Niby dobrze, a jednak...Sposoby na rutynę w związku... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Niby dobrze, a jednak...Sposoby na rutynę w związku...

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

1 Ostatnio edytowany przez agata234 (2012-08-12 11:05:32)

Temat: Niby dobrze, a jednak...Sposoby na rutynę w związku...

Jestem z moim facetem w sumie około 4 lat ( z przerwami)... Chciałabym zasięgnąć obiektywnej opinii z waszej strony. Niby wszystko jest w porządku, ale...W sumie zawsze nasze spotkania wyglądały tak samo... od jakiegoś czasu zaczyna mnie to nudzić, drażnić, ale jemu to najwidoczniej nie przeszkadza... Od zawsze miał raczej bierną postawę jeśli chodzi o jakieś nowości, fajne pomysły na spotkania. Jeśli mamy gdzieś jechać, najpierw ja muszę to wymyślić- cieszy się z tego jak dziecko, ale sam na nic szczególnego nie wpadnie... Więc nasze spotkania opierają się na wyjściach z całą paczką znajomych, siedzeniu w domu- oglądaniu filmów itd..., niekiedy jakiś wyjazd do większego miasta, do kina, na kręgle ( gdzieś raz na 2 miesiące)... i w kółko to samo... zero jakiejkolwiek spontaniczności... ostatnio nawet zaczęłam sobie wkręcać, że z tego też powodu mu się w końcu znudzę...
Co o tym wszystkim myślicie? Czy to ja przesadzam?? A jeśli nie to jaką niespodziankę mogę mu zrobić? Jakieś fajne i ciekawe pomysły spędzania wspólnie czasu??

Z góry serdecznie dziękuje za odpowiedzi smile)

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Niby dobrze, a jednak...Sposoby na rutynę w związku...

Może do siebie nie pasujecie? Ja jestem zachwycona, gdy partner ochoczo i radośnie zgadza się na moje pomysły. Cokolwiek to jest - spacer, kino, gra w kometkę, muzyka, film w domu, wyjście do znajomych, wyjazd do rodziny, na wystawę, koncert. Jemu to bez różnicy - ważne, że ja będę zadowolona, a on jest szczęśliwy robiąc ze mną wszystko - nawet wieszając pranie.

Jeśli potrzebujesz niespodzianek powiedz mu o tym! I to zaraz! Nie jest uczciwie nie mówić mężczyźnie czego się pragnie, a potem mieć pretensje, że on nie spełnia naszych marzeń. Oni nie umieją czytać w myślach. Uwierz mi na słowo.

Pomysły - zależy jaką gotówką dysponujesz. Pewnie się ucieszy z kursu doskonalenia jazdy na torze formuły I, ale nie wiem czy Was na to stać.

Mój mężczyzna, gdybym powiedziała, że ma cały wieczór składać ze mną origami też byłby szczęśliwy. Bo ze mną.

3

Proponuję piknik smile. Odludne miejsce, jedzonko, piccolo zamiast szampana (gdy będziecie musieli gdzieś dojechać), dobre jedzenie, cisza i spokój smile.

4

Artemida napisał/a:

Mój mężczyzna, gdybym powiedziała, że ma cały wieczór składać ze mną origami też byłby szczęśliwy. Bo ze mną.

O to właśnie chodzi - nie ważne gdzie i co robić, ważne z kim smile

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Niby dobrze, a jednak...Sposoby na rutynę w związku...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024