Prosze, nie zajmie Ci to więcej niż trzy minuty, a możesz na prawde komuś pomóc.
Tydzień temu poznaliśmy się z dziewczyną przez internet, spotkaliśmy się trzy razy ale międzyczasie dużo ze sobą pisaliśmy. Na pierwszym spotkaniu powiedziałem że miałem dziewczynę przez pół roku, co jest nie prawdą. Gdy wyjawiłem Jej prawdę, zablokowała mnie na gadu i nie odbierała tel. Dopiero gdy napisałem Jej eske że jeśli nie odbierze to do Niej przyjadę bo i tak muszę Jej wszystko wyjaśnić. Jako trzecie spotkanie można potraktować wyjazd pociągiem po Jej nowego psa (ok. 120 km w jedną strone), na którego wyłożyłem jej nie dużą sumę pieniędzy, gdyż twierdziła że jeśli tylko ojciec wróci to mi odda. Wieczorem napisałem Jej, że jeśli mnie nie odblokuje na gadu to do Niej przyjade (wiem gdzie mieszka, bo przed wyjazdem byłem u Niej w domu), odblokowała mnie przed samym moim wyjazdem i napisała "..." wiec postanowiłem do Niej pojechac, kupic kwiaty, i zostawic je wraz z listem pod klatką. Zostawiłem kwiaty i liścik, zadzwoniłem żeby wyszła, ale okazało się że jest w drodze za miasto do rodziny i się rozłączyła, wiec napisałem Jej eske "tak tylko dla Twojej wiadomości, byłem właśnie u Ciebie", ale z nerwów zapomniałem dodać że bylem aby ją przeprosić. Co zrobić w takiej sytuacji? Przez tel nie bd chciała ze mną rozmawiać, wiec zostaje gadu. Może napisać jej wszystko co do Niej czuje, jak bardzo mi na niej zależy i że Ona też nie raz mnie już zdążyła okłamac i wkręcić twierdząc że chciała sprawdzić jaki na prawdę jestem?
W linku do strony i w komentarzach na stronie bardziej szczegółowo opisane w czym mnie też okłamywała, co robiła i o co jeszcze się obraziła