to nasze początki a on wyjeżdża - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » to nasze początki a on wyjeżdża

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

1

Temat: to nasze początki a on wyjeżdża

Spotykam się z chłopakiem  od ponad miesiąca, wczęsniej byliśmy przez ponad pół roku znajomymi i zawsze czułam, że mu się podobam, ale spotykałam się z kimś innym, ale nastąpił przełom i teraz już nie jesteśmy tylko kumplami:) Niby zachowujemy się jak para, ale zawsze mam problem w definiowaniu relacji z facetami..Nie rozmawialiśmy o tym kim dla siebie jesteśmy. Przez to, że zostałam skrzywdzona przez mojego poprzedniego nie wiem czy mu naprawdę zależy. Za dwa tygodnie on wyjeżdża do pracy do Anglii na ok. 2 miesiące i nie mam pojęcia co robić, bo nie wiem czy moge się z nim przespać przed jego wyjazdem (może to by była jakaś deklaracja że na siebie 'czekamy'?) czy czekać aż wróci, ale czy to wtedy nie będzie za długo i  to co jest między nami wygaśnie przez odległość i czas ? Proszę o porady.

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez pomaranczowa 1 (2012-06-21 14:04:34)

Odp: to nasze początki a on wyjeżdża
oreo napisał/a:

(...) zawsze mam problem w definiowaniu relacji z facetami(...)

witaj, chyba masz racje w tym punkcie.

czytam i oczom nie wierze.
Chcesz isc do lozka z mezczyzna tylko dlatego, ze wyjezdza i chcesz go w ten sposob "przytrzymac "???
Czy Ty tak myslisz ? powaznie ? czy to tylko zart?

Nie tedy droga, dziewczyno.

Przeczytaj na glos , co napisalas . Moze Ci troche rozjasni Twoj sposob myslenia.

3

Nie, nie chce się z nim przespać żeby go usidlić. Chodzi mi o to, że jest mi z nim bardzo dobrze i nie moge się doczekać tej magicznej nocy, ale boję się że przez jego wyjazd stracimy ze sobą kontakt, że o mnie zapomni. Po prostu obawiam się zranienia

4

oreo napisał/a:

Nie, nie chce się z nim przespać żeby go usidlić. Chodzi mi o to, że jest mi z nim bardzo dobrze i nie moge się doczekać tej magicznej nocy, ale boję się że przez jego wyjazd stracimy ze sobą kontakt, że o mnie zapomni. Po prostu obawiam się zranienia

zranienia, mowisz...

A dlaczego nie pozwolisz temu sie po prostu rozwinac, wzajemnie sie poznac, moze cos z tego sie rozwinie , moze nie...Dlaczego myslisz , ze jak "to" zrobicie , to Ciebie nie zrani?

ze o Tobie zapomni , mowisz...
Jeszcze nigdy nie poznalam mezczyzny, ktory by nie "zapomnial" o dziewczynie tylko dlatego, ze sie z nim przespala ( jak to ladnie okreslilas )Wrecz odwrotnie.

5

Jak będzie chciał,to nie zapomni.A to że sie z nim prześpisz niczego nie zmieni.I chyba każdy na tym forum powie Ci to samo.

6

manda26 napisał/a:

Jak będzie chciał,to nie zapomni.A to że sie z nim prześpisz niczego nie zmieni.I chyba każdy na tym forum powie Ci to samo.

Myslę, że każdy...
Ale ta Twoja "deklaracja", autorko, całkowicie mnie rozbroiła...

7

Też jestem w podobnej, niezdefiniowanej relacji, chłopak też teraz wyjeżdża do pracy ale do głowy by mi nie wpadł seks teraz! smile Myślę, że właśnie, żeby nie zostać zraniona powinnaś poczekać z waszym wspólnym pierwszym razem aż ustalicie między sobą co dokładnie Was łączy...:) A jeśli będzie mu zależało to mimo kilometrów będziecie w kontakcie, przecież są komórki, fcb smile

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » to nasze początki a on wyjeżdża

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024