Witam jestem tutaj po raz pierwszy, mam 25 lat, sprawa wyglada nastepujaca, na imprezce u kolezanki, poznalam jej kuzyna ma 26 lat, spotykamy sie od 2 tygodni, mily czarujacy, sympatyczny, mozna powiedziec ze taki facet jakiego od dawna szukalam, wyedukowany, ak dla mnie idelany bo wczesniejszych milosnych porazkach, sprawa jest nastepujaca, otoz on jest z zawodu jakims tam elektronikiem i pracuje na kontraktach albo na statkach albo na stoczniach po calym swiecie, jest w domu od 3 tygodni, pod koniec sierpnia znowu wyjezdza do pracy, na okolo 4-5 miesiecy,bardzo dobrze zarabia,mysle czy taka milosc na odleglosc ma sens czy sobie po prostu nie odpuscic, on bardzo mnie lubi tak mi powiedzial, ale nie chce sie angazowac na stale, gdyz rozumie jaka ma prace i niechce nikogo ranic i zmuszac do czekania, jestem mu wdzieczna za to ze jest taki szczery, ale nie wiem co mam zrobic, zaryzykowac czy dac sobie z nim spokoj, dodam ze nie mam latwego zycia, mieszkam z rodzicami, pracuje w markecie, jezdze autobusem, a on ma wlasne mieszkanie w tak mlodym wieku, nowy samochod,takie przeciwienstwo mnie, a traktuje mnie jak krolowa, spotkamy sie przez te 2 tygodnie prawie codziennie, i za kazdym razem kupuje mi kwiaty, zabiera czy to na kolacje do kina czy na plaze, zakochalam sie.
Pozdrawiam i czekam na porady
Temat: Chlopak- czy warto
Zobacz podobne tematy :
Odp: Chlopak- czy warto
najpierw zadaj sobie pytanie: czy on Cię oczarował, czy raczej jego status majątkowy, auto, mieszkanie etc????
Bo widzę, że Ty raczej masz nadzieję, że gdy się z nim zwiążesz, to poprawi się Twoja sytuacja.
Rozumiem Cię, ale ja wyznaję taką zasadę: miłość przede wszystkim - a jeżeli facet ma kasiorę to dodatkowy plus.