W jaki sposó mogę odebrać prawa rodzicielskie alkoholikom? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PRAWO , ODSZKODOWANIA , FINANSE , UBEZPIECZENIA » W jaki sposó mogę odebrać prawa rodzicielskie alkoholikom?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

Temat: W jaki sposó mogę odebrać prawa rodzicielskie alkoholikom?

Witam
Moim problemem jest moj brat i bratowa co tydzien w weekendy pija w duzych ilosciach maja 3 letnia coreczke, dziecko przez caly tydzien od rana do wieczora nie widzi rodzicow bo jest z niania a w weekendy oglada ich pod wplywem...
Mam tego dosc chcialabym dla niej jak najlepiej bo to moja bratanica boje sie ze przez ich takie picie kiedys dojdzie do tragedii... Sasiedzi juz przesztali najwidoczniej zglaszac sprawy libacji na policje ale i tak jest zle w poniedzialek dowiedzialam sie od ich sasiadki ze znowu pili ze mala chodzila zaniedbana sama po podworku przy ktorym znajduje sie ruchliwa droga glowna oraz przejazd kolejowy... gdy w pore uda mi sie dowiedziec ze cos takiego sie dzieje zabieram mala do sb ale ostatnio w weekend brat zabronil mi jej zabrac teraz nawet nie moge sie z nia widywac a ja chcem by ona byla szczesliwa... wiem ze jak ja nawet zabrali by do pogotowia opiekunczego trudno bd mi ja odzyskac... chcem ja zabrac od nich zeby nic zlego sie nie stalo nie wiem co moge zrobic potrzebuje jakichkolwiek informacji jak skutecznie moge zabrac swoja bratanice od rodzicow alkoholikow i zmusic ich wrecz do terapii?! Co moge zrobic i do kogo sie udac?
Linka 20

Zobacz podobne tematy :

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PRAWO , ODSZKODOWANIA , FINANSE , UBEZPIECZENIA » W jaki sposó mogę odebrać prawa rodzicielskie alkoholikom?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024