Problem po farbowaniu - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » WIZAŻ - STUDIO MODY I WIZAŻU » Problem po farbowaniu

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

1

Temat: Problem po farbowaniu

Witam
Na wstępie chciałem napisać iż jestem Chłopakiem.Mam problem dziś siostra pofarbowała mi włosy znaczy się pasemka chciałem by wyszły blond. Niestety nie zauważyłem kupiła zły kolor a dokładnie kolor Szlachetna perła.Mam naturalne włosy czarne.I wyszedł Kolor taki trochę rudy;/.A ja chciałem że tak powiem tlenione.Idzie sylwester i nie ma zbytnio szans na fryzjera w tym okresie.I teraz mam Pytanie czy nałożenie na ten kolor Szlachetna perła Utleniacz (tą piankę)Czy otrzymam kolor tleniony czy nie bardzo bo zbytnio nie wiem co z tym zobić masakra;/

Proszę o pomoc.
(Dodam że chodzi mi o Irokeza samego utlenionego nie całą głowę)

Pozdrawiam

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Problem po farbowaniu

Wiesz, tu nie kolor zły, tylko naiwność, ze od razu za pierwszym razem na ciemnych wyjdzie blond.Normalka, ze wyszły Ci rude smile Zregeneruj włosy odżywkami i nałóż farbę utleniającą jeszcze raz.

3

Odp: Problem po farbowaniu

Znaczy się to nie tak Ja wczesniej już miałem z czarnych tlenione i kolor mi elegancko złapał,teraz po prostu złą farbe nałożyłem.

Takie pytanie jakimi odzywkami jeśli wolno spytać zregenerować ??

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » WIZAŻ - STUDIO MODY I WIZAŻU » Problem po farbowaniu

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024