pikantne porady penisowe - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » pikantne porady penisowe

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 21 ]

Temat: pikantne porady penisowe

Otóż, mam do Was kobietki pytanie. Kiedy zaczyna się współżyć z partnerem, jasne jest, że z biegiem czasu poznaje się jego ciało, reakcje, pieszczoty, które dają najwięcej przyjemności, i uczy się go.
ja jestem ze swoim partnerem dość krótko, i narazie jestęsmy nadal na etapie odkrywania siebie. Generalnie jestem nowicjuszką, poniewaz to mój pierwszy poważny łóżkowy kochanek. Kocham go. Chciałabym dać mu jak najwięcej. Nie twierdzę, że nie potrafię dać mu rozkoszy, dłonią, ustami czy całą sobą, czasem trwa to dlużej, czasem bardzo szybko i zależy to od wielu czynników,  jednak chciałabym dawać mu ją na tysiące różnych sposobów. I chciałam zapytać was drogie, bardziej doświadczone kobiety o sposoby pieszczenie penisa.

Czy macie jakieś niezawodne, kreatywne, swoje, odkryte,  sposoby, które każdego Waszego męzczyznę doprowadzały do orgazmu? Mam na myśli " róbótki ręczne" i oralne. Jeśli macie jakiekolwiek proszę piszcie. Jeśli to możliwe, proszę o dokładne opisy działania.
Skoro możemy czerpać wiedzę z czyichś doświaczeń to podzielmy się nimi.

Ja np. ostatnio odkryłam jak intensywną przyjemność sprawia męzczyznie, kiedy się obciągnie skórę w dół, obnaży całego grzyba, jedną ręką trzyma trzon, a drugą koniecznie z duzą ilością żelu " jeździ" zamkniętą dłonią po całej tej główce. Pewnie, ale z wyczuciem nie za mocno.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: pikantne porady penisowe
lady_Kate napisał/a:

Ja np. ostatnio odkryłam jak intensywną przyjemność sprawia męzczyznie, kiedy się obciągnie skórę w dół, obnaży całego grzyba, jedną ręką trzyma trzon, a drugą koniecznie z duzą ilością żelu " jeździ" zamkniętą dłonią po całej tej główce. Pewnie, ale z wyczuciem nie za mocno.

Dla mojego faceta to zbyt intensywny bodziec nawet przy ekstremalnej delikatności smile. Kiedyś zrobiłam coś bardzo podobnego, ale właśnie ustami. Nie ssałam górnej części, ale delikatnie pieściłam ustami, ale mój B. wystrzelił mi z wyra jak z procy, bo stwierdził, że jest to przyjemność, której on po prostu nie jest w stanie wytrzymać wink. Myślę, że to wszystko kwestia wrażliwości mężczyzny na bodźce; Jednym naprawdę coś sprawia przyjemność, innym mniej lub nawet wcale. Dlatego nie wiem, czy jest sens w udzielaniu rad- niby wszyscy mężczyźni chowają w majtkach to samo, ale każdy z nich ma takie swoje małe, prywatne sposoby na penisa, przy których odlatują na Marsa wink.

Niemniej, jest chyba taka jedna, ogólna rzecz, którą każdy facet kocha (u mnie stosowane na exie i obecnym partnerze wink ). Po prostu pieszczoty oralne z dodatkiem używania dłoni, czyli takie rozkoszne połączenie "robótek ręcznych" z oralnymi. Przy przyjemnym spotkaniu ustami z penisem, warto symulować dłonią penetrację- to takie przedłużenie ust wink. Ja dodatkowo często używam drugiej dłoni do pieszczenia klejnotów mojego faceta, a raczej miejsca pod nimi ;>. Wszystko to oczywiście robię jednocześnie, utrzymując kontakt wzrokowy z partnerem.

