MACIE SWÓJ IDEAŁ ? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » MACIE SWÓJ IDEAŁ ?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 50 ]

Temat: MACIE SWÓJ IDEAŁ ?

Witam wszystkie panie. smile

Mam taki wątek . Macie swój ideał ?

Jezeli tak to proponuje założyc taki mały kącik zwierzeń smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: MACIE SWÓJ IDEAŁ ?

ideałów nie ma niestety smile a wiekszosc dżentelmenow wymarła w epoce kamienia łupanego big_smile (bez obrazy dla facetów)

najwazniejsze jest to by znales kogos kto nas akceptuje z wadami i zaletami, przyjaciela o podobnej duszy, i najwazniejsze kogos kto by ciagle nas prowokowal do wyzwan, do czegos nowego, szalonego, inspirował nas aby dodac  zyciu troche smaczku,

i pewnej cech, czego wielu dzisiejszym mężczyznom brakuje: męskośći !! aby byl mezczyzna a nie jakas metroseksualna hybryda płciowa smile to tak co ja mysle na ten temat smile

3

Moshi, chyba nic ujac nic dodac big_smile

4

heh dzieki big_smile

5 Ostatnio edytowany przez luuuzna (2009-03-19 19:31:07)

heh usunięto mojego posta?
napisałam tylko, że mój IDEAŁ własnie śpi xD
I że nasze  fantazje nie pokrywają się z rzeczywistością big_smile może i lepiej dla nas...:)

6

masz racje smile najgorsze jak nasze fantazje sie spelniaja, poto sa zeby byc tongue tylko w tej sferze, a skoro mowisz ze twoj ideał spi to moze nam przedstawisz dlaczego jego wlasnie uwazasz za ideała??

7

hehe Moshi Moshi....bo lepiej trafić nie mogłam big_smile Nie wiem jak mam mojego T. ująć w słowa - spadł mi z nieba i tyle smile
hehe a jak spi to ma slodką minę xD
o właśnie się  obudził - idę do niego big_smile

8

Mój ideał? :> 
Monikaaaa smile  Piękna, wysoka, zgrabna, czarnowłosa smile  cudowny uśmiech, anielskie niebieskie oczy i ładna opalenizna smile
i uwieeeeeelbiam zgrabne nóżki <3

to jeśli chodzi o wygląd smile

9

jak to facet, zawsze zaczyna od wyglądu big_smile big_smile big_smile

10

ale czy to źle że zachwycamy się Waszymi wdziękami? big_smile

11

a czy ja mowie ze zle tongue stwierdzam fakt big_smile ale chyba twoja wybranka posiada jakies cechy (charakteru:P) dlaczego jestes z nia a nie z jakas inna piekna dzieweczka??, no mam nadzije ze nie jest to z serii : "bo ona jako jedyna na mnie zwrocila uwage" smile

12

Nie ma ideałów,mogą być tylko wzorce do naśladowania.

13

hm... zacznijmy od tego że niestety nie jestem z Moniką tongue sad

no ale pierwsze wrażenie robi bardzo pozytywne smile  miła, otwarta, towarzyska, ambitna, pozytywnie nastawiona do życia smile iiiii no jeszcze jestem w trakcie poznawania jej smile

14

czy chodzi Ci o to, Selena ze powielamy pewne wzorce wybierajac wciaz taki a nie inny typ facetow ?

15

Typ facetów-nie ma nic wspólnego z ideałem.To raczej osobowość,a nie wygląd.

16 Ostatnio edytowany przez luuuzna (2009-03-20 08:10:15)

Wzdychać do np. aktora, piosenkarza  to jedno - a kochać mężczyznę w zyciu to drugie smile
No ale codzi tylko zaożycielce tematu o to, żeby napisać jak sobie wyobrażamy(łyśmy) naszego partnera - nie ważne czy to sie spelni, spełniło, a może jest w trakcie realizacji xD

17

nie mam idealu.Kiedys mialam i nie moglam znalezc faceta,ktory choc w pewnym stopniu bylby podobny do tego wymarzonego idealu.
Wyglad,owszem,nie jest bez znaczenia,ale najwazniejsze,to zeby byl opiekunczy,odpowiedzialny i zeby zylo nam sie razem dobrze.

