Instynkt macierzyński w wieku 19 lat? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Instynkt macierzyński w wieku 19 lat?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: Instynkt macierzyński w wieku 19 lat?

Czesc Wam, Netkobitki kochane=) Słuchajcie Wy mnie, własnie chodzi o to czy- kobieta w wieku lat 19 bez męża, bez chłopa nawet może mieć bardzo rozwinięty instynkt macierzyński?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Instynkt macierzyński w wieku 19 lat?

No z tego co się orientuje to instynkt macierzyńskh nie zależy od tego czy ma się męża :-) To indywidualna sprawa każdej kobiety.

3

jak najbardziej  kobieta w  takim wieku  moze miec  rozwiniety instynkt  maciezynski wiem  to  po sobie smile  jest  to jak najbardziej mozliwe i  maz ,albo  facet  nie ma  tu  wplywu kiedy  to sie w kobiecie odezwie .To jest kolejna potrzeba  fizjologiczna  kobiety DOJRZALEJ jest to oznaka  organizmu , ze czlowiek nie jest  juz " glupim nastolatkiem"  , lecz dojrzałym czlowiekiem , ktory chce rozpoczac kolejny etap w zyciu . A mąż moze jedynie  pokazac i dac jej sygnal , ze jest gotowy  na stworzenie rodziny wiec on  tylko wtedy daje kobiecie znak ze moze rozwijac swoj instynkt  maciezynski

4

Karla, a jak u Ciebie się to objawia?? smile

5

No jasne ze tak. Ja rowniez wiem po sobie. Urodzilam pierwszego synka w wieku 19 lat, i wiek tu nie ma nic do rzeczy wink Facet, a raczej jego brak raczej tez nie:P

6 Ostatnio edytowany przez SweetHarmony (2011-09-30 17:41:49)

Urodziłam córke jak miałam 19 lat ale niewiem czy instynkt macierzyński był u mnie juz rozbudzony bo nie czulam euforii ani nic takiego hmm
U mnie wszystko przyszło z czasem gdzies po ok.4 miesiacach zaczełam czuc cos wiecej do dziecka.
U kazdej kobiety inaczej sie budzi i w innym czasie smile

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Instynkt macierzyński w wieku 19 lat?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024