moj chlopak bardzo mnie klamie ratunku!!!nie mam juz na niego sily!!
okłamuje chyba
hmmm kłamstwo ma krótkie nogi, skoro Ci to nie odpowiada, rani Cię to mu o tym powiedz, porozmawiaj szczerze, może jest gdzieś źródło tego problemu.. a jak nie radzisz sobie z tym, to go zostaw. z kłamstwem nie da się żyć, nie ma zaufania, brakuje szczerości.. czasem lepiej zakończyć związek który już teraz nie daje Ci poczucia bezpieczeństwa.. poza tym mogłabyś napisać coś więcej-ile jesteście ze sobą, w jakich sprawach Cię okłamuje, czy to długo trwa, skąd masz pewność że Cię okłamuje.
ponad 3 lata klamstwo tkwi wtym ze nie wiem od czego zaczac moze powiem tak cihca woda
bardzo chcialabym zkims popisac na gg to duza historia
najlepiej... od początku. usiądźcie razem i zastanówcie się wspólnie co buduje zwiazek, czym jest szczerość.. zacznij os spawdzenia co on o tym myśli, a potem powiedz co leźy Ci na sercu. p.s dla mnie 3 lata to już za długo, małe kłamstwo jest już dla mnie ciosem ale trzy lata.. współczuję.
3 lata ? Aż tak długo Twój chłopak Cię okłamuje ?
Próbowałaś z nim rozmawiać ?
to napisz całą historię tu nam- pomozemy jak się da
spokojnie-masz czas-opowiedz wszystko!!!!!1 wiesz co kilka głów to nie jedna
spokojnie..
Kłamstwo,
zacznij od początku
Naprawdę chcemy pomóc. My tu jesteśmy, mamy dużo czasu i na pewno przeczytamy Twoją długo historię ![]()
dawa.
powolutku.
na spokojnie.
wysluchamy i postaramy sie pomoc.
moj chlopak bardzo mnie klamie ratunku!!!nie mam juz na niego sily!!
Jeżeli cię kłamie to skończ to póki jest jeszcze na to czas,ja byłam okłamywana i uwież mi że wolałabym usłyszeć prawdę od osoby którą kocham niż od osób trzecich.To tak bardzo boli!!!
Jedno jest pewne ....kłamastwo zaraz po zdradzie to cos najgorszego w zwiazku......ale spokojnie moze to tylko twoje przypusczenia , ze Cie oklamuje...:-)...napisz wszytsko a moze okaze sie ze nie jest tak zle...glowa do gory:-)
hm... napisz coś więcej. bo tak to trudno w ogole dojść o co się 'rozchodzi' .