Witam !
Mam pewien problem od pewnego czasu moje uczucie do mojego chłopaka gaśnie, przychodzą mi nawet myśli o rozstaniu, ale mam pewien dylemat - co zrobić jeżeli On wie o mnie wszystko ? (chodzi tutaj o moją "czarną przeszłość")
1 2012-08-06 23:30:34 Ostatnio edytowany przez Macquarie (2012-08-06 23:33:04)
Skoro czujesz,że twoje uczucie do niego wygasa zakończ ten związek.Po co się macie oboje męczyć.A co do przeszłości hmmm...Po pierwsze o przeszłości nigdy sie nie rozmawia,tym bardziej o takiej która by mogła tobie zaszkodzic.Ale skoro już wie,ale jest to facet z jajami poprostu bedzie miał dume i odejdzie.Skoro się boisz ,że może zacząć mówić, a ta przeszłość jest aż tak straszna to poprostu powiesz,że mści się i opowiada głupoty ,bo nie umie znieść że go porzuciłaś.Przeccież nie możesz żyć z kimś dlatego bo boisz się że się coś tam wyda.
autorko sugerujesz ze bedziesz z nim juz zawsze tylko dlatego zeby cos sie nie wydalo? marnowanie zycia i glupota
Skoro czujesz,że twoje uczucie do niego wygasa zakończ ten związek.Po co się macie oboje męczyć.A co do przeszłości hmmm...Po pierwsze o przeszłości nigdy sie nie rozmawia,tym bardziej o takiej która by mogła tobie zaszkodzic.Ale skoro już wie,ale jest to facet z jajami poprostu bedzie miał dume i odejdzie.Skoro się boisz ,że może zacząć mówić, a ta przeszłość jest aż tak straszna to poprostu powiesz,że mści się i opowiada głupoty ,bo nie umie znieść że go porzuciłaś.Przeccież nie możesz żyć z kimś dlatego bo boisz się że się coś tam wyda.
dokłądnie.. zawsze mozesz się wykręcić tym, że on zmyśla, bo go zostawiłaś.. no bo chyba nie zostaniesz z nim tylko dlatego, bo coś tam o Tobie wie..?? a z drugiej strony-aż taka czarna ta Twoja przyszłość, ze byłabyś się w stanie poświęcić dla niej?? ![]()
hmm...nie masz do niego zaufania?
rozstań się tak aby nie musiał się mścić.
Ty pewnie również o nim wiele wiesz
O pewnych rzeczach się nie mówi...
i jak potoczyła się sprawa com ? myślę że nie wykorzysta to przeciwko Tobie jeśli to mądry facet.
Też uważam, że nie ma co demonizowac. Ludzie się rozstają po wieluuuuuu latach ze sobą, wiedza też o sobie dużo i co? Jesli nikogo nie zabiłaś -co ukrywałaś przed policją, to nie ma się czego obawiac.
Rozstaliśmy się w zgodzie, ale on nadal próbuje do mnie wrócić ( także uważam, że nic złego na mnie nie powiedział ) ![]()
Jeśli wasze uczucie się wypaliło , jest Ci źle w tym związku to rozstańcie się OSTATECZNIE ( powiedz, że to definitywny koniec waszego związku, musisz być stanowcza i zacznij układać sobie na nowo życie). Napisałaś, że on "za dużo wie" - jest to bardzo enigmatyczne stwierdzenie, nie wiem czym jest ta "mroczna przeszłość" ale wnioskuję, że boisz się, że wykorzysta wiedzę na twój temat jako karty przetargowej?? W sensie np. "jeśli ode mnie odejdziesz to powiem twojej rodzinie,że..."? Może nie doceniasz swojego ex-a? Może to jeden z tych facetów z klasą, którzy zachowują dyskrecję i nie plotą na prawo i lewo o życiu prywatnym. Trudno coś więcej radzić bo nie wiemy o co chodzi. Pozdrawiam!