Witam!
Od dluzszego czasu czuje sie ciagle zmeczona, mogla bym spac calymi dniami. Do tego ciagnie mnie okropnie do slodkiego czasami potrafie zjesc na raz cala tabliczke czekolady.
Bardzo szbko lapie zadyszke, przeniose moja corke z pokoju do sypilni i juz czuje sie jakbym przebiegla 10km.
Co to moze byc?
Może organizmowi brakuje jakichś składników/witamin, np. magnezu. Bierzesz jakieś dodatki witaminowe? Ewentualnie jesteś może na diecie?
Oprócz tego może spróbuj zmienić swój tryb życia i jedzenie.
I sprawdź u lekarza czy nie masz cukrzycy ![]()
Biore witaminy ale tylko wtedy jak mi sie przypomni
Wybieram sie do lekarza, wydaje mi sie,ze zle sie odzywiam ale jakos nie mam czasu myslec nad tym co jem i jak jem, caly moj czas pochlaniaja moje dziciatka im straram sie podawac jedzonko odpowiednio a sama jem byle jak i na szybko. W cizy cukrzycy nie mialam ale teraz wypadalo by sprawdzic...
Jak chcesz dbac o dzieci jak nie dbasz o swoje zdrowie, idż do lekarza i zrób badania ale oprócz tego bez recepty kup bodymax max i zażywaj. Ten suplement diety da Ci siłę ale badania zrób i dbaj o swoje zdrowie bo jak Ty będziesz czula się dobrze to będziesz cieszyła się każdym dniem.