Brak uczucia? Znudzenie? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

1 Ostatnio edytowany przez inkaaa (2013-06-20 21:42:30)

Temat: Brak uczucia? Znudzenie?

Witam,
proszę Was o pomoc!

Zaczynając od początku. Jestem z moim mężczyzną od trzech lat. On pracuje za granicą. Wygląda to tak, że przykładowo półtora miesiąca jest za granicą, miesiąc w Polsce. Do tej pory między nami układało się bardzo dobrze - wiadomo były wzloty i upadki, ale było dobrze. Miłość okazywaliśmy sobie na każdym kroku, były niespodzianki (ja jemu, on mi), wypady ze znajomymi, romantyczne randki we dwoje. Wszystko tak, jak być powinno.

Jednak teraz... hm... od jakiegoś czasu męczy mnie to, że on tak dużo mówi, ja raczej się wyciszyłam - to też kwestia tego, że miałam problemy finansowe, rodzinne...  Teraz wróciłam na "prostą". On wyjechał. Nie ma go miesiąc, ale codziennie się kłócimy.  Najgorszym problemem jest to, że nie mamy o czym rozmawiać... i tak było w sumie zawsze...

Lepiej nam się pisze, np. na skypie niż rozmawia w sensie "głosowym".

Teraz zastanawiamy się, czy nasz związek ma sens.

Ja wiem, że go Kocham, że nie wyobrażam sobie życie bez tego człowieka.

Nie wiem, co się dzieje między nami... czy to znudzenie sobą nawzajem? Brak uczucia?

Pomóżcie! Wiem, że to wszystko może trochę chaotyczne...

Pozdrawiam :*

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Brak uczucia? Znudzenie?

Nie wygląda mi to na brak uczucia a raczej na znudzenie... Dziwi mnie to że jesteście ze sobą 3 lata a nie potraficie normalnie rozmawiać... Może za bardzo przywykliście do takiego związku na odległość i stąd być może te kłótnie. Powinniście ratować swój związek a najlepiej to zrobi rozmowa.

3

Odp: Brak uczucia? Znudzenie?

Rzeczywiście trochę chaotycznie i niejasno.

Nie wiem, czy dobrze zrozumiałam, problemem jest to, że niezbyt się dogadujecie, ale tak było zawsze. Ty się wyciszyłaś, on dużo gada. No i kłótnie. A z jakiego powodu te kłótnie?
Ciężko coś doradzić, bo napisałaś niewiele.

Ile macie lat? Czy on przez cały Wasz związek pracuje za granicą? Ludzie się zmieniają i może w Tobie zaszły zmiany (być może w nim także) i stąd te myśli, czy do siebie pasujecie. Być może Twoje wcześniejsze kłopoty coś Ci uzmysłowiły, być może Cię nie wspierał. Napisz coś więcej o Waszym związku. Może poznałaś kogoś?

Czasem uczucia się wypalają, ale czy tak jest u Was nie wiem, zbyt mało danych.

Próbowałaś z nim rozmawiać na ten temat?

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024