mojemu facetowi jest ciagle zle... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » mojemu facetowi jest ciagle zle...

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: mojemu facetowi jest ciagle zle...

Dziwna i przykra dla mnie sprawa... nie sadzilam ze kiedykolwiek to tak wiele pokomplikuje. jestesmy ze soba kilka dobrych lat. na poczatku seks byl troche niesmialy, pozniej sie rozkrecalismy. w tamtym roku kupilam pierwsza zabawke (wibrator), zle go dopasowalam, nie za bardzo mnie krecilo to... ale za to od tego wszystko sie zaczelo... wyrzucilam i kupilam nowy, bylo ok, podoba mi sie takie cos, no ale nie po kilka razy dziennie. od tamtego czasu moj facet oszalal... najpierw mowil o nowych zabawkach, bylam jak najbardziej za, kupowalismy, no ale nie moglam od razu przewidziec czy mi sie to lub owo spodoba, wiekszosc mi sie spodobala i zaczynalismy sie bawic. ale zabawa takimi zabawkami to urozmaicenie w seksie a nie codzienny rytual. moj facet chce co seks zabawki, ciagle non stop, ja nie czuje takiej potrzeby. uwielbiam sie bawic ale ciagle? on siada na neta i szuka nowych rzeczy, czasem tak dla mnie dziwnych ze az szok... i potem wzdycha i marzy ze chcialby sie tak bawic... ciagle mu malo i zle. na serio jestem otwarta, ja moge probowac, jestem ostra iczesto mam ochote na seks, zeby nie bylo ze jestem oschla... on mowi mi o swoich fantazjach, niektore mi sie podobaja inne nie, to naturalne, a jak cos probujemy i nie wyjdzie nam to on znow, wzdychanie, gapienie sie w sciane, potem mi odmawia zabaw i np. seksu analnego bo jak nie wyjdzie to on " bedzie sie meczyl". jest mi przykro, przez to wszystko nasz seks sie zmienil chociaz staram sie, potrafie robic na prawde kosmiczne rzeczy w sypialni. ale... jemu ciagle malo. odmawia bo jak sie nie uda to sie bedzie meczyl??? chore... teraz ja musze pierwsza inicjowac cokolwiek, bo on mowi ze nie iniciuje bo potem sie nakreci i znow nic z tego nie bedzie. a ja czuje jakas presje sad nie wiem czy mam go dotykac, co robic, czy nie odmowi bo ON bedzie sie meczyl... ja tez mam swoje potrzeby, kocham seks analny, zabawy ale nie po kilka razy dziennie. nie wiem czy to ze mna jest cos nie tak??
i jestem sfrustrowana bo nie mam orgazmu... dochodze tylko jak sama sobie zrobie... ale to oczywiscie niewazne bo moj facet ma "wieksze" problemy. ja co dzien mysle o seksie, chce tez szalec ale tez chce dotykania namietnego, i tego orgazmu... nie mam go, trudno. ale teraz gdy sie kochamy ja mam w glowie mysl ze on mysli o swoich fantazjach... ktore chyba przerodzily sie w paranoje. ciagle wynajduje cos nowego, niektore rzeczy mnie Bola wiec naturalne ze tego nie robie i juz jest jego skwaszona mina i juz jest zle. co mam robic??? sad

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: mojemu facetowi jest ciagle zle...

Nie dochodzisz, bo Twoj facet non stop wywiera na Tobie presje.

Porozmawiaj z nim szczerze - niech przestanie byc egoista.

3

I dlatego o takich zabawkach i urozmaiceniach powinno się myśleć dopiero 20 lat po ślubie, gdy rutyna się pojawia. A tak to facet wciągnął się w inny świat, który go zafascynował i nie dziwne, że ciągle o tym myśli i chce wiecznie stosować. To jak nałóg.
Jedyne wyjście to poważna rozmowa i stop. Choć powątpiewam, czy to poskutkuje...

4

Remi napisał/a:

I dlatego o takich zabawkach i urozmaiceniach powinno się myśleć dopiero 20 lat po ślubie, gdy rutyna się pojawia. A tak to facet wciągnął się w inny świat, który go zafascynował i nie dziwne, że ciągle o tym myśli i chce wiecznie stosować. To jak nałóg.
Jedyne wyjście to poważna rozmowa i stop. Choć powątpiewam, czy to poskutkuje...

ale o to chodzi ze ja to lubie smile i nie wyobrazam sobie absolutnego zrzygnowania z tego! tylko ze nie tak czesto.... i o to mi chodzi. sa takie dni przeciez ze kobieta przez seks chce poczuc przede wszystkim milosc i czulosc... nie powiem ja mam tak rzadko ale mam. uwielbiam szalec i nie chce rezygnowac z zabawek ani z seksu analnego. ale przeraza mnie, ze to juz chyba jest nalogiem mojego partnera sad i boje sie ze znajdzie sobie inna, glupie i dziecinne podejscie wiem, ale coz...

5

Zastopuj te rzeczy, to jedyna droga.
Mam w sobie chęć dominacji, mam taki charakter, że lubię jak ktoś się podporządkuje, mogę wejść głębiej i poszukać sobie niewolnicy, albo takiej która spełni zachcianki wszelakie, ale to śliska sprawa. Dlatego nie chcę, pewne sprawy muszą być stopowane.

6

Remi napisał/a:

Zastopuj te rzeczy, to jedyna droga.
Mam w sobie chęć dominacji, mam taki charakter, że lubię jak ktoś się podporządkuje, mogę wejść głębiej i poszukać sobie niewolnicy, albo takiej która spełni zachcianki wszelakie, ale to śliska sprawa. Dlatego nie chcę, pewne sprawy muszą być stopowane.

rozumiem w sumie masz sporo racji. ale jak przystopuje bedzie jeszcze gorzej niz jest.... brak humoru, wzdychania.nie wiem co myslec o tym.

7

Dla mnie sprawy seksu sa jasne i proste: do tego jak do tanca trzeba dwojga. Jesli jednej stronie cos nie pasuje to nalezy z tego zrezygnowac i koniec.
Seks nie ma byc obowiazkiem a przyjemnoscia-ale tylko i wylacznie dla obu stron.
Nikt w zwiazku nie moze byc rzecza do spelniania wszelakich fantazji.
Sa elementy seksu, ktore sie akceptuje i takie, ktorych sie nie lubi ( z roznych powodow ).
Powody nie maja znaczenia-zgoda na wszelkie zabawy seksualne musi byc obopolna.

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » mojemu facetowi jest ciagle zle...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024