Cieniowanie wlosow dla mnie dobre ? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA WŁOSÓW » Cieniowanie wlosow dla mnie dobre ?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 11 ]

Temat: Cieniowanie wlosow dla mnie dobre ?

Witam. Chciałam się Was poradzić w pewnej sprawie.
Mam raczej cienkie włosy, ale mam ich dużo, więc w sumie nie wyglądam źle. Jednak od pewnego czasu zastanawiam się nad pocieniowaniem ich. Moja mama mówi, że moja struktura włosa nie pozwala na cieniowanie i będę wyglądać jak zmokła kura. Mam na myśli nawet konkretną fryzurę. Niestety, nie mam jeszcze uprawnień do dawania linkow. Bardzo za to przepraszam, ale może będziecie tak dobrzy  i zobaczycie tę fryzurę ? Trzeba wejsc na google.pl wpisać "filmweb web jak w niebie galeria' i tam jak jest galeria do filmu to drugi rząd, drugie zdjęcie blondynki
I jak radzicie ? Pocieniować czy zostać przy prostych koińcówkach ?
Z góry dziękuję za wszystkie podpowiedzi.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Cieniowanie wlosow dla mnie dobre ?

powiem Ci, że lepiej nie cieniuj, teraz co druga dziewczyna to czyni, więc bądź inna i pozostań przy swoich włosach.

3

Ja mam takie włosy jak TY - cienkie, ale jest ich sporo...
moja fryzjerka zaproponowała mi cieniowanie na całej długości...wyszło super!
Teraz moje włosy są bardziej puszyste, oczywiście przy cieniowaniu trzeba je potem choć trochę wymodelować, bo cieniowanie pójdzie na marne...ale się opłaci wink

Napisz może coś więcej o sobie - jaką masz twarz - okrągła, owalną? czy masz duże czy niskie czoło?
Wtedy może pokaże Ci jakieś fajne fryzurki wink

4

ja tez bym byla za cieniowaniem, wlosy wtedy od razu lepiej wygladaja i wydaje sie ze jest ich wiecej

a fryzurka ktora nam pokazalas mnie sie podoba

5

Bardzo Wam dziękuję za odpowiedzi.
Mam raczej bardziej podłużną twarz i niewysokie czoło smile

6

Ja też jestem za cieniowaniem.Podobno na topie jest teraz fryzura na boba:D.Co o niej myślicie???

7

Ja mam taką fryzurkę i świetnie się w niej czuję , mam okragłą buzię ale wszyscy mi mówią ze pasuje mi ta fryzurka Uwielbiam eksperymenty na głowie . Cieniowanie mi się nie podoba z przodu bo akurat mi nie pasuje do twarzy zbyt krótka fryzura , ale na innych osobach bardzo mi się podoba!!

8

a ja bym radziła iść do fryzjera i sie spytać i doradzi coś na pewno, bo oni już mają "wyćwiczone" oko wink

9

Ja byłam kiedyś u kilku fryzjerek i zle mi doradziły żeby wycieniować włosy i tak wyglądałam że byłam załamana , nigdy więcej nie poszłam ani do jednej ani do drugiej . Nie ufam fryzjerkom , zawsze sama  sobie życzę jaka ma być fryzura i kolor i dobrze na tym wychodzę. Dużo  można się dowiedzieć z internetu o tym jaka fryzurka pasuje do kształtu twarzy.

10

Ja mam grube i bardzo gęste włosy obecnie nie cieniowanie.

Nieraz jak poszłam do fryziera to tak mocno mi wycieniowały ze z moich grubych włosów została 1/3, przez co wyglądały znacznie gorzej;/

Posty [ 11 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA WŁOSÓW » Cieniowanie wlosow dla mnie dobre ?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024