Jak na Was dziala nadejscie wiosny ,bo na mnie bardzo optymistycznie budzi sie przyroda i mimo trosk dnia codziennego jestem nastawiona pozytywnie do życia czego i Wam zycze
Ja mam to samo. Od wczorajszego słonecznego dnia jestem inna, też nastawiona pozytywnie. Dzięki za życzenia.
Ja też jestem nastawiona optymistycznie,wkoncu koniec zimy,tej ponurej.
Wszystko odżywa ![]()
Wiosna,to przebudzenie po zimie.Ożywa świat przyrody.A my promieniejemy ciesząc się słoneczkiem.Dni są coraz dłuższe,cieplejsze-nastrajają nas optymistycznie.Wreszcie pora na lżejsze ,weselsze ciuszki.A dla mnie wreszcie czas na długie spacery do lasu.
Nadejście wiosny cieszy każdego z nas:) Budzi się w nas życie i zaczynamy optmistyczniej podchodzić do życia:)Ja osobiście uwielbiam wiosnę i pierwsze jej oznaki.Czuć wiosenne słońce i cieplejszy powiew wiatru.Podziwiamy pierwsze kwiaty i pączki i te ćwierkanie ptaszków,które słyszę za oknem gdy otwieram oczy ,budzac sie....Tak wiosna jest piękna.... Pozdrawiam wszystkich wiosennie:)
wiosna wiosna wiosna:D:D:D:D co tu dużo pisać wiadomo:D:D:D:D:D a w sobote ma być o mnie 19 stopni!!!
:D:D:D:D
Uwielbiam wiosnę. Po zimie człowiek jest trochę ospały, osłabiony itp. a słoneczko bardzo pozytywnie działa i sprawia, że jesteśmy zadowoleni z życia. Uwielbiam spacery, więc prawdziwej wiosny nie umiem się doczekać. Moja mama lubi te takie małe żółte mlecze. Mówi, że to są wstrętne kwiatki, ale pojawiają się z początkiem wiosny i ją to nastraja optymistycznie ![]()
Chyba kazda z nas uwielbia wiosnę,szczególnie po takiej długiej zimie jaka mieliśmy w tym roku......Oj te ptaszki ćwierkające,pierwsze kwiatki w ogródku,pąki na drzewach,coraz dłuższe dni.......jak ja to lubię ![]()
Tak,tak aż wreszcie chce się coś zrobić ze swoim ciałkiem i ciuszkami..częściej usmiech gości na mojej twarzy i wszystko się lepiej znosi,nawet przeciwności losu!a ja jestem dodatkowo meteoropatką i nie nawidzę gdy gni są pochmurne i ciemne a ciśnienie spada na łeb na szyję:)ale już jest wiosna!cieszmy się i uśmiechajmy!przesyłajcie uśmiechy...:):):)
Kocham wiosnę
!!!! Gdy przyroda budzi się po zimowym śnie.....odczuwam taki przypływ energii, że mnie roznosi
i czuję ogromną radość
Wiosna jest piękna
![]()
Chyba nie będę inna. Też kocham wiosnę
I od soboty czuć ją u mnie, wreszcie ![]()
wiosna to moja ulubiona pora roku,robi sie cieplutko,
budzi sie zycie,cos pieknego.I taka pogoda dobrze dziala na
samopoczucie,bo powiedzcie same: czy chce Wam sie cos robic,
jak jest szaaro i ponuro?
Wiosna jest piękna;);)świat budzi się na nowo po zimie...
a my razem z nim
ja budzac sie rano i widzac słoneczko za oknem jestem baardzo pozytywnie nastawiona wszystko sie chce wszędzie chce się isc... ![]()
Jak jest szaro i ponuro jedyne czego się chce to cieple kapcie szlafroczek i przed tv;) A gdy przychodzi wiosna wszystkie leniuchy po zimie wracają do normalności;)
No i motylki w brzuszku.... singielki szykujcie się na nowe szalone uczucie:) szczęścia życzę!
U nas dzisiaj chłodno i wiosna się chyba schowała. myslę jednak, że nie na długo.
U nas pada cieplutki,wiosenny deszczyk.Przyroda szybko ożyje....
W przyrodzie zawsze jest równowaga. Jak się trochę wiosna opóźni, to w odpowiednim czasie wszystko nadrobi
Słoneczko,deszczyk i cały świat rozkwitnie....
chyba wszyscy,a na pewno wiekszosc odbiera te pore roku jako przyplyw pozytywnych emocji.
nareszcie zapachy kwiatow, promyki .. ![]()
a co najwazniejsze-dla mnie- mniej waze- mniej ubran
i wlosy sie nie elektryzuja od czapki. ![]()
Wiosną wszystko i wszyscy wracają do życia.
