Okazalo sie , ze byłam jego pierwsza . przez d ugi czas mnie okłamywał - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Okazalo sie , ze byłam jego pierwsza . przez d ugi czas mnie okłamywał

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

Temat: Okazalo sie , ze byłam jego pierwsza . przez d ugi czas mnie okłamywał

Tylko prosze nie piszcie , ze to nie moja sprawa. ITp
Otóż jesten z chłopakiem od pół roku On jest na prawde , dobry czuły bardzo inteligentny,,,. Jeszcze przed byciem z nim dowiedzialam sie , ze spał z 10 dziew . Potem jak zaczeliśmy juz byc ze soba zredukował to do 5 ... . Juz wtedy dziwnie sie czułam. Ale poczułam ulge( lepiej 5 niż 10 w koncu). Tylko nie wiem , czemu jakos intuicyjnie jakos mi to nie psowało . Czesto sie go o to dopytywłam . Odpowiedał mi niby ze szczegółami . ( Spokojnie nie jestem masohistka , ufam mu i niby troche mnie to ruszłao ale z 2 strony fajnie wiedziec , ze chłopak sie wyszlał troche. Dzis sie znim poklóciłam zapytalam , czy czassem widuje jakas z tych dziewczyn z którymi spał. On pow , że jedna . Ja nie wiem co mi do głowy strzeliło i zapytałam sie o jej nazwisko ( chciaz niw iem , na prawde nie ejst mi ono potrzebne ) On pow , ze nie powie , dlatego jakos sie sfochowałam za to i on sobie wyszedł . Napisałm mu sms , ze to jego ost ode mnie wyjscie i w ogóle... . Sms jaki od niego dostałam ZAŁAMAŁ M NIE TOTALNIE : napisał mi , że tak na prawde miał , ze mna SWÓJ PIERWSZY RAZ !!!!!!! , że nie pow , mi bo sie zapetlił . ze z ymi dziewczynami łoczyły go tylko rózne pocałónki pieszczoy próby seksu ortalnego. Ale nic wiecej bo nie byli razem . Prosił , zeby nie odp mu . Jesem załamana jego kłamstwami . On ak zmyslał opowiadał mi czasem jakies ,rzeczy ze szczegółami ... . Nie wychwalł tego mówił , ze jemu jest ze mna najlpiej i takie tam . Teraz nie wiem czy on kłamie , Czy mówi prawde . A jak mówiprwade nie wiem jak mu teraz wybaczyc , ze mi nie powiedział i tak kłamał...

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Okazalo sie , ze byłam jego pierwsza . przez d ugi czas mnie okłamywał

powinnas sie cieszyc ze jestes jego jedyna, poprostu przechwalal sie . myslal ze bedzie fajny jak powie ze spal z 10 heh.
po ile macie lat ?

3

Powiem Ci tak, wejdź w mój profil,znajdź wątek gdzie miałam problem z tym że mój obecny mężczyzna sypiał z 2- zazdrość i ciekawość mnie zżerała.Hmmm... przyznał się jednak do tego że z tą 2 w ogóle nie sypiał, że jak był w liceum miał jakąś pierwszą dziewczynę i z nią sypiał...
Tyle przez to się kłóciliśmy, tyle nerwów i zazdrości, zawiści-ciężko mi było jak sie dowiedziałam prawdy, ale to wszystko ze mnie zeszło, ta zazdrość, i w pewnym stopniu ulga... wybaczyłam kłamstwo, ciężko było, bo było że mnie okłamywał, ale stwierdziłam po namyśle że co mnie obchodzi ile miał ? z iloma sypiał? teraz jestem jego a on mój, kochamy się, nie wyobrażamy sobie życia bez siebie, a ty powinnaś o tym zapomnieć i nic Cie nie powinno obchodzić to że kłamał czy nie, chyba związek nie polega na tym  żeby ciągle uprawiać ze sobą seks, i miewać różne rozkminy na temat czy jemu jest dobrze ze mną czy lepiej mu z tamtą ...

