nieaktualne
Ello Dziewczyny;)
Poznałam chłopaka przez Internet na jednym z portali randkowych. Zdarzyło się to pod koniec października 2008 od tego czasu widzimy się średnio co 3 tygodnie albo raz na miesiąc. Jak się poznaliśmy to non stop rozmawiamy przez telefon, skype, smesy....itd.;)
ale....
Nie rozmawialiśmy co dalej,nie zdeklarowaliśmy swoich uczuć...ale wiem że są one bardzo silne. Nie rozmawialiśmy co z naszym związkiem....czy tak dalej będzie na odległość...czy może przejść na kolejny etap...
Tęsknimy za sobą, on to mniej okazuje, jak to facet, ale wiem że jest mu dobrze ze mną i tęskni. Nie wiem co robić, czy zacząć rozmowę, jeśli tak to w jaki sposób...ja jestem gotowa by razem zamieszkać, bo to najlepszy sprawdzian dla każdego związku,
jednakże nie chcę wywierać na nim PRESJI...nie wiem czy dalej czekać, na to co na mam przyniesie życie....ta odległość mnie dobija...tęsknota jest piękna...może jeszcze za wcześnie, ale ja chcę czegoś więcej...
Już sama nie wiem...potrzebuję jakiegoś obiektywnego komentarza...i porady.....co o tym sądzicie??