3

Też stosuje pieszczoty oralne plus 'robótka ręczna'. Ale to  nie dopracowane do perfekcji, gdyż wolimy stosunkować się, niż zaspokajać oralnie wink

4

zapytaj swojego faceta jak najbardziej mu się podoba, lub w trakcie co by chciał żebyś mu zrobiła. albo kup sobie zwykły poradnik w empiku.
dziwne jest to że dopiero się poznajecie a masz już ochotę na wprowadzanie nowości w łóżku....
osobiście wolę być odkrywany przez kobietę..POZDROWIONKA

5

Mój P. lubi pieszczoty oralne, ale dużą przyjemnośc sprawia mu to, kiedy w chwilach dużego podniecenia proszę go, żeby się przez chwilę sam dotykał. To mnie strasznie nakręca, a później oczywiście ja przejmuję ster:) W trakcie pełnego stosunku pieszczę jgo jądra i okolice. Co do pieszczot "wstępnych" zmieniam tempo- raz wolno i delikatnie, a później szybciej.Wcześniej dobrze go nawilżam, żeby nie miało prawa zabolec:) Dziaaaała:)

6

p&P
Chyba nie do końca zrozumiałeś, nie chcę go pytać, tylko go zaskoczyć czymś nowym, czymś czego dotąd on sam nie znał.
Owszem dopiero się poznajemy, ale oboje mamy bardzo wysokie libido i nie chodzi o nowości, bo jest nudno, ale o spróbowanie " wszystkiego"! A odkryć chciałabym jego strefy, reakcje na dotyk i ciało tak jak on sam tego jeszcze nie zrobił.

7

Ja również, jak youngwind i mylenne, zauważyłam, że najlepiej działa oral z ręką wink Bez porównania lepiej, niż sam oral. Ręka po prostu musi być wink
Dodatkowo bardzo przyjemną pieszczotą dla większości mężczyzn (z tego co wiem, bo z większością przecież nie spałam wink) jest stymulacja wędzidełka językiem lub zwilżonym palcem. Jakby ktoś nie wiedział, to wędzidełko to jest pasek skóry, który łączy napletek z trzonem penisa wink Delikatne, ale zdecydowane pieszczoty tego miejsca dają fajne efekty.

8 Ostatnio edytowany przez P&P (2010-04-23 13:06:20)

Właśnie, co do tej pieszczoty wędzidełka- w jej trakcie mój facet tak krzyczał, że aż byłam w szoku:D Bardzo mu się to podoba, więc też polecam:)

P.S Lady_Kate- pomyliłaś moją wypowiedź z wypowiedzią M_Style:)

9

a tak, oral z ręką - potwierdzam, wędzidełko - potwierdzam, jeszcze lizanie i ssanie lekkie samej glówki po bokach, w miejscu gdzie się łączy z napletkiem. smile

10

lady_Kate napisał/a:

a tak, oral z ręką - potwierdzam, wędzidełko - potwierdzam, jeszcze lizanie i ssanie lekkie samej glówki po bokach, w miejscu gdzie się łączy z napletkiem. smile

Świeta racja!!! Popieram ten rodzaj pieszczot w 200%-tach smile Mój facet za każdym razem gdy go tak pieszczę - odlatuje do krainy wiecznej szczęśliwości, a jego wytrysk to już megawytrysk smile

11

hm no moj okropnie lubi jak biore caly czlonek do buzi i go wsysam, najpierw powoli potem troche szybciej potem tak mocno "zaciagam sie" i go puszczam, albo jak ssie woli zebym nie trzymala czlonek rekami, albo na przyklad jak stymuluję czlonek reka to ssię jadra, a jak juz go doprawdzasz do finisza to wazne jest jak najwiecej dotykac glowki bo to jest najczulszy punkt, ale ostatnio tez robimy tak ze ja go pieszcze i jak juz jest blisko ja sie klade na plecach, on dokańcza reka nad moja glowa i spuszcza mi sie na jezyk, tez go to strasznie podnieca

12

wędzidełko...dzis wypróbowałam:) no i macie racje:) baaardzo mu sie podobało:)