18

jakby nie patrzec, wyglad sie liczy, choc nie chodzi mi tu o to czy ktos jest ogolnie przystojny itp, łączymy sie w pary zarowno duchowo jak i fizycznie, wybieramy partnerow, ktorzy maja dobre geny (wedlug nas) lub gdy ich geny jak najbardziej roznia sie od naszych, tacy panowie nas pociagaja, wybieramy nieswiadomie,  tak nas natura uczyniła...hmm malo romantycznie tongue cosik brzmi ale mysle ze troszeczke prawdy sie w tym kryje smile

co do zwiazkow to chyba oczekujemy ze nasz partner(ideał) da nam tyle samo co i my mu dajemy, rownowaga, partnerstwo smile

19 Ostatnio edytowany przez sueno6 (2009-03-20 13:48:20)

Ideały jak dla mnie są nudne tongue
kto by wytrzymał z takim "idealnym" facetem...heheh...
dla mnie wygląd nie ma dużego znaczenia, ale liczy się dla mnie prezencja...
humor-czasem do przesady, wrodzony optymizm, szczerość, wierność  no i błyskotliwy umysł pełen pasji- na tych cechach musi bazować mój niby "wymarzony" facet...no i takiego mam wink

20

ideałów nie ma przekonuję się o tym każdego dnia smile dla mnie piękny widok np to jak idę po mieście i widzę faceta .... brzydki jak nie wiem co, w żaden sposób bynajmniej ja  nie zwróciła bym na niego uwagi, ubrany dość niechlujnie, włosy na żel umodelowane w niemodną już fryzurę a trzyma za rękę piękna kobietę, dziewczyną śliczna skromna długie nogi i piękne turkusowe oczy. Weszłam za nimi do sklepu obserwowałam ich i stwierdziłam że ten mężczyzna dla wieku kobiet (żaba) był dla tej dziewczyny prawdziwym księciem !!! traktował ją naprawdę przecudnie, mówił do niej grzecznie lecz nie z przesadą, widać było że jest ona dla niego skarbem. Jak to mówią każda potwora znajdzie swego adoratora big_smile

21

ideałów nie ma i nie będzie nigdy.

22

Moim ideałem jest mój facet big_smile i zdania nie zmienię big_smile
Bo co znaczy dla was ideał? Osoba z którą byście chciały być?

23

Nigdy nie miałam swojego ideału. Wychodziłam z założenia, że tak jest łatwiej. Miłość przychodzi nagle. Nie zwraca uwagi na to czy to ideał, czy też nie. Ten kogo kochamy staje się ideałem. smile

24

ideały gdyby byly -bylyby nudne.. smile

25

No ale wiadomo, że nie bierzemy dosłowinie słowa ideał tongue
chodzi tu bardziej o kogoś kto w naszych oczach jest bardzo bliski naszym oczekiwaniom xD

26

w takim razie dla mnie :
1. "idealny"  mezczyzna, to taki ,ktory rozumie bez slow, ktory jest -gdy potrzebujesz. ,ktory jest szczery.taki.ktory rozbawi. taki, ktory jest czuly. taki, jak moj M.

2. "idealna" kobieta, to taka jak.. mezczyzna opisany wyzej smile bez tej czulosci. smile

27

Mój ideał jest następujący, jeżeli chodzi o wygląd:
* ciemne oczy (choć zakochałam się w niebieskookim ;p)
* ciemne włosy
* chudy
* styl dowolny, byle schludny

Jeżeli o charakter (a tego jest dużo)
* kochający
* miły
* żeby kochał mnie taką, jaką jestem
* żeby był moim najlepszym przyjacielem
* potrafiący dotrzymać słowa
* nie agresywny
* nie palący i nie pijący (miło widziany abstynent ;p)
* taki, któremu można powierzyć każdy sekret
* rozmowny (albo chociaż lubiący słuchać)
* dla którego miłość jest ważniejsza niż kumple
* traktuje kobiety z szacunkiem, nie olewa ich

To taki mój ideał ;p ale tak naprawdę, nigdy nie wiadomo,  kto nam się trafi, ani jaki będzie. Poszukując partnera, kieruję się tylko trzema rzeczami: aby mnie szanował, kochał, był moim przyjacielem oraz by nie pił i nie palił.

