chlopak nie chce zabierac mnie do siebie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » chlopak nie chce zabierac mnie do siebie

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 23 ]

1

Temat: chlopak nie chce zabierac mnie do siebie

jestem z chlopakiem przeszlo 4 lata on przyjezdza do mnie regularnie a nie chce zabierac mnie d siebie, najpierw wymowki byly takie ze jak zrobi prawo jazdy zrobil i nic pozniej ze jak kipi samochod zrobil i dalej mnie nie zabiera. nie wiem co ja mam o tym myslec:'( mowie mu o tym to on ze bedziemy sie nudzic u niego, nie wiem co ja mam myslec...

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez Emanuelle1209 (2012-07-15 21:48:47)

Odp: chlopak nie chce zabierac mnie do siebie

A przedstawił cie swojej rodzinie?

3

No to wyjasnij to z nim, przeciez to Twoj chlop

4

Najwyrazniej wstydzi się swojego domu,rodziny.Coś tam musi być nie tak,skoro nie chce Cię tam zabierać.

5

Powiedz mu, ze taka sytuacja w powaznym zwiazku nie moze miec miejsca.. Jestescie ze soba kupe czasu i nie moze tego ciagnac w nieskonczonosc, a jesli dzieje sie cos zlego to tym bardziej powinien Ci powiedziec, bo w koncu jestes od tego by go wspierac. I dolaczam sie do pytania czy poznalas jego rodzine. Bo 4 lata bez tego to troche dlugo..

6

raz bylam i to po imprezie i przedstawil mnie, to bylo pol roku temu. ostatnio poklocilam sie z nim o to bo tlumaczy sie w ten sposob ze bedziemy robic to samo co u mnie a dla mnie to jest zaden argument.

7

nic zlego w jego domu sie nie dzieje a tym bardziej sie nie wstydzi, jestem tego pewna.

8

Może nie spodobałaś się jego rodzicom. Teraz on nie chce ich denerwować i nie przywozi Ciebie, albo powiedział rodzicom, że już nie jesteście razem. Na pewno musisz to z nim wyjaśnić.

9

probowalam a on ma jeden i ten sam argument.

10

Nie chce cię martwić ale on coś ukrywa. Może się wstydzi tego jak mieszkają, może z rodzicami czy rodzeństwem nie wszystko jest ok. Poznanie rodziny chłopaka i tego JAK on się do tej rodziny odnosi to kluczowa sprawa. Tak jak traktuje swoją siostrę, matkę, babkę... tak będzie kiedyś traktował Ciebie....

11

z tego co on mi mowi to on jest bardzo dumny ze swoich rodzicow tak jak i z rodzenstwa...

12

Ja ze swoim chłopakiem jestem 5lat i od pierszego dnia poznal mnie ze swoimi rodzicami i wrecz ciągnie mnie do siebie codziennie:) Jak dla mnie dziwna sprawa, Ale skoro wiesz gdzie mieszka to moze zrób mu niespodziankę i go sama odwiedz? Jak myślisz co by zrobił?

13

xaga27 napisał/a:

z tego co on mi mowi to on jest bardzo dumny ze swoich rodzicow tak jak i z rodzenstwa...

No wiesz mówić można różne rzeczy. .... Nie przekonasz się póki nie zobaczysz ... Powodzenia smile

14

xaga27 napisał/a:

tlumaczy sie w ten sposob ze bedziemy robic to samo co u mnie a dla mnie to jest zaden argument.

no to jak będziecie robić to samo, to co za różnica czy u Ciebie czy u niego? big_smile Zaskocz go kiedyś i sama przyjedź, ciekawe jaka będzie jego reakcja tongue

15

No to ja już nie mam pojęcia o co mu chodzi.A jego reakcja na nieoczekiwany przyjazd do niego może być taka,że sie wkurzy.

16

Ło matko kochana! 4 lata i jeszcze nic nie wymyśliłaś? Dziewczyno, rusz tyłek i sama go odwiedź. Tak bez zapowiedzi.

17

dzięki bardzo za porady . . .

18

jeśli ma coś do ukrycia to się wkurzy. Bo np mój chłopak bardzo by się ucieszył jakbym mu zrobiła taką niespodziankę. Zaryzykuj. Wtedy się przekonasz i może raz na zawsze ta sytuacja się wyjaśni.

19

nie ma na co czekac tylko trzeba działac smile

20

tak, przejąć inicjatywę. smile

21

Noo nie no, to raczej niemożliwe żeby wszystko było ok, a on tak po prostu przez 4 lata!!! nie chce Cie zaprosić. Cos jest nie tak, a on ściemnia że wszystko w porządku.

22

Witam...a co powiecie na taką sytuację? facet nie chce zaprosić do siebie,bo właścicielka mieszkania u której wynajmuje pokój sobie tego nie życzy.Dodam ze to samotna kobieta ,która mieszka z dorosła już córka a on jest mężczyzna 40 letnim. Wykluczona kawka nawet na chwilkę bo miałby awanturę smile Zarzeka się ze nic ich nie łączy a mieszka (1,5 roku) tylko dlatego ze tanio i nie ma wyboru...hmmmm

Posty [ 23 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » chlopak nie chce zabierac mnie do siebie

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024