13

Ja również polecam wędzidełko i błądzenie językiem po całośći smile

14

ja zauważyłam że każdy jest inny i lubi co innego chociaż schematy podobne wink
jedni tak jak piszecie, lubi gdy wspomaga się ręką inni wręcz tego nie znoszą , więzidełko też działa ale ja okryłam jedną metodę po której większość odlatywała i miałam problemy z krztuszeniem:P
mianowicie cukierki Icy smile weźcie przed ze 2-3 do ust i gdy wasze usta zrobią się takie lodowate zacznijcie działać smile zobaczycie co się z nimi stanie wink

15

ja się zgadzam z przedmówczyniami - tj. wędzidełko jest najlepszym sposobem na to żeby on oszalał... W sumie dopiero dzisiaj czytając ten temat odkryłam jak "to" się nazywa.., bo do tej pory byłam nieświadoma. ;] no i przypadkiem kiedyś odkryłam, że mojemu ukochanemu jest tak dobrze, gdy w tym miejscu go pieszczę językiem. P.s. a do reszty używam rąk... W połączeniu wychodzi tak, że czasami krzyczy smile i ciężko mu się opanować, żeby nie uciec.. smile:):)

polecam!.

16

A mój to trudny pacjent w tej kwestii smile Czasem się zastanawiam czy to moja wina czy nie - ale chyba nie bo czasem jednak idzie łatwo smile Ale podobno zdarzają się tacy, którym ciężko tak dogodzić ...

Wędzidełko owszem, skutkuje, choć rączek do towarzystwa mój nie lubi. Ale czemu to nie wiem smile

17

potwierdzam że czasem ciężko, pisałam już o tym w temacie o maratończykach wink a rączek wielu nie lubi ja też się z tym spotkałam że jeżeli ustami to tylko ustami a nie jakieś oszukaństwo ręką wink

18

lady_Kate napisał/a:

Otóż, mam do Was kobietki pytanie. Kiedy zaczyna się współżyć z partnerem, jasne jest, że z biegiem czasu poznaje się jego ciało, reakcje, pieszczoty, które dają najwięcej przyjemności, i uczy się go.
ja jestem ze swoim partnerem dość krótko, i narazie jestęsmy nadal na etapie odkrywania siebie. Generalnie jestem nowicjuszką, poniewaz to mój pierwszy poważny łóżkowy kochanek. Kocham go. Chciałabym dać mu jak najwięcej. Nie twierdzę, że nie potrafię dać mu rozkoszy, dłonią, ustami czy całą sobą, czasem trwa to dlużej, czasem bardzo szybko i zależy to od wielu czynników,  jednak chciałabym dawać mu ją na tysiące różnych sposobów. I chciałam zapytać was drogie, bardziej doświadczone kobiety o sposoby pieszczenie penisa.

Czy macie jakieś niezawodne, kreatywne, swoje, odkryte,  sposoby, które każdego Waszego męzczyznę doprowadzały do orgazmu? Mam na myśli " róbótki ręczne" i oralne. Jeśli macie jakiekolwiek proszę piszcie. Jeśli to możliwe, proszę o dokładne opisy działania.
Skoro możemy czerpać wiedzę z czyichś doświaczeń to podzielmy się nimi.

Spróbuj języczkiem pod jądrami delikatnie a zobaczysz efekty

19

Ja mojemu facetowi pieszczę penisa i ręką i ustami, biorę do ust całego członka i sprawia mu to duża przyjemność

20

Ja mojemu facetowi pieszczę penisa i ręką i ustami, biorę do ust całego członka i sprawia mu to duża przyjemność

21

Ja mojemu facetowi pieszczę penisa i ręką i ustami, biorę do ust całego członka i sprawia mu to duża przyjemność liżę też jądra i biorę je do ust i delikatnie wciągam, super doznania bo i ja pieszczę swoją cipę przy tym, Ula

Posty [ 21 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » pikantne porady penisowe

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024