Problem z obecnym chlopakiem... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Problem z obecnym chlopakiem...

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Problem z obecnym chlopakiem...

Hej jestem tu po raz 1 i nie wiem czy dobrze robię, że tu jestem pisząc ale czytając poszczególne posty myślę, że mi coś doradzicie. Mam problem z obecnym chłopakiem ponieważ od pewnego czasu bardzo się zmienił w stosunku do mnie. Nie jest taki jak kiedyś zrobił się bardzo upierdliwy nic mu nie pasuje. Spotykamy się raz w tyg. bo stwierdził, że ma sporo pracy a jak przyjedzie to rzadko gdzieś wychodzimy(większość spędzamy w domu). Przez ostatni czas większość się kłucimy potrafił wiele razy zranić nie myśląc co robi. Ale po pewnym czasie wracał przepraszał, tłumacząc mi że już tak nie będzie, że będzie robił wszystko żeby było dobrze. Ale z drugiej strony uważam, że to tylko fałszywe obietnice. Nie wiem co mam zrobić mimo tego wszystkiego bardzo mi na nim zależy ale z drugiej strony staje mi się bardziej obcy. Wydaje mi się , że on mnie już nie traktuje tak jak na początku nie ma tego zapału co kiedyś. Dla niego kolega i jego sprawy są ważniejsze ode mnie a ja jestem gdzieś z boku. Nie wiem co robić zastanawiam się czy taki związek ma jakąś przyszłość. Natomiast wiem że, człowieka ciężko jest zmienić swoimi sposobami. Dodam jeszcze, że od pewnego czasu nie zbyt dobrze mnie szanuje. Doradzcie jesli możecie!

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Problem z obecnym chlopakiem...

do [majka20]                                                                                                                  Moim zdaniem w Wasze życie zaczęła wkradac się rutyna ((zmora większości związków)) Faceci nie lubią rutyny ktora często staje się powodem wielu pęknięc, nieporozumien. Kazdy z nas jest inny, wymaga czegos nowego a zeby utrzymac zwiazek w stabilizacji potrzebne jest zaufanie i chec dawania z siebie dobra dla drugiej osoby, czasami poswięcmy zbyt mało czasu dla swojej partnerki\partnera i nie rozmawiamy o własnych\wzajemnych potrzebach, oczekując iz dana osoba domysli się czego brakuje w związku a w rezultacie jest na odwrot i sprzeczka gotowa.

3

Co robi takiego że bardzo Ci na nim zależy?
Długo jesteście razem?

4

Po przeczytaniu Twojej wypowiedzi zastanawiam się,czy ja chciałabym być z takim chłopakiem.Doszłam do wniosku,że chyba jednak nie,tym bardziej,że jak piszesz nie szanuje Ciebie,jest opryskliwy,woli być z kolegami niż z Tobą,a spotykacie się raz w tygodniu,bo ma dużo pracy,czy zmęczony jest po niej.Sama więc widzisz,że nie jest wart tego,aby z nim być.Ale zachowanie chłopaka i jego przyzwyczajenia niestety,ale w dużej mierze zależą także od nas samych.Jeżeli słonia można nauczyć tańczyć,to i chłopaka można nauczyć dużo i oduczyć wiele.Pod naszym wpływem chłopak z pewnością staje się lepszym człowiekiem,to od nas zależy jak nas traktuje,jeśli źle to znaczy,że na to pozwalamy.W związku ważny jest szacunek i zaufanie,trzeba dużo rozmawiać ze sobą,mówić czego oczekujemy od partnera,co nam się nie podoba,co chciałybyśmy zmienić itd.Przemyśl jeszcze raz,czy tak z ręką na sercu,chcesz z nim być?,czy na prawdę tak Tobie na nim zależy?,czy w ogóle warto tak się szarpać?czy będziesz z nim szczęśliwa?

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Problem z obecnym chlopakiem...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024