Dziewczna się na mnie obraziła, co mam zrobic - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Dziewczna się na mnie obraziła, co mam zrobic

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 17 ]

Temat: Dziewczna się na mnie obraziła, co mam zrobic

Prosze, nie zajmie Ci to więcej niż trzy minuty, a możesz na prawde komuś pomóc.

Tydzień temu poznaliśmy się z dziewczyną przez internet, spotkaliśmy się trzy razy ale międzyczasie dużo ze sobą pisaliśmy. Na pierwszym spotkaniu powiedziałem że miałem dziewczynę przez pół roku, co jest nie prawdą. Gdy wyjawiłem Jej prawdę, zablokowała mnie na gadu i nie odbierała tel. Dopiero gdy napisałem Jej eske że jeśli nie odbierze to do Niej przyjadę bo i tak muszę Jej wszystko wyjaśnić. Jako trzecie spotkanie można potraktować wyjazd pociągiem po Jej nowego psa (ok. 120 km w jedną strone), na którego wyłożyłem jej nie dużą sumę pieniędzy, gdyż twierdziła że jeśli tylko ojciec wróci to mi odda. Wieczorem napisałem Jej, że jeśli mnie nie odblokuje na gadu to do Niej przyjade (wiem gdzie mieszka, bo przed wyjazdem byłem u Niej w domu), odblokowała mnie przed samym moim wyjazdem i napisała "..." wiec postanowiłem do Niej pojechac, kupic kwiaty, i zostawic je wraz z listem pod klatką. Zostawiłem kwiaty i liścik, zadzwoniłem żeby wyszła, ale okazało się że jest w drodze za miasto do rodziny i się rozłączyła, wiec napisałem Jej eske "tak tylko dla Twojej wiadomości, byłem właśnie u Ciebie", ale z nerwów zapomniałem dodać że bylem aby ją przeprosić. Co zrobić w takiej sytuacji? Przez tel nie bd chciała ze mną rozmawiać, wiec zostaje gadu. Może napisać jej wszystko co do Niej czuje, jak bardzo mi na niej zależy i że Ona też nie raz mnie już zdążyła okłamac i wkręcić twierdząc że chciała sprawdzić jaki na prawdę jestem?
W linku do strony i w komentarzach na stronie bardziej szczegółowo opisane w czym mnie też okłamywała, co robiła i o co jeszcze się obraziła

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Dziewczna się na mnie obraziła, co mam zrobic

Chopie nie wiadomo co ci radzić, postaraj się jakoś spotkać w cztery oczy i wówczas wytłumaczyć się ze wszystkich kłamstewek, ale pamiętaj o jednym, budowanie jakichkolwiek relacji na kłamstwach czy kłamstewkach nie kończy się dobrze !
Najważniejsze teraz to spotkanie twarzą w twarz i jak będziesz jej mówił prawdę to patrz w oczy, taka mała sugestia smile)

3

spotkać bd sie trudno, "twierdzi ze nie mamy o czym rozmawiać". Może napisać jej wiadomość przez gadu - wiem ze odczyta, i powiedziec jak bardzo mi na Niej zależało i że jesli ona nie mówiła całej prawdy i mnie wkrecała to umiałem jej wybaczyć

4

Domyślam się że jesteście młodymi ludźmi , ale gadu czy sms-y to nie miejsce na szczerość, to moje zdanie oczywiście, postaraj się umówić się na spotkanie, nawet złap ją jak będzie szła do sklepu czy gdzie kolwiek. Jak uda ci się to myślę że powinna to docenić że chcesz jej to w oczy powiedzieć a nie sms czy gg smile ale jak mówię to moje zdanie.

5

Znacie sie tydzien. Nie za bardzo sie wkrecasz?

6

Też chciałbym powiedzieć Jej to osobiście, ale nie wiem kiedy wraca do miasta, poza tym mieszkam pod miastem i bedzie troche trudno zeby ja zlapac. Gdy w końcu wczoraj odebrała powiedziała ze nie mamy o czym rozmawiac. Moze napisac jej wszystko to co chcialem osobiście powiedziec i czekac na reakcje?

7

Bez sensu. Może dziewczyna czuje się przytłoczona tempem, może to ją męczy? Nie pomyślałeśo tym?
Dlatego odblokowuje konta itp., bylebyś do niej nie przyjeżdzał?

8

raczej nie, sama proponowala spotkanie w dzien w ktorym jej to powiedziałem, ale z wieczorem poprzedniego dnia pisala ze jednak jej nie pasuje. W takim razie moze napisac wszystko co mi lezy na sercu i chcialem jej powiedziec i czekac na jakas reakcje z jej strony?

9

Myślę,że zavszybko, daj trochę na wstrzymanie chłopie.
Po tygodniu tak dużo leży Ci na sercu?

10

Praktycznie calymi dniami gdy sie nie widzielismy to pisalismy ze soba eski i przez gadu. Wiec teraz strasznie mi jej brakuje i chciałbym to jak najszybciej naprawic ... W takim razie kiedy proponujesz, zebym o tym do niej napisal?

11

Ale co Ty chcesz naprawiać?

"Na pierwszym spotkaniu powiedziałem że miałem dziewczynę przez pół roku, co jest nie prawdą. Gdy wyjawiłem Jej prawdę, zablokowała mnie na gadu i nie odbierała tel."

