Dzisiaj są walentynki. Ja patrze na zakochane pary i tak im zazdroszcze strasznie mi brak bliskiej osoby, która mnie wysłucha, wypłacze się jej w kołnierz, a ona mnie nie odtrąci nie wyśmieje nie będzie szydziła z moich słabości i później nie będzie mi dokuczać przypominając o nich, tylko przytuli serdecznie ciepło i da mi poczucie że tylko ja się liczę i tylko ja jestem jedyna pomimo wszystko.
Ja siedzę za granicą. Dziś to dopiero się czuję samotna :-(
sol150872 może dzisiejszy dzień poświęć dla siebie, że np. zrobisz sobie ciepła kapiel, wykremujesz sie, zrobisz sobie fajny manicure, obejzysz sobie fajne filmy np. jakieś horrory
tak dla odmiany żeby nie komedie romantyczne
wyjdź jak masz pieska z nim na długi spacer
może pójdx na basen czy do fryzjera
ja dzisiaj pomimo, że mam chłopaka nie będę się z nim nawet widziała bo on pracuje do północy
tak że tez nie bede obchodziła walentynek, zmienilismy troche plany. Po pracy ide na uczelnie po wpisy, a potem jade do domku biore do ręki książkę z marketingu i się uczę bo sesja trwa
a potem zmykam spać bo do pracy na 8.00 rano
wiec tak mój dzień będzie wyglądał...
A z drugiej strony kto wie czy jeszcze nie spotkasz na swojej drodze kogoś kto Cie pokocha? nigdy nic nie wiadomo
mimo wszystko życzę Ci udanego dnia ![]()
mimo to ci zazdroszcze ja idę do pracy na drugą zmianę i nie wierzę że spotkam takiego kogos jestem romantyczką a takie romantyczne kobiety nie są mile widziane przez facetów ale bardzo ci dziękuję za miłe słowo i otuchę życzę zaliczenia sesji trzymam kciuki
Ja siedzę za granicą. Dziś to dopiero się czuję samotna :-(
ja tez siedze za granica i cale szczescie, bo tu z Walentynek zrobiono dzien przyjaciela czy przyjaciol czy jak to zwal. I jest to a-romantyczne i a-seksualne swieto:) Mozna isc np. z gronem kolezanek, kolegow, rodzina czy babcia na kolacje do restauracji aby je uczcic. A zakochani to i tak maja maslane oczy kazdego dnia, co za roznica, dzis czy jutro bede ich ogladac?:)
Ja też jestem sam, już od kilku lat, co gorsza na własne życzenie. W takie dni jak dzisiaj staram się nie myśleć o miłości ani związkach, zajmuję się swoimi codziennymi sprawami. To pozwala mi nie wpadać w melancholijny nastrój. Po prostu nie myślcie o Walentynkach ![]()