zdrada - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

1 Ostatnio edytowany przez Anemonne (2012-02-26 20:48:44)

Temat: zdrada

co zrobic jak zapomniec lotra ?poznalismy sie 1,5 roku temu byl po rozstaniu z byla pisalismy do siebie pozniej bylo spotkanie jedno drugie ale nie spodobalo mu sie ze nie moze u mnie mieszkac ,ze nie zapoznalam go z moimi dziecmi ze o mezczyzne trzeba dbac itdwrocil do bylej tam byl 3 miesiace i wrocil do mnie i tak bylo do teraz to wracal to odchodzil aha nazwal mnie wulgaryzm i materialistka wyrachowana pieknie co?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: zdrada

teraz znowu jest u niej boli mnie to jego oszustwo  jest ze mna obgaduje tamta ,jest z tamta obgaduje mnie
choragiewka na wietrze a w dodatku jest po terapii alkoholowej myslalam ze bedzie w koncu myslal  inaczej pomylilam sie

3

Facet jest nie dojrzały... Przede wszystkim musisz być konsekwentna w swoich postanowieniach. Nie odbieraj tel a najlepiej zmien numer. Gdy zaczniesz tęsknić spędz ten czas z dzieckiem, znajomymi, przyjaciółka. Zacznij wychodzić do ludzi. Myśl tylko o tych złych chwilach. Ja za swoim mężem tęskniłam pierwsze dwie noce. hmmm nawet nie wiem czy to była tęsknota chyba po prostu inne uczucie, przyzwyczajenie, że był a teraz go nie ma. Przez pierwsze 2tyg ciągle tylko sprzątałam. schudlam od razu 7kg z nerwów. Nie siadałam nawet na minutę. Nigdy nie miałam problemów ze spaniem więc po prostu przespalam ten najgorszy okres. A po 2tyg? Płakałam ze szczęścia jak Mi jest dobrze i jaką byłam idiotka, że przez tyle lat nie odeszłam i sama siebie skazywałam na cierpienie. Nie dawno minął rok z byłym mężem mamy idealny kontakt a z jego poprzednimi kochankami pije kawę i dziękuję, że zjawiły się w moim życiu.

4 Ostatnio edytowany przez Anemonne (2012-02-26 20:50:12)

TAK WLASNIE ROBIE  MYSLE O NIM JAK O wulgaryzm BO INACZEJ NIE MOZNA TEGO NAZWAC TAMTA NA KAZDYM KROKU DJE OZNAKI RADOSCI ZE JEDNAK DO NIEJ WROCIL

5

DZIEKUJE CI FIONUS ZA DOBRA RADE TO CHYBA BEDZIE NAJLEPSZE NIE DAWAC O SOBIE ZNAC   POZDRAWIAM WSZYSTKICH

6

Nad czym tu się jeszcze zastanawiać....???? Ty jeszcze o nim myślisz ?????? I pozwalasz na takie traktowanie ???? Niepojęte, jak można sobie zaprzątać głowę takim kimś/czymś ?????......

7

DZIEKI CI

8 Ostatnio edytowany przez Anemonne (2012-02-26 20:48:26)

NIE MAM SZCZESCIA DO FACETOW PRZED TYM CH...M MIALAM JEDEYNEGO NAPRAWDE WSPANIALEGO POD KAZDYM WZGLEDEM OPIEKUNCZY ,ZARADNY , BARDZO MNIE KOCHAL ,KUPOWAL MOZE NIE DROGIE PREZENTY ALEWARTOSC MIALY DLA MNIE OGROMNA ON MIESZKAL W WARSZAWIE JA 300 KM DALEJ SPOTYKALISMY SIE CO WEKENDY LEKARZE POSTAWILI WYROK RAK PLUC Z PRZERZUTAMI TEGO CO CZULISMY NIE DA SIE OPISAC PRZYJECHALAM DO NIEGO OPIEKOWAC SIE NIESAMOWITY BOL PATRZEC JAK KOCHANA OSOBA CIERPI TY STOISZ I NIE MOZESZ POMOC,WZIELISMY SLUB BO CHCIAL TEGO TO NASZE MALZENSTWO TRWALO 7 TYG I ZMARL ZADAWALAM PYTANIE DO PANA BOGA DLACZEGO? DLACZEGO POSTAWIL GO NA MOJEJ DRODZE DZISIAJ SIE DOMYSLAM ZE CHCIAL MI POKAZAC ZE SA JESZCZE PRAWDZIWI FACECI PO JAKIMS CZASIE POZNALAM TEGO wulgaryzm JESTEM W AMOKU OTEPIALA JAK MOZNA TAKIE RZECZY ROBIC JAK ON TO ROBIL PRZECIWIWNSTWO ZMARLEGO MEZA TYLKO BY BRAL  A W ZAMIAN BOL

9

Jedni rozmyślają dłużej inni krócej,ale z tego co piszesz facet jest nieodpowiedzialny.Powroty,odejścia.Szkoda życia marnować dla kogoś kto bawi się uczuciami innych.Pozdrawiam

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024