On nie jest pewny czy mu zależy, nie wiem już co mam robić... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » On nie jest pewny czy mu zależy, nie wiem już co mam robić...

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 11 ]

Temat: On nie jest pewny czy mu zależy, nie wiem już co mam robić...

Mam chłopaka z którym jestem 4 lata i do tej pory było cały czas bardzo dobrze między nami, bywały chwilę kryzysu ale nie takie jak ta. Nagle po tylu latach mój chłopak powiedział mi , że on nie jest pewny czy mu zależy. Nie wiem co mam robić bo bardzo go kocham i nie chcę go stracić. Pokłóciliśmy się w zeszły piątek i tak cały czas jest zły mówi że ma dość moich humorków , pytań itp. a za chwilę mnie przeprasza i mówi , że to jego wina , że mnie nie szanuje i on o tym wie.
Nie wiem może R. potrzebuję chwili spokoju bardzo proszę o jakieś rady co mam dalej robić.? Nie radzę sobie już z tym wszystkim.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: On nie jest pewny czy mu zależy, nie wiem już co mam robić...

Więcej szczegółów, proszę...
O co się zazwyczaj kłóciliście? Co było powodem ostatniej? Na czym polega Twoja "humorzastość"?
Na jakiej podstawie mówi, że Cię "nie szanuje"?
Jeśli faktycznie potrzebujesz pomocy - napisz więcej konkretów, bo obecnie jest to miałki obraz Twojego związku i nijak znaleźć podstaw do jakiegoś wniosku...
Napisz więcej, prosimy.

3

Co robić?Poczekać,spróbować nie myśleć.Pewnie jesteście b.młodzi,uczucia bywają zmienne.Czas pokaże czy będziecie razem i czy mu zależy

4

Zazwyczaj sprzeczamy się o różne rzeczy ,tzn często ja doprowadzam do kłótni ponieważ bardzo często coś mi nie pasuję. Właśnie na tym polega moja humorzastość , że potrafię płakać a za chwilę  śmiać się często podczas kłótni krzycze, czasami po prostu nad tym nie panuję ale mój R. zawsze gdy się sprzeczamy musi mieć ostatnie zdanie. Powodem tej ostatniej kłótni było to , że nie mógł po mnie przyjechać bo wypił z kolegami i musiałam ja to zrobić a nie mam prawka ponieważ mam uraz. Musiał mnie więc ktoś do niego przywieść , byłam zdenerwowana bo ewidentnie miał to gdzieś czy przyjade czy nie i zaczeła się kłótnia. Naprawde ostatnio jest taki obojętny, może za bardzo na niego naciskam nie wiem sama.

5

Kochana widzisz...Nie dawno i ja tu dodałam swój post,że nie radzę sobie ze swoim zachowaniem..Robie tzn robiłam problemy w prawdzie mówiąc o głupoty..Ale mineły na razie 2 dni..I uspokoiłam się..Dlatego ze, miłe  net kobiety doradziły mi bardzo dobre rozwiązania..Posłuchałam się tego..I jak narazie skutkuje..Nie wartooo się kłócić o głupoty bo strasznie to psuje związek i nie jest już wtedy to samo:(   Może twój chłopak ma dość twojego zachowania? i dlatego nie jest już pewien ciebie..Widzisz ,jak swoim zachowaniem można doprowadzić nawet do tego.. Pomyśl nad tym..i pomyśl nad sobą..Bo jeżeli Go bardzo kochasz tak jak wspomniałaś wyżej..To warto coś zrobić dla waszego związku..

6

No wiem chcę mu dać chwilę spokoju, nie chcę go naciskać , ale jak mam się postarać żeby nie tracić naszego związku on już nie chce rozmawiać. On ma twardy charakter i tak jak pisałam zawsze jego zdanie musi być ostatnie więc nie wydaję mi się żeby chciał ze mną rozmawiać.

7

,,Czy lubisz radość? Jeśli tak, to ją stwórz, każdy jest artystą, a świat jego płótnem, to od nas zależy co na nim będzie" Ja wziełam te słowa do serca..radzę i tobie zrobić to samo:)

8

Hym..Skoro spędziliście,że sobą 4 lata..To w jakiś stopniu jesteś dla niego zapewne ważna..Więc powinnien cię wysłuchać..Jeżeli go naprawdę kochasz i chcesz odbudować wasz związek..To na co czekasz? Pędz do niego..I zapewnił go że już nie popełnisz więcej takich błędów..Ale naprawdę musisz się zastanowić nad sobą..i to głębiej...

9

chlopak mowi, ze mu juz nie zalezy i to ma byc tylko jej wina ? no prosze ... nawet nie chcial z nia porozmawiac. Pytal sie Ciebie czemu masz takie humory ? Ja tez mialam a nie bylo to spowodowane bezposrednio Nim, tylko jestem daleko od domu i mam takiego jakby dola. Widzisz, sprobuj z nim porozmawiac. Jesli nie wie czy mu zalezy, to chyba marne szanse, bo jak moze tak nagle Nam przestac zalezec po 4 latach zwiazku ?

10

No właśnie nie wiem, czeka nas naprawde poważna rozmowa i albo uda nam się coś ustalić albo czeka mnie najgorsze.

Posty [ 11 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » On nie jest pewny czy mu zależy, nie wiem już co mam robić...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024