Moj facet nie lubi seksu oralnego-w ogole nie ma ochoty na seks - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Moj facet nie lubi seksu oralnego-w ogole nie ma ochoty na seks

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 14 ]

Temat: Moj facet nie lubi seksu oralnego-w ogole nie ma ochoty na seks

Mam 25 lat. Zaczyna mnie to meczyc powoli. Jestesmy ze soba 2, 5 roku. Moj facet jest 15 lat starszy. Od poczatku sex wygladal zle.
Wcześniejsi moi faceci mogli nawet przez rok bycia razem 4 razy dziennie. Mysle to nie ze mna problem, jestem atrakcyjna, zadbana.
Jak pisalam na poczatku bylo troszke lepiej tzn byl sex 2 razy w tygodniu po 2 stosunki po moj facet konczy po 4 minutach.
Nigdy go nie stresowalam z tego powodu. Zakupilismy kremy przedluzajace w sex-shopie ale niestety to nic nie pomaga, prezerwatywy takze. Tak bylo przez pierwsze pol roku. Pozniej bylo raz na 2 tygodnie ale juz tylko 1 raz, taki 3 minutowy i koniec.
Jestem zniechecona, niedopieszczona. Nigdy mnie oraz mowil ze nigdy w zyciu nie robil sexu oralnego kobiecie- nie namowie go na to. W ogole czuje ze boi sie mojego ciala, nigdy nie dotknal mnie nawet na dole...niewiarygodne. Jak przystepujemy do seksu wyglada to tak : calowanie, podotyka mnie po piersi i stosunek 3 minutowy. Nie wiem co robic. Teraz nie chce mnie sie w ogole seksu. Bez sensu zebym w ogole sie rozgrzewala. Jest nam naprawdę dobrze na co dzien, ideal ale tak dluzej nie wytrzymam. Jestem otwarta na kazdy rodzaj seksu, lubie sex w kazdych miejscach itd ale on zero fantazji i checi. On twierdzi ze to wina : wszystko bardzo przezywa ma gorszy okres- wiec stres, jakis czas palil marihuanę wiec tez mowi ze po tym sie nie chce i tyle. Mam to przeczekac. Tylko ze ja naprawde juz nie moge. Co ja moge zrobic ? Skoro na niego nie dziala seksowne nagie cialo, nic.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Moj facet nie lubi seksu oralnego-w ogole nie ma ochoty na seks

No to masz porażkę, bo jesteś jak widać z gościem, który ma libido na poziomie porażki, do tego jeszcze bez fantazji. Widać nawet mu na tym nie zależy, bo jakby mu zależało to chciałby coś z tym zrobić, a ściemy typu: stres, gorszy okres, marihuana to niech sobie w buty wsadzi. Taki to zawsze jakiś powód wymyśli, a Ty będziesz czekać w nieskończoność na super seks.
Z 40 na karku i takim podejściem do tematu to ja wątpię, żeby kiedykolwiek coś w tej materii zmienił. Więc pewnie skończy się to tak, że albo go zdradzisz albo odejdziesz właśnie z tego powodu, pragnąc satysfakcjonującego seksu (skoro już takiego zaznałaś w życiu z innym). Wszystko jest kwestią cierpliwości, która jak wiadomo u każdego ma swoje granice, 2,5 roku to już trochę jest znoszenia takiej (z całym szacunkiem) lipy, ale pewnie jeszcze trochę wytrzymasz.

Z mojego punktu widzenia to Twój post już jest tragedią dla tego faceta, bo się nie sprawdza jako mężczyzna.

3

romantyczna25 - jeśli nie wytrzymujesz, to zerwij. Ludzie mają różne potrzeby. Wasze najwyraźniej sobie nie odpowiadają.

Mareczek - mężczyzna to nie tylko seks, nie wiem czy wiesz. Nie, żartuję. WIEM, że nie masz o tym pojęcia. W każdym razie poważny, dojrzały mężczyzna to nie tylko seks, a sprawdzenie się "jako mężczyzna" to nie to samo, co sprawdzenie się w seksie.

4

hm...
Coś mi się widzi, że albo będzie wielka miłość bez sexu... (na dłuższa metę frustracja i szukanie tego na wszelki sposób poza małżeństwem), albo jest Wam nie po drodze.
Miłość, zaufanie... to wszystko bardzo ważne rzeczy... Ale jak nie zagra w sferze sexu... to nie zagra na dłuższą metę nic. Bo zrodzą się takie frustracje, które uśmiercą największą nawet miłość.

