porady - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

1 Ostatnio edytowany przez siasia :-D (2012-04-06 22:49:36)

Temat: porady

jestem ciocia trzech urwisow bardzo ich kocham lecz bija sie wymuszaja krzycza czasami puszczaja mi nerwy i krzycze co robic w takich sytuacjach

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: porady

Nie ma jednej rady smile trójka chłopaków? No to dają popalić smile Ale przede wszystkim to chyba my musimy się nauczyć w pierwszej kolejności cierpliwości smile

3

Oj ciężki temat ale to też kwestia wychowania urwisów. A jak reaguje ich mama? Może weź przykład z niej. Na pewno na początku będzie ciężko ale jak trzeba to trzeba wink.

4

Tak to dobry pomysł, podpatrz jak mama reaguje na nich i jakie ma sposoby na nich smile może to też faktycznie kwestia takiego, jak się ładnie mówi "bezstresowego" wychowania i dziecko pozwala sobie na zbyt dużo.

Witam.Mam pewien problem.Czy wkladanie dziecka w chodzik szkodzi???

6

wszędzie piszą że chodzik szkodzi,2 moich dzieci chodziła w chodziku i nie widać aby to wpłynęło negatywnie na ich rozwój ruchowy,i jak skończyli 10 miesięcy poszli sami na nogi

7

Z chodzikiem też są skrajne opinie, jedni powiedzą, że nigdy w życiu, inni kupili/korzystali i nie sprawił problemów. U nas akurat nie było, nie dlatego że ktoś odradzał/zabraniał czy coś, po prostu nie było i tyle. Ale moja znajoma korzystała i podobnie jak u leny, problemów nie było.

8

Ważne jest żeby dzieci nie miały czasu się nudzić. smile

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024