Ból jajnika po stosunku. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Ból jajnika po stosunku.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Ból jajnika po stosunku.

Witam,
ostatnio (tj, wczoraj i przedwczoraj) kochałam się z moim chłopakiem po dłuższej przerwie. Dzisiaj odczuwał ból prawego jajnika, taki jak podczas miesiączki. Zabezpieczyliśmy się oczywiście, a od okresu minęło 10 dni. Ciążę wykluczam, bo są to dni niepłodne, plus mieliśmy zabezpieczenie. Czy może być to po prostu ból po stosunku, po dłuższej przerwie? Czy może jakaś choroba. Dodam, że w trakcie też czasem mnie boli.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Ból jajnika po stosunku.

Kurde idz do lekarza,mnie też boli przy stosunku a teoretycznie jestem zdrowa big_smile

3

mozliwe, ze to stan zapalny. ja bym na Twoim miejscu troche poczsekala, jezeli nadal bedziesz odczuwala bol po kazdym stosunku, wtedy radzilabym wizyte u lekarza. w sumie mi sie to wydaje calkiem normalne, tez tak mialam po dluzszej przerwie w seksie, takze luuz.

4

Hmm, jeśli od miesiączki minęło 10 dni, to możesz po prostu mieć owulację (na to wskazywałby zresztą ból tylko jednego jajnika).

Ale również proponuję Ci zapytać o to ginekologa.

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Ból jajnika po stosunku.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024