krwawienie bez stosunku - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » krwawienie bez stosunku

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

1

Temat: krwawienie bez stosunku

Nigdy nie odbyłam stosunku z chłopakiem, ale po ostatnich czułych pieszczotach rano pojawiła się krew. Co może być tego przyczyną?? Nigdzie nie mogę znaleźć na to odpowiedzi, w internecie jest tylko o krwawieniu po stosunku, ale my nic takiego nie robiliśmy!

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: krwawienie bez stosunku

Może wcześniejszy okres? A może po prostu jakieś plamienie... z takim pytaniem powinnaś pójść do ginekologa. Na forum nikt raczej nie udzieli ci pewniej w 100% odpowiedzi.

3

ana123 napisał/a:

Nigdy nie odbyłam stosunku z chłopakiem, ale po ostatnich czułych pieszczotach rano pojawiła się krew. Co może być tego przyczyną?? Nigdzie nie mogę znaleźć na to odpowiedzi, w internecie jest tylko o krwawieniu po stosunku, ale my nic takiego nie robiliśmy!

A co robiliście?bo z Twojego postu mało co wynika i ciężko Ci pomóc, np. może wykładał Ci palca do pochwy i zadrapał? takie podrażnienie może sprawić, że wystąpi małe krwawienie, albo własnie może to być wcześniejszy okres.

4

Wcześniejszy okres na pewno nie. Nie, nic mi nie wkładał, nie zdejmowaliśmy ubrań... Po czułych pieszczotach, dotykach i pocałunkach nazajutrz pojawiła się krew.

5

to musisz iść do lekarza, bo po takich pieszczotach żadna krew nie powinna Ci lecieć, musisz ustalić u ginekologa co się dzieje.

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » krwawienie bez stosunku

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024