Czesc Wam, Netkobitki kochane=) Słuchajcie Wy mnie, własnie chodzi o to czy- kobieta w wieku lat 19 bez męża, bez chłopa nawet może mieć bardzo rozwinięty instynkt macierzyński?
No z tego co się orientuje to instynkt macierzyńskh nie zależy od tego czy ma się męża :-) To indywidualna sprawa każdej kobiety.
jak najbardziej kobieta w takim wieku moze miec rozwiniety instynkt maciezynski wiem to po sobie
jest to jak najbardziej mozliwe i maz ,albo facet nie ma tu wplywu kiedy to sie w kobiecie odezwie .To jest kolejna potrzeba fizjologiczna kobiety DOJRZALEJ jest to oznaka organizmu , ze czlowiek nie jest juz " glupim nastolatkiem" , lecz dojrzałym czlowiekiem , ktory chce rozpoczac kolejny etap w zyciu . A mąż moze jedynie pokazac i dac jej sygnal , ze jest gotowy na stworzenie rodziny wiec on tylko wtedy daje kobiecie znak ze moze rozwijac swoj instynkt maciezynski
Karla, a jak u Ciebie się to objawia?? ![]()
No jasne ze tak. Ja rowniez wiem po sobie. Urodzilam pierwszego synka w wieku 19 lat, i wiek tu nie ma nic do rzeczy
Facet, a raczej jego brak raczej tez nie:P
6 2011-09-30 17:40:19 Ostatnio edytowany przez SweetHarmony (2011-09-30 17:41:49)
Urodziłam córke jak miałam 19 lat ale niewiem czy instynkt macierzyński był u mnie juz rozbudzony bo nie czulam euforii ani nic takiego
U mnie wszystko przyszło z czasem gdzies po ok.4 miesiacach zaczełam czuc cos wiecej do dziecka.
U kazdej kobiety inaczej sie budzi i w innym czasie ![]()