5

Po pierwsze te jego wymówki są śmieszne i  tak głupie...Z mojego punktu widzenia : Facet ma głęboko Twoje potrzeby,leń i ignorant ,normalny mężczyzna który kocha kobietę ,jest z nią w związku w łóżku zawsze stara się zaspokoić najpierw ją a na końcu siebie ,przykład-mój mężczyzna ,sam mi mówił że tak jego kręcę że gdyby chciał skończył by również po 2-3 minutach ...ale stara się jak może ,a ja jestem bardzo wymagająca w łóżku ,ciężko mi tak szybko szczytować i musi się napracować smile trwa u nas zazwyczaj to z godzinę i robimy to czasem parę razy dziennie ,a teraz gdy jest w delegacji i wraca to nie wychodzimy z łóżka .no ale mniejsza z tym-masz przykład ,zdrowego na ciele i umyśle dojrzałego faceta .Bardzo nie pokoi mnie zachowanie Twojego mężczyzny ...Jak sama stwierdziłaś tak było od początku,widzę że masz z tym problem i nie dziwie się,byłabym mega sfrustrowana i na dłuższą metę nie dałabym rady.Z tego co piszesz to on sie wręcz brzydzi Twojego ciała,co na pewno nie ma ku temu powodów ale tak to wygląda ,a może on jest innej orientacji??? takie coś też przeszło mi przez myśl,może problemy z prostatą,erekcją ,nie wiem szukam i nie mam racjonalnego wytłumaczenia.Czy rozmawiałaś z nim o tym?Jak dla mnie to absurd że robicie to tak rzadko i krótko,to nie jest "uprawianie miłości" to jest jego zaspokojenie się nic więcej ,a gdzie w tym Ty? Niby jesteście poza łóżkiem taką idealną parą no ale...jak już tam coś nie gra i to bardzo od początku to nie da rady...sex jest jednak ważny w związku i jak tam nie gra to i związek się psuje i wali,niestety taka prawda...Nie wiem ,nie wyobrażam sobie takiego układu...

Romantyczna25,
sytuacja, którą opisujesz musi być dla Ciebie bardzo trudna. Myślę, że prośba o radę na forum jest pierwszym krokiem do zmian.

Moim zdaniem zachowania Twojego partnera, ich utrwalenie (przez 2,5 roku Waszego związku, ale też najprawdopodobniej całe jego dorosłe życie) świadczy o tym, że nie jest to sytuacja przejściowa. Nie wynika z chwilowego, okresowego stresu i sama z siebie nie zniknie, nie zmieni się - mimo i Twoich i jego starań i dobrej woli. Być może stosunkowo niższe libido (a na pewno znacznie niższe, niż Twoje potrzeby) są jego cechą wrodzoną - a być może wynikiem dotychczasowych trudnych doświadczeń, traum, niepowodzeń w związkach.

Jeśli oboje chcecie starać się o związek spróbować znaleźć najlepsze rozwiązanie dla Waszych trudności, polecam konsultację psychologa-seksuologa. W zależności od źródeł i mechanizmów trudności stosowna może okazać się indywidualna psychoterapia partnera, leczenie medyczne (farmakologiczne, jeśli zaburzenia erekji wiążą się ze stanem zdrowia) lub terapia partnerska.

7 Ostatnio edytowany przez apoteoza (2011-12-22 21:51:29)

heathcliff napisał/a:

Mareczek - mężczyzna to nie tylko seks, nie wiem czy wiesz. Nie, żartuję. WIEM, że nie masz o tym pojęcia. W każdym razie poważny, dojrzały mężczyzna to nie tylko seks, a sprawdzenie się "jako mężczyzna" to nie to samo, co sprawdzenie się w seksie.

Oczywiście, że nie mam o tym pojęcia, bo ja jestem chodzącym seksem, zawsze mam "wulgaryzm w oczach", a moje drugie imię to Seks i czasem też jestem "seksualny nebezpeczny". Jest dokładnie tak jak piszesz, czyli całą swoją męskość oparłem o seks, wszystko w życiu utożsamiam z seksem i jeśli w tej materii nie jestem dobry to po prostu nie sprawdzam się jako mężczyzna. Nie, żartuję. WIEM, że nie masz o tym pojęcia, bo w przeciwieństwie do mnie Ty jesteś poważnym, dojrzałym mężczyzną.

