Przyjazn a moje malzenstwo i ... brak przyjazni. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » RELACJE Z PRZYJACIÓŁMI, RELACJE W RODZINIE » Przyjazn a moje malzenstwo i ... brak przyjazni.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Przyjazn a moje malzenstwo i ... brak przyjazni.

Czesc Dziewczyny
Chcialam abyscie doradzily mi badz napisaly co same zrobilybyscie w takiej sytuacji jak moja. Otoz mialam kolezanki wydawalo mi sie ze nawet bliskie dosyc i chyba przeszkdzalo im to ze mam meza. Przez jedna poznalismy sie z mezem i zawsze byla miedzy nami maz na poczatku zwierzal jej sie z naszych problemow co mnie strasznie denerwowalo. I kiedys poklocilismy sie i ona skorzystala z okazji i poszla do niego i zobaczylam to czego zadna zona raczej widziec by nie chciala o tym pisalam w innym watku. A druga po prostu powiedziala mi ze moj maz zaprosil ja gdy ja bylam w pracy aby sobie posiedzieli pogadali ale to byla nieprawda bo maz nawet chcial isc odrazu i to wyjasnic. Gdy spytalam dlaczego mnie oklamala to zwymyslala mnie od niewiadomo jakich i wszystko przekrecila ze co innego mi mowila ze sobie cos wymyslam i w ogole tak aby maz pomyslal ze jestem jakas nienormalna. A teraz nie mam nawet z kim pogadac bo wiecej kolezanek nie mam. Czy chcialybyscie pogodzic sie z takimi kolezankami. Sama juz nie wiem czasami mi ich brakuje ale to co zrobily boli.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Przyjazn a moje malzenstwo i ... brak przyjazni.

ja chyba nie chciałabym się pogodzić, to są typy którym już nie da się zaufać, a po co Ci takie koleżanki? tylko po to by były? bez sensu, ani z nimi nie pogadasz, nie zwierzysz się... nie ma sensu... przeczekaj, wychodź do ludzi, a znajdziesz sobie nowe koleżanki, z którymi warto będzie się zaprzyjaźnić... smile

3

Wlasnie to jest chyba nierealne mieszkam w malej miejscowosci i raczej nawet kolezanek tu nie znajde. Wychodzic nie wychodzimy nigdzie z mezem bo on raczej nie jest chetny na jakiekolwiek wyjscia z domu. Wczesniej chodzilam na staz teraz znowu siedze w domu z dzieckiem. Napewno masz racje no bo po co mi takie kolezanki w sumie to nawet ciezko byloby mi z nimi gadac chcialam sie upewnic czy robie dobrze bo w sumie znalysmy sie od dziecinstwa. A czy pozwolilybyscie mezowi po czyms takim normalnie z nimi gadac? Bo mowi ze nie rozmawia z nimi ale czuje ze klamie. A ja wolalabym aby nawet nie patrzyl w ta strone.

4

Po co Ci takie koleżanki Ja też miałam ich nawet kilka ale sama zdecydowałam,że dla mnie będzie lepiej jak je zostawie . Początki były trudne brakowało mi ich  ale dziś bym była chyba na dnie. Moje koleżanki piły piją nie szanują swojego życia i nie rozumiem tylko jednego jak takie mogą mieć dzieci i faceta. A ja nie mogę jednego zatrzymać przy sobie...

5

Chyba macie racje do czego mi takie kolezanki jeszcze by znowu namieszaly w moim zyciu. Chociaz moj maz mowil ze teraz sama bym sie z nim i spotykala zeby nie bylo zadnych problemow. Ale nie wiem o czym ja w ogole mysle nawet nie bede mogla sie zwierzyc z niczego nie wespra mnie gdy bedziemy miec ciche dni z mezem np. Nie warto o tym myslec nawet chociaz tak trudno znalezc kogos z kim mozna pogadac. A to fakt jedna z nich ma juz dlugo chlopaka mimo ze jak on wyjezdza za granice to ona szaleje z innymi na imprezach i zawsze chetna na kazda propozycje tez tego nie rozumiem a druga nie ma nikogo ma ciezki charakter moze dlatego mi zazdroscila?

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » RELACJE Z PRZYJACIÓŁMI, RELACJE W RODZINIE » Przyjazn a moje malzenstwo i ... brak przyjazni.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024