witam chetnie poznam ludzi z czestochowy samotnych tak jak ja
Renata lat 34 z ktorymi mozna sie spotkac porozmawiac spedzic wolny czas moj nr gg dla zainteresowanych 1129737
Pozdrawiam
Czy to jest dział forum o samotności, czy portal z ogłoszeniami?
Hej!pozdrawiam wszystkich własnie 8.11 skonczylam35 lat i przykro bo nikt o mie nie pamiętal tylko córka ma14 lat a maż nie pamietał chętnie pogadam z kimś na temat samotnosci w zwiazku Coraz bardziej sie od siebie oddalamy.Czasami mysle że łączą nas tylko sprawy dotyczące achunkow ,utrzymania domu.Mąż nie ma czasu dla mnie dziecka nie okazuje uczuc obchodzi go tylko praca po pracy jest zmęczony i idzie spac.Dusze sie w tym związku.Chciała bym wyjsc z nim na spacer ,jechac ,odpoczac ale jego nie interesują takie sprawy ani stan mojego zdrowia.co mam zrobic?to nie życie .nie jestem typem kury domowej,podjelam zaocznie nauke w 2letnim studium medycznym idobrze sie ztym czuje.mam kontakt zludzmi a15 lat siedzenia w domu poswieciłam rodzinie i wpadlismy w rutynę.mam dosyc zbzydło mi to życie nie czuje sie nikomu potrzebna no chyba tylko córce .Będąc w sanatorium poznałam wspaniąlych ludzi poczułam smak życia odpoczelam psychicznie ale przecież trzeba było wrocic do rodziny .Mąz jest o 8 lat starszy .pomozcie .doradzcie