach i pocałunkach nazajutrz pojawiła się krew.
to musisz iść do lekarza, bo po takich pieszczotach żadna krew nie powinna Ci lecieć, musisz ustalić u ginekologa co się dzieje.