Wiosna to dobry czas na początek ćwiczeń, ja już zaczęłam czytać o sporcie ![]()
Wiosna, slonce ciepełko.. to wszystko powoduje u mnie radosc, i chec do wsyztskiego! uwielbiam wiosne, to pora roku na ktora zawsze najbardziej czekam!
Wiosna zawsze ciepła i radosna, dziewczyny idzie wiosna ha ha . Każda z nas czeka żeby zrzucić z siebie kurtki , ubrać się wygodnie i nie telepać się z zimna . Osobiście uwielbiam wiosnę !!!!
Ja też mam zamiar pobiegać wiosną, może przy okazji coś zrzucę...
Gdyby samo czytanie wystarczyło...
Samo czytanie nie wystarczy, ale zawsze może przynieść odpowiednią motywację do działania, najlepiej zacznij czytać o sporcie...
To ja jestem jakaś dziwna. Od kilku dni mam depresję, denerwuję się sama nie wiem czym, ogólnie mówiąc nic mi się nie chce, najchętniej bym spędzała całe dni w łóżku śpiąc. Zazdroszczę Wam Kobietki:*
uśmiechem.
Obejrzyj parę śmiesznych filmów, to Ci przejdzie ![]()
Jakich filmów, ostatnio w kinie mamy zalew pseudo-romantyków...
zacznij od śmiesznych reklam "piłka nożna - piłkarski maniak" na youtubie wpisz
Dla mnie każda wiosna jest rozpoczęciem nowego etapu, który na pewno będzie udany, bo jak się może coś nie udać w tak piękną pogodę. Ja od razu zaczynam inaczej funkcjonować, mam dużo lepszy humor, jestem pozytywnie nastrojona do ludzi i świata, chodzę i sama się do siebie uśmiecham. Radość przynosi mi wszystko, od pojawiających się pączków na drzewach, po śmiech ptaków a nawet uśmiechy innych osób na ulicy, Ja nawet dłużej potrafię funkcjonować w ciągu doby jak jest wiosna, a do tego wydaje mi się, że nie ma dla mnie rzeczy nie możliwych, mogę przenosić góry.
Denerwująca jest sprawa poruszana w mediach, a mianowicie to że ponoć na wiosnę trzeba się zakochać, a także że ot jest okres wielkich porządków wiosennych.
Poza tym osobiście uważam, że wiosna, to taki czas refleksji. W tej porze roku ludzie pomimo trudności na jakie się potykają dają sobie radę i trwają z nadzieją. Wiosna to okres zapowiadający lato, tudzież odpoczynek ![]()
Ja czuję, że wraz z nadejściem wiosny, a przede wszystkim słońca stopił się też taki niewidzialny lód który blokował jakiś optymizm. Jakoś tak więcej chce mi się robić z moim życiem
Mam nadzieję, że nie jest to tylko przejściowe.
No i nie muszę już wkładać na siebie połowy szafy przed wyjściem z domu ![]()
Nie wiem kto rozsiewa takie plotki, że akurat wiosna to najlepszy czas na zakochanie? Chyba najgorszy, nie widać wszystkiego dokładnie tak jak na przykład zimą...
Wiosna , wiosna , jednak trzeba się wziąć za siebie, może jakiś rower?
ooo ja to dzisiaj śmigałam na rowerku ... jak idzie wiosna to bardzo chce mi się zrobić coś ze soba zawsze mam jakies takie pragnienie że jak nad sobą popracuje to jak wskoczę w bikini bede wygladac o wiele lepiej niz rok temu ;D ...
Wiosna,to czas spacerów-długich do lasu.Chodzę krętymi ścieżkami wśród pól-to relaks.Zabieram ze sobą córkę-mój Promyk Słońca.Jest wtedy wspaniale...
Senność i przemęczenie, albo chęc do działania, zależy od dnia i pogody:)
lubię wiosnę- chociaż mam wtedy dużo pracy.Jednak jak patrzę na jej efekty- jestem szczęśliwa- zwłaszcza jak kwiatuszki pieknie kwitną..... no i zieloność wokoło....... a to przecież nadzieja.
Wiosna,to ogródek i kwiaty.A nade wszystko spacery,las...lepszy nastój,zwiewne ciuszki...
Pozdrawiam słonecznie.
Wiosna to niewątpliwie najpiękniejsza pora roku. Szkoda tylko, że tak mało czasu na pracę w ogródku, bo to moja ulubiona czynność relaksująca.
no dzis to raczej brzydka jesien za oknem,deszcz zimno.pozdrawiam
Ja niestety regularnie dostaję depresji wiosennej. Tak jak ludzie mają zimową, tak ja mam wiosenną. Musze zasłaniac żaluzje, żeby światło mi nie wpadało z rana do oczu bo źle na to reaguję
niestety nie mam szans cieszyć się wiosną.