Zmęczenie czy znudzenie?? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Zmęczenie czy znudzenie??

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: Zmęczenie czy znudzenie??

Witam. Moi drodzy ratujcie mnie bo niewiem już sam co mam zrobić. Za każdym razem kiedy wieczorem zabieram się za moją kobietę ona praktycznie już śpi albo zasypia w trakcie. Co jest? Czy to coś ze mna czy z nią? Co zrobić? Może kawę przed? Czy poprostu robić to z rana jak odrazu się przebudzi? Podpowiedzcie co w takiej sytuacji robić?

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez BabaOsiadła (2011-12-26 13:48:02)

Odp: Zmęczenie czy znudzenie??

Więcej szczegółów poprosimy. Ona może być senna, bo ma za dużo obowiązków, bo jesienią/zimą człowiek na ogół odczuwa większą senność, może jest zestresowana, może udaje, że śpi, bo nie ma ochoty na seks z Tobą, może ma jakąś intymną infekcję... Skąd mamy to wiedzieć? Nie wiemy, jak wygląda jej dzień, czy może być przemęczona, czy macie dzieci, czy w Waszym związku jest wszystko w porządku...

Rada na szybko (pod warunkiem, że nie macie problemów emocjonalnych - kłótnie, jakieś przykrości - które mogłyby wpływać na jej niechęć do zbliżeń) - nie czekaj z seksem na wieczór, może jakiś szybki numerek rano, albo po południu, na przykład w kuchni, kiedy ona gotuje obiad?

I czemu piszesz do obcych ludzi na forum, skoro możesz porozmawiać ze swoją kobietą? Wy w ogóle rozmawiacie w tym związku? Co za problem zapytać: "Kochanie, często zasypiasz w trakcie seksu, czy jest coś, o czym chcesz porozmawiać, masz do mnie jakiś żal? Czy po prostu jesteś zmęczona, może mogę Ci jakoś pomóc?"

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Zmęczenie czy znudzenie??

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024