Problem z łysiejącym mężczyzną - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA WŁOSÓW » Problem z łysiejącym mężczyzną

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Problem z łysiejącym mężczyzną

Dziwna sprawa, czasem chciałabym wcielić się choć na dwa dni w skórę faceta, żeby zrozumieć pewne sprawy...

Chodzi dziewczyny o to, że mój mężczyzna zaczął od paru miesięcy bardzo szybko łysieć, niby dotyka to dużą liczbę mężczyzn ale nie da się ukryć, że jego stan psychiczny z tym związany jest bardzo tragiczny, chodzi non stop smutny, a jak chce z nim o tym porozmawiać to zaciska zęby i mówi, że wszystko w porządku. Myślałam, że może zasugerować mu aby się ogolił na łyso i po sprawie ale z tego co widzę to nie będzie dobry sposób... Jak kupi sobie tupecik to już w ogóle będzie jakaś masakra...

Jedynym sensownym rozwiązaniem będzie skorzystanie z wszelkich dostępnych środków odbudowujących mieszki włosowe. Chciałam zapytać was kobietki co sądzicie na ten temat, a nie ukrywam, że problem robi się dość poważny i chciałabym mu jakoś pomóc się z tym uporać ?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Problem z łysiejącym mężczyzną

Jedni się golą na łyso bo chcą być łysi a drudzy popadają w depresję.
A co myślisz o przeszczepie włosów?

3 Ostatnio edytowany przez apoteoza (2011-10-31 10:51:08)

a może zagęszczanie włosów> spróbuj, bo warto! ja mam zagęszczone i wreszcie nie wstydzę się swojego wyglądu, naprawdę za niewielką cenę można poddać się przyjemnemu zabiegowi i od razu widać efekty, a wcześniej też ładowałam w suplementy, zresztą poczytaj sobie o tym to się dowiesz
Powód edycji:spam

4

To może mezoterapia ? To jest napewno bardziej skuteczna metoda od wszystkich preparatów bo tutaj te "składniki stymulujące" trafiają bezpośrednio do cebulki włosa. Moja kuzynka która też miałam problemy z wypadającymi włosami korzystała z takiego zabiegu w spa ce-ce i efekty są naprawdę niezłe, to też ogólnie wzmacnia włosy i poprawia objętość więc tym bardziej widać różnicę. Wiem że w przypadku faceta może być problem z przekonaniem go, ale masa mężczyzn korzysta z takich rzeczy i to nie jest dzisiaj nic dziwnego ani wstydliwego.

5

GabiLove napisał/a:

Dziwna sprawa, czasem chciałabym wcielić się choć na dwa dni w skórę faceta, żeby zrozumieć pewne sprawy...

Chodzi dziewczyny o to, że mój mężczyzna zaczął od paru miesięcy bardzo szybko łysieć, niby dotyka to dużą liczbę mężczyzn ale nie da się ukryć, że jego stan psychiczny z tym związany jest bardzo tragiczny, chodzi non stop smutny, a jak chce z nim o tym porozmawiać to zaciska zęby i mówi, że wszystko w porządku. Myślałam, że może zasugerować mu aby się ogolił na łyso i po sprawie ale z tego co widzę to nie będzie dobry sposób... Jak kupi sobie tupecik to już w ogóle będzie jakaś masakra...

Jedynym sensownym rozwiązaniem będzie skorzystanie z wszelkich dostępnych środków odbudowujących mieszki włosowe. Chciałam zapytać was kobietki co sądzicie na ten temat, a nie ukrywam, że problem robi się dość poważny i chciałabym mu jakoś pomóc się z tym uporać ?

To naturalne. Siwiejemy, łysiejemy, starzejemy się. Trzeba to zaakceptować. Nikt nie jest wiecznie młody, ani nikt nie żyje wiecznie. Powiedz mu, że dzięki łysince wygląda bardziej męsko. Może to poprawi mu humor. Tupeciki, przeszczepy włosów wyglądają beznadziejnie, a czasami komicznie. Mężczyzna, który wyłysiał wygląda naturalnie. Prezentuje się zwyczajnie, a facet farbowany, w peruce, czy inne "zaczeski" zawsze powodowały, że mężczyzna stawał się pośmiewiskiem.

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA WŁOSÓW » Problem z łysiejącym mężczyzną

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024