Czy to małżeństwo? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy to małżeństwo?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Czy to małżeństwo?

Witam wszystkich.Jestem u kresu wytrzymałości.Mam 40 lat a mąż 47 i jesteśmy 2 lata po ślubie.Na początku było ok ale z dnia na dzień gorzej.Nie odzywa się,jak przyjeżdża z pracy zje i w telewizor.Gdy chcę z nim o czymś porozmawiać to mówi abym się leczyła albo nie będzie gadał bo nie ma o czym.Gdy pytam o wydatki jego mówi mi że to on pracuje,musi wszystko pilotować a ja siedzę w domu-owszem ale jestem po 3 operacji.Nie przytuli mnie a jak zapytam o to dlaczego tak jest to on mówi że jest zmęczony.Sexsu nie uprawiamy bo brzuch go boli.Słyszę słowa że on może mieć każdą a ja?Boli to bardzo.Teraz jest komunia jego siostrzenicy i ja mówię że nie mam w czym iść a on że pójdzie sam.Dodam jeszcze że do mamusi swojej dzwoni,często bywa i jak ja go proszę o coś to nie a jak mamusia to on zaraz leci.Jak mówię że to nie małżeństwo to on mówi że wszystko moja wina bo się czepiam.Wiem że kłamie bo ojcu mojemu powiedział coś i zrobiłam konfrontację to on tylko się śmiał .Mówi że on ma swoje sprawy a ja powinnam zająć się swoimi.Nic go nie interesuję,tylko czy jest obiad.Czuję się jak przedmiot który służy jako gosposia.Chcę się rozejść ale mam obawy czy nie będę żałowała tej decyzji bo on jak mu o tym mówię to mówi że mnie kocha....ale co to za miłość!?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy to małżeństwo?

No właśnie, co to za miłość. Wyglada na to, że Twojemu mężowi potrzebna była kobieta do gotowania obiadów, prania i sprzątania, a szkoda mu było kasy na zatrudnienie gosposi. Dlatego się ożenił.

Bardzo Ci współczuję.

3

Odp: Czy to małżeństwo?
marena7 napisał/a:

No właśnie, co to za miłość. Wyglada na to, że Twojemu mężowi potrzebna była kobieta do gotowania obiadów, prania i sprzątania, a szkoda mu było kasy na zatrudnienie gosposi. Dlatego się ożenił.

Bardzo Ci współczuję.

to mógł siedzieć z matką,wychowała maminsynka a teraz inna kobieta musi się z nim męczyć
jaka to miłość,gdzie 2 lata po ślubie takie cyrki się dzieją?

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy to małżeństwo?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024