Miałam faceta z którym byłam krótko on mnie zostawił nie wiem dlaczego powiedział że tak będzie lepiej dla nas obojga. To było 3 lata temu zostaliśmy kolegami. Od czasu do czasu zadzwoni spyta się co u mnie słychać wczoraj dzwonił mówił że się żeni i się pytał czy mam jakiegoś faceta a u mnie to skomplikowane mój drugi były chce do mnie wrócić rozwodzi się powiedziałam mu o tym że jest jeszcze inny facet który o mnnie zabiega i nie wiem kogo wybrać tak mnie ciągnął za język ze mu wszystko wypaplałam.Powiedział że sama musze podjąć decyzje i że napewno wszystko będzie dobrze mam się nie martwić. Teraz troche źle się z tym czuje nie chce żeby pomyślał sobie że się chwale jakie mam powodzenie u facetów myślicie że mógł sobie tak pomyśleć?? wcale mi o to nie chodziło poprostu złapałam doła i sie wygadałam ![]()
jutro o tym zapomnisz.
... no to się wygadałaś... poczułaś się lepiej... co Cię obchodzi co sobie pomyślał twoj były - przyszły małżonek innej kobiety... tyle
Trudno wygadałaś się i tyle... ale chyba to nie powód do rozpaczania, głowa do góry.
a co w tym takiego złego >?
powiedziałaś prawdę ![]()
a czemu się nim tak przejmujesz co on sobie pomysli??
bo nie chce żeby sobie o mnie źle pomyślał wiem że mnie lubi i chciałabym żeby tak pozostało
zna Cię wie jaka jesteś więc dlaczego ma zle pomyśleć nie zrobiłaś nic złego:) nie przejmuj się
nie powinnaś sobie tego brać do serca. Na pewno nie będzie myślał o Tobie źle.
Kobiety zawsze wszystko komplikują
On nawet pewnie o tym tyle nie myśli, a Ty się zadręczasz. Nie zrobiłaś nic złego, poza tym nie warto marnować czasu na takie zamartwianie. Nie warto w życiu niczego żałować.