Wszystko zaczęło się 4 lata temu... Na początku nasza znajomośc wyglądała tak że jemu strasznie na mnie zależało przez 2 lata starał się o mnie, zawsze był blisko, starał się mnie wyciągnąc na jakiś spacer albo coś żebyśmy tylko byli sami... A go cały czas wtedy olewałam i traktowałam go tak odpychająco ale po pewnym czasie mnie również zaczęło zależec i to nawet bardzo..Lecz nie wiem co sięstało nagle zarwaliśmy ze sobą kontakt.. On poszedł gdzieś indziej do szkoły i tak nie widzieliśmy się prze rok...
Po roku ja poszłam do tej samej szkoły co on na początku się nawet ucieszyłam bo gdzieś w sobie nadal coś do niego czułam, pokazał mi szkołę i wogóle odnowiliśmy znajomośc... Było bardzo fajnie znowu, zaprosił mnie na swój półmetek, bawiliśmy się świetnie i znowu moja miłośc do niego wróciła...Lecz on został zaproszony na stódniówke przez inna dziewczyne i pozniej zwracal uwage tylko na nia i bylo mi strasznie smutno.. Lecz wakacje już cale spedzilismy razem, widujemy sie prawie w kazdy weekend jest naprawde fajnie, zawsze chciał byc tylko przy mnie .. Jestem strasznie w nim zakochana i nie wiem jak mam mu pokazac ze chcialabym znim byc.. Boje sie że gdy mu powiem cala prawde prosto w oczy to skonczy sie nasza przyjazn... I nie wiem co mam zrobic zeby sprawdzic czy jemu tez na mnie zalezy..?
Juz prawie od 3 lat jestm w nim zakochana i nie wiem co mam zrobic...
Czasem jest dobrze a czasem źle.. Cała szkoła i tak myśli że jesteśmy razem, bo podobno tak się zachowujemy a jak mówie że nie to się pytaja dlaczego..?
Dodam jeszcze ze on nigdy nie mial jeszcze dziewczyny, ale ma dosyc duzo kolezanek ale najwiecej czasu spedza ze mna ....
Temat: Czy jest szansa że będziemy razem...?
Zobacz podobne tematy :
2 2011-11-25 18:33:39 Ostatnio edytowany przez Muszka28 (2011-11-25 18:34:05)
Odp: Czy jest szansa że będziemy razem...?
to może warto o tym z nim porozmawiać przeprowadzić szczerą rozmowę na temat waszej relacji może on też chciałby ale boi się ponownego olania przez ciebie wiesz raz to przeżył więc się być może boi