Witaj na Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone przez kobiety dla aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Porozmawiasz na takie tematy jak : miłość, związki, psychologia, edukacja, finanse, religia, zdrowie i uroda...
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Ostatnio rozglądam se za dorywczą prac przez internet, co myślicie o tym??
ja własnie tak pracuję:) niby nie jest źle ale jak mam a cito coś do zrobienia to dzieci głodne chodzą a w domu jak po wojnie. Ale polecam taka formę dorobienia.
(ja teraz na wychowawczym;)
a co konretnie robisz?? ja myślłam nad wypełnianiem ankiet.
ojej a zarobisz na tym? ja bardziej marketing, pisanina, itp prace edytorskie.
http://www.netkobiety.pl/viewtopic.php?id=4582 wątek o ankietach internetowych, który zresztą sama założyłam..
no właśnie juz czytałam ze te pisanie ankiet to jest dno.. bede szukać dalej no chyba ze predzej znajde prace normalną:) pozdrawiam
misiabe odezwij się do mnie podam Ci adres internetowy - może tam coś dla siebie znajdziesz, ja częśc zleceń mam właśnie z tego miejsca:)
Czy ja tez moge prosic o namiary blacrose?
ja też poproszę:)
Cześć. jestem tutaj nowa a trafiłam na forum szukając pracy. Mam 2 tyg. córeczkę i wszystko na to wskazuje ze za 3 miesiące będę musiała zlikwidować działalność. prowadzę firmę, która zajmowała się prowadzeniem pensjonatu dla innej firmy, której siedziba znajduje się na drugim końcu Polski. W sumie pracuje tu od 5 lat a firmę prowadzę 10 miesięcy. Firmę założyłam właśnie za namową owego właściciela niewymienianej z nazwy przeze mnie firmy. Miało być pięknie i cudownie. Przed podjęciem współpracy poinformowałam go, że wychodzę za mąż- bardzo się ucieszył. Szybko zaszłam w ciążę- nieplanowana ale to nie znaczy że nie kocham mojej cudownej córeczki, choć spać po nocach nie daje:)- szef był w niebo wzięty i wychwalał zalety matek na kierowniczym stanowisku, deklarował wszelką potrzebną pomoc itd. Zbyt piękne żeby było prawdziwe- no właśnie. Wczoraj przyjechał jego posłaniec z nowymi warunkami umowy-wziętymi z kosmosu kwotami dzierżawy obiektu nierealnymi do spełnienia w czasach kryzysu. Ustne przekazanie warunków umowy- nie zgadzam się na nie- wypowiedzenie umowy z 3 miesięcznym okresem wypowiedzenia od dnia 26-06-2009 roku.
Sama chyba jestem sobie winna, bo wierzyłam, w to co mówił szef. Mieszkamy u niego w pensjonacie - praca 24/7 więc nie było innego wyjścia. Teraz wrócimy do rodziców, którzy na pewno będą starali się nam pomóc. Z pensji męża będzie bardzo krucho wyżyć i dlatego szukam jakiejś pracy przez internet.
Przeglądnęłam chyba wszystkie serwisy poświęcone programom partnerskim ale większość daje znikome zarobki jeśli nie masz strony internetowej i dużego grona znajomych , którym można polecać produkty. Czy, któraś z Was ma może jakieś doświadczenia z pracą przez internet? Jeśli tak to proszę o jakieś podpowiedzi.
Podbijam wątek.Czy jest jakiś pewniak jeśli chodzi o pracę przez internet ? Proszę o namiary .
dołączam się do dusi i Jeanne jeśli jest jakiś pewny sposób zarobkowania przez net to ja też proszę o namiary.śporo widziałam na ten temat na różnych stronach ale to nic specjalnego.
Ja również byłabym bardzo zainteresowana tą formą zatrudnienia, prosiłabym o jakieś namiary... z góry dziękuję
Ja kiedyś pracowałam przez internet - pisałam artykuły na różnych portalach. Na jednych rzeczach się znałam, a inne musiałam szybko przyswoić, żeby tekst miał ręce i nogi. Mogłam to oczywiście pisać byle jak i byle więcej, ale byłoby mi wstyd...Dlatego w dzień czytałam, a w nocy pisałam...Strasznie męczące były te miesiące. Później nagle się urwało i chyba nie żałuję.
Post przeniesiony:
natallia napisał:
Szukając w internecie natknęłam się na wiele ofert pracy przez internet. Jednak zdaję sobie sprawę, że większość z tych ofert to jakieś oszustwa. Więc chciałam Was zapytać, czy może któraś z Was pracowała lub pracuje przez internet. Ja właśnie chętnie bym z takiej pracy skorzystała, ponieważ dużo czasu spędzam przed komputerem (właśnie na szukaniu pracy), więc mogłabym ten czas spożytkować na dorobieniu paru groszy, zawsze to coś
Ogólnie znam dosyć dobrze obsługę komputera i z pisaniem też nie jest najgorzej, więc myślę, że gdybym tylko znalazła uczciwe ogłoszenie, to mogłabym spróbować.
Pozdrawiam