Od 2 miesięcy przygotowuję się do porodu i szukam piżamy/koszuli nocnej w której mogłabym się czuć swobodnie i która pozwoliłaby mi czuć się atrakcyjnie. Przy pierwszym dziecku poszłam do szpitala i dostałam coś "z przydziału" - przypominało to raczej worek na ziemniaki niż koszulę nocną :-) Będę wdzięczna za radę gdzie można coś takiego znaleźć ...
P.
Pati na allegro jest dużo koszulek nocnych, są na prawdę różne
P.S. Ja na sali porodowej leżałam nago przykryta prześcieradłem bo mi strasznie gorąco było, a potem mnie przebrali w szpitalną koszulę, bo miałam cesarkę ![]()
http://www.nokaut.pl/bielizna-nocna/koszulka-miran-806.html
tu mają bardzo ładne
Może coś dla siebie wybierzesz ![]()
Możesz poszukać również dla kobiet karmiących piersią np też są ładne i mogą się przydać dla Twojego komfortu ![]()
po 2 porodach powiem tyle że nie ma sensu brać pięknej i drogiej koszuli,bo i tak będzie chwile po porodzie brudna,przy pierwszym porodzie chociaż miałam kupioną nową,używałam szpitalnej,przy drugim wzięłam jakieś z domu w których spałam i tyle,tam i tak nikt nie zwraca uwagi na to jaką mamy koszulę i czy pięknie wyglądamy
Lena masz racje, ale każda kobieta chce się czuć seksownie nawet po porodzie
A taka koszuleczka dla karmiących jest bardzo przydatna, sama za pare miesięcy sobie taką zafunduje , ponieważ jestem w 5 tc ![]()
Lena masz racje, ale każda kobieta chce się czuć seksownie nawet po porodzie
![]()
A taka koszuleczka dla karmiących jest bardzo przydatna, sama za pare miesięcy sobie taką zafunduje , ponieważ jestem w 5 tc
Gratuluję:)
a co do tematu to ja raczej po porodzie nie myślałam o tym czy wyglądam seksownie,albo czy mam makijaż na twarzy czy umyte włosy,myślałam kiedy przestanie wszystko boleć,o dziecku i kiedy w końcu do domu pójdziemy
Oglądałam i ładna ta z Mirana ale satynowa, czyli sztuczna, szukam bawełnianej, miłej w dotyku.
Co do koszuli do szpitala to rzeczywiście do porodu i zaraz po nie warto pięknej bo się poplami ale ... jak rodziłam pierwsze dziecko to na odwiedziny mężów wszystkie dziewczyny z mojego pokoju przebierały się w swoje koszulki
- ładniejsze niż te szpitalne
Potem po porodzie praktycznie pół dnia chodziłam w koszuli po domu ...bo tylko karmiłam i karmiłam i nawet nie miałam czasu się ubrać ...
Hej Pati,
Ja dostałam fajną koszulkę od przyjaciółek na prezent - jestem teraz w 7 m-cu i już sobie w niej śpię - to koszulka Cat & Bunny (jakaś nowa marka) - dziewczyny kupiły mi na Allegro
Nie mogę zamieścić linka ale jak się wpisze w wyszukiwarkę allegro " koszulka do karmienia bolerko" to powinna się wyszukać ...
Ja mam i koszulkę i bolerko - zakładam jak jest chłodniej ale widziałam, że można też kupić samą.
Koszulka wygląda nawet lepiej niż na zdjęciu - ta bawełna jest taka dość gruba, miła ...koronka też nie drapie ... ten stanik jest z podwójnej warstwy materiału więc dobrze trzyma biust.
Prałam ja juz kilka razy i nie zmieniła kształtu ani nie zafarbowała ...
Mężowi też się bardzo podoba...:)
PS.
Jak ja czuję, że w miarę dobrze wyglądam i się pomaluję etc. to ogólnie mi się poprawia humor i zyskuję lepsze nastawienie do świata.
Ciąża tego u mnie nie zmienia.
Ja miałam nieprzezroczystą tunikę do połowy uda:-)
Mnie tam wszystko bolało po porodzie i bylo mi jedno czy jestem naga,pomalowana czy nie...ale fakt jest tez taki ze jak kobieta dla siebie ładnie wyglada to i czuje sie lepiej...;)
allegro.pl ładne są