28

O Wczesajko i o to chodzi xDDD

29

luuuzna napisał/a:

O Wczesajko i o to chodzi xDDD

łał! załapałam! jupi! big_smile:D:D

30

hehehe...czasami lepiej brać coś z przymrużeniem oka big_smile

31 Ostatnio edytowany przez BloNdyna (2009-03-20 20:53:07)

moim zdaniem ideał faceta to taki z którym będę mogła szczerze pogadac!!!!--->tak od serduszka...=* , musi miec to "coś" w sobie[!!!] i jak na jego widok będe miec motylki...(^^,)=D=D =*=*=*..... ....xDxD....=*=*=*=*=*=*=*=*=*=* [!!!]

Ktoś przy kim będę mogła mieć rozmazany tusz gdy płacze. Przy kim nie będę musiała ciągle zastanawiać się czy 'wypada'. Kogoś kto zrozumie, że ważne jest czy szanuje mnie i siebie, który zrozumie, że muszę czasem pogadać jakieś głupoty jak każda kobieta. Który będzie umiał doprowadzić mnie do łez, krzyku, śmiechu, rozkoszy.  ii mocnoo mnie psyyTuulii..;)):*:*

32

przestan stawiac te znaczki sraczki. nie da sie tego czytac.

33

nie można ogólnie sprecyzowac ideału moim zdaniem.

chociaz może dla mnie ideał to taki, który zabiera mnie wysoko ponad wszystko, przy którym nie pamiętam o tym co złe, który pozwala mi przezwyciężać strach, dzięki któremu chce mi się żyć smile

34

Znaczki-sraczki xD
nie no nie mogę....:D

35

BloNdyna, bez obrazy, ale po Twoim stylu wypowiedzi od razu widać ile masz lat smile

dziewczyny, bądżcie wyrozumiałe - taki wiek.
gimnazjum 'Óczy' hehehehe

36

oj no przepraszam smile
ale taka mala uwaga- irytujace sa te znaczki.
smile

ale w zamian psyyTuuliaaaM BloNdyne z calej mojej siły! big_smile

37

luuuzna napisał/a:

No ale wiadomo, że nie bierzemy dosłowinie słowa ideał tongue
chodzi tu bardziej o kogoś kto w naszych oczach jest bardzo bliski naszym oczekiwaniom xD

Dobre stwierdzenie big_smile

38

szirina napisał/a:

ideałów nie ma przekonuję się o tym każdego dnia smile dla mnie piękny widok np to jak idę po mieście i widzę faceta .... brzydki jak nie wiem co, w żaden sposób bynajmniej ja  nie zwróciła bym na niego uwagi, ubrany dość niechlujnie, włosy na żel umodelowane w niemodną już fryzurę a trzyma za rękę piękna kobietę, dziewczyną śliczna skromna długie nogi i piękne turkusowe oczy. Weszłam za nimi do sklepu obserwowałam ich i stwierdziłam że ten mężczyzna dla wieku kobiet (żaba) był dla tej dziewczyny prawdziwym księciem !!! traktował ją naprawdę przecudnie, mówił do niej grzecznie lecz nie z przesadą, widać było że jest ona dla niego skarbem. Jak to mówią każda potwora znajdzie swego adoratora big_smile

Mnie najbardziej zadziwiają osoby które same nie grzeszą urodą a na innych pasztet wołają. W tym samym czasie ktoś moze sie o nich podobnie wypowiada. :-)

39

Isabell napisał/a:
szirina napisał/a:

Mnie najbardziej zadziwiają osoby które same nie grzeszą urodą a na innych pasztet wołają. W tym samym czasie ktoś moze sie o nich podobnie wypowiada. :-)

Szirina ja też lubię tak obserwować ludzi....:)
Do Isabell - jest takie powiedzenie "uderz w stół a nożyce sie odezwą" smile

40

Szirina, znam mnóstwo takich mężczyzn ( nie, no chłopców), którzy nie są zbyt urodziwi, a każda dziewczyna jest dla mnie fee, fuj, wstrętna.

