Witam. Moi drodzy ratujcie mnie bo niewiem już sam co mam zrobić. Za każdym razem kiedy wieczorem zabieram się za moją kobietę ona praktycznie już śpi albo zasypia w trakcie. Co jest? Czy to coś ze mna czy z nią? Co zrobić? Może kawę przed? Czy poprostu robić to z rana jak odrazu się przebudzi? Podpowiedzcie co w takiej sytuacji robić?
2 2011-12-26 13:47:05 Ostatnio edytowany przez BabaOsiadła (2011-12-26 13:48:02)
Więcej szczegółów poprosimy. Ona może być senna, bo ma za dużo obowiązków, bo jesienią/zimą człowiek na ogół odczuwa większą senność, może jest zestresowana, może udaje, że śpi, bo nie ma ochoty na seks z Tobą, może ma jakąś intymną infekcję... Skąd mamy to wiedzieć? Nie wiemy, jak wygląda jej dzień, czy może być przemęczona, czy macie dzieci, czy w Waszym związku jest wszystko w porządku...
Rada na szybko (pod warunkiem, że nie macie problemów emocjonalnych - kłótnie, jakieś przykrości - które mogłyby wpływać na jej niechęć do zbliżeń) - nie czekaj z seksem na wieczór, może jakiś szybki numerek rano, albo po południu, na przykład w kuchni, kiedy ona gotuje obiad?
I czemu piszesz do obcych ludzi na forum, skoro możesz porozmawiać ze swoją kobietą? Wy w ogóle rozmawiacie w tym związku? Co za problem zapytać: "Kochanie, często zasypiasz w trakcie seksu, czy jest coś, o czym chcesz porozmawiać, masz do mnie jakiś żal? Czy po prostu jesteś zmęczona, może mogę Ci jakoś pomóc?"