czy to wszystko ma jeszcze sens? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » czy to wszystko ma jeszcze sens?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

1 Ostatnio edytowany przez misia123456789 (2012-03-18 15:17:44)

Temat: czy to wszystko ma jeszcze sens?

Hm..

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: czy to wszystko ma jeszcze sens?

Nie zakładaj kilku takich samych wątków. Przy okazji przeniosłam ten temat do bardziej odpowiedniego działu.

3 Ostatnio edytowany przez BedzieRewolucja (2012-03-18 14:38:36)

Mogłabyś wyedytować post tak, żeby były jakieś akapity, odstępy albo coś? smile Oczopląsu dostałem big_smile

4

Przeczytałam i tylko jedno pytanie mi się nasuwa..
Czego Ty tak naprawdę chcesz?
Zastanów się kiedy tak naprawdę jesteś/byłaś szczęśliwa..?

Jesteś pełna sprzeczności i pomimo 24 lat, nadal jeszcze bardzo niedojrzała emocjonalnie. Moje wrażenie jest takie, że lubisz być w centrum uwagi, nie szanujesz uczuć innych i wręcz na siłę unieszczęśliwiasz siebie, po to aby inni/ bliskie osoby/ patrząc na twój ból cierpieli. Ranisz każdą osobę z którą jesteś, nic Cię nie zadowala - może powinnaś pomyśleć o tym dlaczego tak się dzieje i zacząć pracować nad sobą samą.

Moja rada: zmień swoje zachowanie i zauważ że inni mają też uczucia. Na podstawie Twojego posta jedyne co mogę powiedzieć, to współczuję każdemu facetowi z jakim byłaś/jesteś. Masz szansę się zmienić - przestań oglądać się wstecz. Skoro będąc w związku pokochałaś innego, to znaczy, że nie był to idealny partner dla Ciebie. Skup się na dniu dzisiejszym. Przeszłość nie wróci.

5

"Skup się na dniu dzisiejszym. Przeszłość nie wróci."

To powinno być moje motto smile) Dzieki

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » czy to wszystko ma jeszcze sens?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024