Mój facet od 5 lat mowi ze mnie kocha,ale gdy tylko może pisze z innymi kobietami umawia sie ,wysyła im filmiki p[rzez neta lub telefon jak się sam soba zajmuje.Twierdzi ze z żadną sie nie spotkał ale boli mnie to ze patrzy mi w oczy i kłami.przysięga na wszystkie świetości ze tego nie robi a potem powtarza od nowa.Dowiedziałam sie przypadkiem bo pomylił numery i wysłał filmik mi zamiast jej.to było wstrętne.Nie jesatem dewotką ale straSZNIE MNIE TO ZABOLAŁO,NIE UMIEM MU ZAUFAC ,,jAK życ dalej??
To nie ma nic wspólnego z dewotyzmem.
A dwa Twój facet jest chory i ma problem.
Też bym nie ufała ai chyba nie wyobrażam sobie bycie z kimś takim.
Nie rozumiem jak możesz być z człowiekiem który Cię zdradza i oszukuje!
Rozstań się z nim, nie warto być z takim człowiekiem, jeszcze poznasz wartościowego mężczyznę .
zostaw kolesia , to jest zdrada !
Zdrada...
Współczuję,też przez to przeszłam...
Nudzi się facetowi ewidentnie i zabawia się poza Twoimi plecami, niestety takie są fakty, wiem co to znaczy, bo miałam podobną sytuację, kłamie, że tego nie robi to bo co, ma się przyznać?? Musisz sobie odpowiedzieć na pytanie czy chcesz z nim być, no bo skoro to się powtarza to kiepsko to widzę, no chyba , że dasz radę tolerować takie zachowanie (ale nie posądzam Cię aż o takie samobiczowanie).
Czy na świecie są jeszcze normalni faceci? Matko! Każdym kroku któryś "coś" wyczynia! Do czego ten świat zmierza?! Nie ma już prawdziwej miłości?! Olej go kobietko-bo to co on wyczynia jest nienormalne!
miałam podobną sytuacjez ex.... Twoj facet przegina...jeszcze jak sobie ogląda filmiki to pol biedy... ale jak wysyla i zapewne czeka na filmiki od innych to juz ostre przegięcie... wiem ze gadanie nic nie da... faceci chyba tacy są, ciekawe czy sątacy ktrozy tego nie robią, bo zaczynam w to watpic,,,,,
Masz podobne problemy jak wiele z nas...möj tez kocha, klamie, obiecuje i nie udaje mu sie dotrzymac slowa.
Walczylam o mojä rodzine 4 i pöl roku...teraz pröbuje od niego odejsc, ale to nie takie proste.
Zaluje ze nie odeszlam od razu, nigdy juz mu nie zaufalam i tylko marnowalam zdrowie moje i dzieci na klötnie i nadzieje.
On sie juz nie zmieni, poczytaj inne posty, jak ktörys ma jakies ciägoty to ich nie zostawi.
Nie dzialaj pochopnie ale przemysl czy dasz rade zyc z jego panienkami, jesli nie to nie marnöj lat i ratöj sie jak najpredzej.
Droga Agnieszko
To nie jest normalne. Przeszlam przez to i wiem o czym mowie........
taki facet potrzebuje ciaglych podniet. Ja na pytanie dlaczego uslyszalam "bo obca, Bo inna niz Ty" niewazne ladna czy brzydka, byle obca. Bo musi sobie udowadniac ze jest facetem. A co to za facet, ktoremu nie wystarcza uwielbienie i zachwyt jego kobiety? Niedowartosciowany frustrat... Klamstawa i oszustwa nigdy sie nie koncza. Blokady i hasla na laptopie i komorce. Podwojne telefony, kilka kart SIM. Ja nie dalam rady....
Tobie zycze wlasciwego wyboru, oczywiscie z Twojego punktu widzenia.
Badz dzielna zachowaj godnosc. jestes warta szczesci i uczciwosci
Droga Agnieszko
To nie jest normalne. Przeszlam przez to i wiem o czym mowie........
taki facet potrzebuje ciaglych podniet. Ja na pytanie dlaczego uslyszalam "bo obca, Bo inna niz Ty" niewazne ladna czy brzydka, byle obca. Bo musi sobie udowadniac ze jest facetem. A co to za facet, ktoremu nie wystarcza uwielbienie i zachwyt jego kobiety? Niedowartosciowany frustrat... Klamstawa i oszustwa nigdy sie nie koncza. Blokady i hasla na laptopie i komorce. Podwojne telefony, kilka kart SIM. Ja nie dalam rady....
Tobie zycze wlasciwego wyboru, oczywiscie z Twojego punktu widzenia.
Badz dzielna zachowaj godnosc. jestes warta szczesci i uczciwosci
.
Kręciło mnie,że jest łatwa...-to tłumaczenie eks...
Czy są na tym świecie normalni faceci???
Czy są na tym świecie normalni faceci???
A kobiety ? mnie to spotkało ze strony mojej żony ![]()
l_ukrecja napisał/a:Czy są na tym świecie normalni faceci???
A kobiety ? mnie to spotkało ze strony mojej żony
Niestety mnie również ![]()