Jak widzisz ze swoją myślą trafiłeś w sedno i perfekcyjnie zcharakteryzowałeś moją okrutnie prostą osobowość opartą tylko o seks w życiu. W związku z tym chciałbym choć trochę ją rozwinąć, poszerzyć horyzonty myślowe, więc proszę Cię, oświeć mnie i napisz co dla poważnego i dojrzałego mężczyzny oznacza pojęcie "sprawdzenia się jako mężczyzna"?

8

Bez sensu szafować tu słowami "prawdziwy facet" czy "nieprawdziwy facet". Dla mnie nie ma na to definicji, każdy może dołożyć swoją.
Dla mnie to pewnie jest leniwy, może egoistyczny, bo myśli sobie "Nie podotykam jej tam na dole, wejdę w nią, szybko dojdę i koniec" albo są w nim jakieś inne zahamowania-a jakie to wie on sam albo sam nie wie, bo to tkwi gdzieś w podświadomości. Albo po prostu sam ma takie maleńkie potrzeby.
Myślę, że jedynym rozsądnym wyjściem będzie namówienie go na terapię. Jeżeli on jednak nie chce nic z tym robić, zmieniac, to rozstanie. Bo skoro Wasze drogi się rozmijają, nie chce nawet chociażby zamiast oralnie podotykać Ciebie, to taki związek nie ma sensu, bo nigdy nie będziesz spełniona. Zawsze wtedy gdzieś będzie ta frustracja ..

9

nie chce Cię urazić ale facet 40 letni nie będzie miał nie wiadomo jak wysokiego libida, tylko teraz dla Ciebie pytanie czy Ty chcesz tak życ

10

Mareczek napisał/a:

Oczywiście, że nie mam o tym pojęcia, bo ja jestem chodzącym seksem,

Nie jesteś. Nie mieć pojęcia można i bez bycia seksem, dajesz sobie z tym doskonale radę. smile

Mareczek napisał/a:

Jak widzisz ze swoją myślą trafiłeś w sedno i perfekcyjnie zcharakteryzowałeś moją okrutnie prostą osobowość opartą tylko o seks w życiu. W związku z tym chciałbym choć trochę ją rozwinąć, poszerzyć horyzonty myślowe, więc proszę Cię, oświeć mnie i napisz co dla poważnego i dojrzałego mężczyzny oznacza pojęcie "sprawdzenia się jako mężczyzna"?

Mężczyzna dojrzały by przyhamował testosteron. Zatem nie byłoby pyskówki takiej jak twoja, gimnazjalnego sarkazmu, wielozdaniowego pustosłowia. Dojrzały mężczyzna nie robiłby tej szopki, którą ty robisz, tego zamieszania z powodu urażonej, dziecięcej dumy. Jeśli by cię kiedyś interesowało zostanie poważnym mężczyzną, zgłoś się na kurs prywatnie zamiast śmiecić takimi postami. Gdybyś chciał tylko powtórnie skłamać, że jakiś rozwój cię interesuje, zastanów się właściwszym organem, to ci pozwoli milczeć.

----

romantyczna25 - znam kobietę w podobnej sytuacji. Jej mężczyzna także nie dostarcza jej seksualnej satysfakcji, ale nie staje się przez to bezwartościowy. To kwestia wyboru, znasz tego człowieka i powinnaś już wiedzieć, czy uda się Wam żyć szczęśliwie. Może iść na terapię, może się uczyć wraz z Tobą, może nic nie robić, możesz z nim zostać, możesz odejść, możesz nawet zdradzać (choć z paru powodów to wyjście odradzam). Dlaczego nie odeszłaś jak dotąd?

11

Panowie, cenimy wolność słowa, ale z poszanowaniem godności! Przypominam, że za obrażanie, możecie zostać wykluczeni z forum.
moderatorka apoteoza

12

jakis czas palil marihuanę wiec te mowi ze po tym sie nie chce i tyle.  ja też pale i nie ma takiej opcji żeby mi sie nie chciało  po zapaleniu nawet jest przyjemniej kup mu testosteron i w tyłek wstrzyknij

13

Mój chce wyłącznie seksu oralnego !!!!!

Posty [ 14 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Moj facet nie lubi seksu oralnego-w ogole nie ma ochoty na seks

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024