I ja się witam! - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » I ja się witam!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

Temat: I ja się witam!

Dlaczego tutaj jestem? Poszukuję klientek, rozmówczyń, (może) przyjaciół. Lubię "po godzinach" poczytać to o tym, to o tamtym. Jak większość kobiet, uwielbiam kosmetyki i ciuchy. Chętnie czasem podyskutuję, wymienię poglądy, a gdy będę potrafiła - również doradzę.

Kobiety górą!:)

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: I ja się witam!
COSSMO girl napisał/a:

Kobiety górą!:)

smile Niekoniecznie... Gdyby nie MY - faceci - to forum nie miałoby racji bytu smile
Poszukujesz ...klientek? To zawitałaś tutaj z "biznesowych" pobudek? To nie ten adres...

3

kosmiczny nick   a dlaczego nie ten?:) Internet daje szerokie spektrum możliwości, więc czemu by się nie ogłaszać? [z czymś...] jest zresztą wątek poświęcony ogłoszeniom.

4

Szczególnie jeśli nie jest to wciskanie kota w worku. Też uważam, że to wcale niekoniecznie może to byc złe miejsce. Moja mama pracuje jako konsultantka bardzo dobrej firmy z kosmetykami i działa w podobny sposób, nie uważam,żeby to było złe, bo tylko uszczęśliwia kobiety, a chyba o to w tym wszystkim chodzi smile

5

czesc witam was pozdrawiam

6 Ostatnio edytowany przez kosmiczny nick (2012-03-20 21:39:37)

monika333 napisał/a:

czesc witam was pozdrawiam

Moniko, witamy Cię serdecznie smile
Ale zdecyduj się Dziewczyno na jakiś jeden konkretny wątek, bo jak dotychczas - pojawiasz się co chwila w taki sposób w różnych tematach smile

7

tongue:D

8

Witam :-) Porozmawiam o wszystkim i o niczym szczególnym dlatego tu jestem :-)

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » I ja się witam!

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024