Nie rozumiem za bardzo tej sytuacji. Ile Wy macie lat?

12

ja 19, Ona 17

13

Ja wszystko rozumiem.

Ma 19 lat a zachowuje się jak 14 latek.

Umarł w butach, daj jej spokój, ciągłym szantażem i własnymi urojeniami nic nie zwojujesz.

Widziałeś się z dziewczyną 3 razy, nakłamałeś jej, szantażujesz ją... Po pierwsze nigdy ci nie uwierzy że ci zależy, po drugie nawet gdyby ci uwierzyła to po kiego jej taki ktoś jak ty, a po trzecie to jesteś dojrzały psychicznie jak uczeń gimnazjum.

14

Szczerze powiedziawszy na Twoim miejscu dałabym sobie spokój. Już nawet nie chodzi o wiek ... Obydwoje zachowujecie się niedojrzale, i nic z tego nie będzie. Ty- oklamales ja co do"bylego zwiazku"- to daloby sie naprawic. Ale w jakim celu i po co?
Ona- jak sam mówisz wiele razy również Cie oszukała a przynajmniej chciała wkręcić dla sprawdzenia... A więc na tym ma polegać ta znajomość czy nawet późniejszy związek? Dostarczycie sobie tylko zamieszania, nerwów, i problemów. Najpierw żeby się w coś angażować i wiązać z drugim człowiekiem- dorośnij.
Moim osobistym zdaniem, w całym tym zamieszaniu jest więcej winy jej niż Twojej... Skoro sama Cie wkręcała i okłamywała, odpłaciłeś jej się pięknym za nadobne. Nie mówię wcale, że to dobrze. Ale gdyby była dojrzała , gdyby jej choć odrobine zależalo i byłaby świadoma również swoich czynów, a nie tylko Twoich błędów, to po prostu usiedlibyscie i całą sprawe wyjaśnili. Zresztą co ja mówię... Po jej reakcji widzisz jak wyglądałaby wasza przyszłość... Każdy problem = blokowanie, wyłączony telefon itd... Jaki to ma sens?

Takie jest moje zdanie... Pozdrawiam

15

Wiesz przynajmniej co miało na celu to kłamstwo o rzekomej dziewczynie?

Na moje oko - jak na pierwszy tydzień od zapoznania się - trochę dużo tego wszystkiego: zdążyliście się już trzy razy spotkać, zauroczyć (przynajmniej Ty), okłamać, sprawdzać, wpaść z niezapowiedzianą wizytą, pożyczyć pieniądze, napisać setki sms-ów, parę razy się poblokować i odblokować, zaszantażować... To naprawdę może zmęczyć.

16

tadzik9393 napisał/a:

Prosze, nie zajmie Ci to więcej niż trzy minuty, a możesz na prawde komuś pomóc.

Tydzień temu poznaliśmy się z dziewczyną przez internet, spotkaliśmy się trzy razy ale międzyczasie dużo ze sobą pisaliśmy. Na pierwszym spotkaniu powiedziałem że miałem dziewczynę przez pół roku, co jest nie prawdą. Gdy wyjawiłem Jej prawdę, zablokowała mnie na gadu i nie odbierała tel. Dopiero gdy napisałem Jej eske że jeśli nie odbierze to do Niej przyjadę bo i tak muszę Jej wszystko wyjaśnić. Jako trzecie spotkanie można potraktować wyjazd pociągiem po Jej nowego psa (ok. 120 km w jedną strone), na którego wyłożyłem jej nie dużą sumę pieniędzy, gdyż twierdziła że jeśli tylko ojciec wróci to mi odda. Wieczorem napisałem Jej, że jeśli mnie nie odblokuje na gadu to do Niej przyjade (wiem gdzie mieszka, bo przed wyjazdem byłem u Niej w domu), odblokowała mnie przed samym moim wyjazdem i napisała "..." wiec postanowiłem do Niej pojechac, kupic kwiaty, i zostawic je wraz z listem pod klatką. Zostawiłem kwiaty i liścik, zadzwoniłem żeby wyszła, ale okazało się że jest w drodze za miasto do rodziny i się rozłączyła, wiec napisałem Jej eske "tak tylko dla Twojej wiadomości, byłem właśnie u Ciebie", ale z nerwów zapomniałem dodać że bylem aby ją przeprosić. Co zrobić w takiej sytuacji? Przez tel nie bd chciała ze mną rozmawiać, wiec zostaje gadu. Może napisać jej wszystko co do Niej czuje, jak bardzo mi na niej zależy i że Ona też nie raz mnie już zdążyła okłamac i wkręcić twierdząc że chciała sprawdzić jaki na prawdę jestem?
W linku do strony i w komentarzach na stronie bardziej szczegółowo opisane w czym mnie też okłamywała, co robiła i o co jeszcze się obraziła

Kolego, nawet nie jestem w stanie policzyć ile razy zrobiłeś z siebie durnia. Napisałeś jej, że jedziesz do niej, a po dotarciu na miejsce ona Ci mówi że jest w drodze poza miasto. Zapewne była wtedy w domu, skoro wiedziała o Twoim przyjeździe, ale sytuacja pokazała jak głęboko gdzieś Cię musi mieć.

Posty [ 17 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Dziewczna się na mnie obraziła, co mam zrobic

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024