4

Zrozumiałabym, że się wściekłaś, gdyby sytuacja była odwrotna: on Ci wmawia, że jest prawiczkiem, a się okazało, że przeleciał pół miasta. A tak wniosek jest prosty: on się wstydził przyznać, że jest prawiczkiem, żebyś nie uznała, że jest niemęski. Trochę to dziecinne i oczywiście kłamstwo nie jest dobrym rozwiązaniem, ale nie ma o co robić tragedii, powinnaś go zrozumieć.

5

A co to ma za znaczenie ile ich było przed Tobą? Nie ma już ważniejszych powodów do zmartwień. Pomyśl w drugą stronę. Okłamał Cię bo mu zależy i chciał na Tobie wywrzeć ,,dobre'' wrażenie. Ja dla swojego mężczyzny również byłam pierwszą kobietą, a że jesteśmy młodzi to trochę mnie to martwiło, ponieważ też nie byłam doświadczona. Jednak prawdziwe uczucie wyeliminuje nawet wielkie niepowodzenia. Naprawdę nie wiem w czym widzisz problem, przynajmniej będzie Ciebie pamiętał do końca życia, a nie jakąś tam Martę, czy Zosię.

6

co z toba jest dziewczyno  nie tak każda była by zadowolona z takiego obrotu sprawy i wcale mu sie nie dziwię że cie okłamał skoro ty teraz tak niedojrzale podchodzisz do sprawy. Uwierz nie chciałabys wiedzieć wczesniej bo może bys uciekła. Podnieś tego biedaka na duszy powiedz że to nie ma znaczenia i cieszysz się z tego. Najgorsze w takiej sytuacji jest odrzucenie

7

Ja takze przez dlugi czas oklamywalam swojego chlopaka na temat mojego wczesniejszego doswiadczenia. Myslalam, ze jezeli wyjde na bardziej "doswiadczona" to zablysne w Jego oczach. Bylam glupia i potem strasznie tego zalowalam, bo skutek jaki chcialam tym oklamywaniem osiagnac byl odwrotny. Wyznalam chlopakowi prawde, ciezko Mu bylo w to uwierzyc, ale po dlugim czasie to zrobil. To, ze Twoj chlopak tak Ci naklamal, swiadczy o tym, ze nie chcial wyjsc na niedoswiadczonego. Ja mialam tez taka sytuacje, z tym, ze to ja zawinilam i wiem jak to jest. Wybacz mu, najwazniejsze, ze wyznal Ci prawde i ciesz sie, ze to Tobie oddal się poraz pierwszy.

8

Kłamstwo w takiej sprawie to niefajna rzecz, bo świadczy o pewnym stopniu frajerstwa. Nie przepadam za facetami, którzy wstydzą się swojego prawictwa, ale nie lubię też, kiedy dzieciak chwali się, ileż to dziewcząt przelazło przez jego łóżko. Tak czy siak, ja tu wcale nie widzę powodu do radości.

9 Ostatnio edytowany przez fairytale (2012-04-16 01:19:14)

Ja wolałabym chłopaka prawiczka niż takiego, który spal z 5 dziewczynami. Ok, kłamstwo nie jest dobre, ale pamiętaj że on zrobił to po to, aby wyjść na bardziej męskiego w Twoich oczach. Możesz mu to wybaczyć, bo to świadczy o tym, że bardzo zależało mu na Tobie. Wstydził się, że pomyślisz o nim źle i uznasz go za frajera, czy nieudacznika. No niestety, ale często tak się mówi o prawiczkach, zwłaszcza inni faceci chwalą się swoimi podbojami i uważają ilość panienek w łóżku za wyznacznik fajności i męskości. I dlatego mężczyźni którzy nie mają za sobą swojego pierwszego razu po prostu się tego wstydzą. A szkoda, bo wiele dziewczyn chciałaby mieć "czystego" faceta.

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Okazalo sie , ze byłam jego pierwsza . przez d ugi czas mnie okłamywał

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024