po rpostu chyba tak chcą się podbudować, dowartościować trochę smile

41

Witajcie smile ! Troche tu długo nie zaglądałam ,ale bardzo się cieszę ,że takie kobiety jak Wy otwarcie dyskutują na takie tematy smile ja rozumiem IDEAŁ pod takim względem ,że jest kochany i tyle noi kocha mnie i jest nam dobrze ze sobą . Dla mnie wygląd także rozgrywa ważną rolę ,ale  tak jak napisała [szirina]x  "każda potwora znajdzie swego adoratora ":) Ja swojego potworka znalazłam i jestem szczęśliwa smile

A macie jakies wyobrażenia swojego partnera chyba ze wszystkie są zajęte smile Lub marzenia co do nich ? A może co Was w nich denerwuję ?
Bardzo dziękuję za wyrażanie swojej opinii . wink

pozdrawiam

42

Wiecie co, nie ma chyba ideałów,ale wydaje mi się,że każda z nas ma gdzieś tam w środku ukryty taki idealny obraz...
Jeśli chodzi o wygląd, to uwielbiam typowych "miśków" smile Fajnie jak facet ma trochę ciałka i jest się do czego przytulić smile Ale zawsze trafiają mi się same chudzielce big_smile
Natomiast jeśli chodzi o charakter to według mnie facet powinien być:opiekuńczy, czuły, wyrozumiały, cierpliwy...ważne,żeby kochał, był szczery, wierny, akceptował wszystko(i wady i zalety) i nie starał się za wszelką cenę zmieniać mnie. I jeszcze,żeby nie traktował jak własną rzecz..(nie lubię gdy ktoś mnie ogranicza).
A chyba najważniejsze jest to,żeby umiał szczerze porozmawiać o wszystkim co go boli, co cieszy itd. Szczerą rozmowę cenię sobie najbardziej,bo wszelkie kłótnie powstają z niedomówień.
Ale nie szukam za wszelką cenę takiego ideału. Tak jak dziewczyny pisały:każda potwora znajdzie swojego adoratora.
To tyle smile Pozdrawiam!

43

Leemonka napisał/a:

Jeśli chodzi o wygląd, to uwielbiam typowych "miśków" smile Fajnie jak facet ma trochę ciałka i jest się do czego przytulić smile

i właśnie ja takiego misia mam : )))

44

smile oazuu i fajnie smile Pogratulować! big_smile

45

Według mnie, mężczyźni, którzy w pewnej mierze zbliżyli się o ideału są albo zajęci, albo za starzy. Nie spotkałam jeszcze faceta, który zadowalałby mnie przynajmniej w stopniu dostatecznym... i nie mam zbyt wysokich wymagań. Typ urody- dowolny, gabaryty- również bez znaczenia smile Pragnę jedynie ścisłej, duchowej harmonii; chłopak musi być inteligentny, wykształcony, ambitny, kreatywny, a przy tym szarmancki, kulturalny, obyty. Niestety, większość odpada już w przedbiegach...

46

Mój ideał to taki typ męzczyzny który:
-szanuje kobiety
-nie jest mamim synkiem
-jest odpowiedzialny
-jest pomyslowy
-posiada pasje
-jest kulturalny
-nie jest nerwowy !!(spokojny)
-jest ambitny
-ma poczuciem humoru
-towarzyski
-ważna jest dla niego w życiu miłość a gdy ja posiada robi wszystko by ja utrzymac(walczy o nia kazdego dnia)

47

justin_master89  !
Popieram ! Bardzo słuszne jak dojdzie do tego jeszcze  sczypta zazdrości jest idealny , ale tylko taka mała zazdrośc smile

48 Ostatnio edytowany przez Isabell (2009-03-24 19:34:12)

Medlaine napisał/a:
Isabell napisał/a:
szirina napisał/a:

Szirina ja też lubię tak obserwować ludzi....:)
Do Isabell - jest takie powiedzenie "uderz w stół a nożyce sie odezwą" smile

uderzyłam w stół i sie odezwałaś.

49

dla mnie jesli mezczyzna posiada takie cechy jest prawdziwym mezczyzna a dzisiaj wszyscy sa jacys tacy albo mamisynki albo udaja twardzieli a gdy trzeba byc odpowiedzialnym to wymiekaja.Pozatym gdzie jest ta walka o kobiety(zdobywanie ich) PS przepraszam panow ktorzy posiadaja takie cechy.napisalam tak bo ja takich mezczyzn nie znam

Posty [ 50 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » MACIE SWÓJ IDEAŁ ?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024