Zastanawia mnie jedna kwestia-dlaczego niektore kobiety w trakcie klotni z inna kobieta nie potrafia poprzestac na normalnym poziomie.Zazwyczaj obrazaja sie od najgorszych..Np-wiem ze bylas\jestes k... puszczalska itp.itd..Zawsze uzywaja tego jednego argumentu-aby w ten sposob ponizyc ta druga chociaz to nie jest prawda! Spotkalam sie z czyms takim wielokrotnie.Ostatnio na jednym z portali spolecznosciowych jedna kobieta wypisuje takie obrazliwe i ponizajace rzeczy o mnie.Ja jej tak nie odpisuje poniewaz uwazam ze to ponizej pasa..usunelam ja ze znajomych ale wiem ze ona wciaz tam o mnie pisze.Dlaczego nie potrafi zakonczyc znajomosci w normalny sposob-tylko wypisuje obrazliwe i naruszajace moja godnosc rzeczy..Co robic.
A jak nawiązała się Wasza znajomość?? Piszesz,że miałaś ją w "znajomych"
Ale generalizować nie ma co. To nie jest tak, że "kobiety nie potrafią poprzestać na normalnym poziomie".
Wszystko zależy od poziomu człowieka. Niektórzy mężczyźni też nie potrafią. Czasem warto zmienić towarzystwo. ![]()
To taka historia-nyla w moich znajomych-bo mieszka na tym samym osiedlu co ja.Jakos czulam ze nie polubimy sie..Zreszta ona ogolnie jest nielubiana..
Jeśli delikwentka szkaluje Ciebie na różnych portalach, zagroź , ze zgłosisz to na policje- ja tak bym zrobiła bo to mogą przeczytac Twoi współpracownicy ,czy szef, przyjaciele, rodzina. Przeciez nie mozna kogoś tak obrażac, to jest rodzaj prześladowania.
Niewiem co zrobi policja w takim wypadku-zapewne znajac zycie to nic:(
O czym to swiadczy ze niektore kobiety uzywaja tak niskich chwytow jak slowne ponizanie .Wyzywanie od najgorszych obgadywanie i psucie opinii.:(
Na pewno powinnaś z nią skonfrontować całą tą sytuację . Wyjaśnić , pokazać , że jej się nie boisz , może troszkę wzbudzić w niej strach.
A moze ktoras z Was zna odpowiedz na pytanie-JAK UNIKAC KONFLIKTOW}}}}}
Dlaczego niektorzy ludzie wprost przyciagaja do siebie konfliktowe sytuacje}} Od czego to zalezy}}} Jak tego uniknac}}}
A czemu Ty przyjmujesz do znajomych obcą osobę, o której wiesz, że nikt jej nie lubi (więc musi być z nią coś nie tak) tylko dlatego, że mieszka na Twoim osiedlu?
I dajesz jej tym samym wgląd w Twoje zdjęcia i możliwość czytania o Twoim życiu?
A czemu Ty przyjmujesz do znajomych obcą osobę, o której wiesz, że nikt jej nie lubi (więc musi być z nią coś nie tak) tylko dlatego, że mieszka na Twoim osiedlu?
I dajesz jej tym samym wgląd w Twoje zdjęcia i możliwość czytania o Twoim życiu?
Wiesz-sama niewiem czemu..Moj blad
((
Tę dziewczynę i jej wypowiedzi można zapewne zgłosić do administracji portalu, na którym jesteście. Na przyszłość uważaj na to, co publikujesz w necie i komu pozwalasz to czytać/oglądać. Świrów takich jak ta "znajoma" nie brakuje.
Tę dziewczynę i jej wypowiedzi można zapewne zgłosić do administracji portalu, na którym jesteście. Na przyszłość uważaj na to, co publikujesz w necie i komu pozwalasz to czytać/oglądać. Świrów takich jak ta "znajoma" nie brakuje.
Ja wiem to juz kochana..Ale czy moze Ty potrafilabys mi odpowiedziec w jaki sposob unikac problemow i konfliktow..Nie chodzi tu tylko o portale spolecznosciowe ale o normalne zycie.Od pewnego czasu zauwazylam ze konflikty mnie kochaja..Jak ich unikac..WIem jedno-nie warto wchodzic w plotki ![]()