Jestem świeżynką na forum ![]()
Mam nadzieję, że znajdę tu kącik dla siebie, a miejsce to stanie się dla mnie odskocznią od codzienny trosk i męskich fanaberii ![]()
Pozdrawiam serdecznie Was wszystkie!
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Witam wszystkie równe babeczki :)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jestem świeżynką na forum ![]()
Mam nadzieję, że znajdę tu kącik dla siebie, a miejsce to stanie się dla mnie odskocznią od codzienny trosk i męskich fanaberii ![]()
Pozdrawiam serdecznie Was wszystkie!
witaj moja imienniczko napewno tu odpoczniesz;)
Witam Cie ![]()
Woow - nie przypuszczałam, że ktoś się odezwie. Tu naprawdę jest miło ![]()
Udanego weekendu moje drogie!
Hmmm.... A więc i ja witam Cię:) i życzę powodzenie;)
1natalia
Witaj! Napisz coś więcej o sobie np. wiek itd...
Po pierwsze (wiem że się powtórzę ale nie mogę tego nie powiedzieć) ale się cieszę, że ktoś przeczytał moje bohomazy i zainteresował moją osobą.
AnnAnnA Prosisz o moją krótką (bo nie chcę Was zanudzać) autoprezentację a więc :
Mam na imię Natalia jak łatwo można to wywnioskować z loginu
. Od urodzenia mieszkam w Poznaniu, mam 24 lata i od 30 czerwca jestem dumną Panią mgr.
Poza tym jestem osobą dość uporządkowaną ale uwielbiającą adrenalinę i wyzwania.
Wśród swoich pasji mogę wymienić na pewno zwierzaki a w tym szczególnie psia tresura, fitness oraz baaaardzo szeroko pojętą aktywność fizyczna - ja po prostu nie lubię nic nie robić;)
To w skrócie ja. Mam nadzieję, że zaakceptujecie mnie taką jaką jestem (to byłoby po prostu cudowne) oraz że opis jest wystarczający. Jeśli zrodzą się Wam jakieś pytania to z chęcią na nie odpowiem.
Pozdrawiam i życzę kolorowych snów ja powoli kieruję się do łóżeczka bo wstaję niestety już o 6 rano
Witam bardzo serdecznie:)Jestem tu poraz pierwszy...I wcale nie zaluje te historie ludzi sa niesamowite..Mam na imie Ola lat 21 mieszkam w Kwidzynie.Jestem matka dwojki dzieci.Na codzien zajmuje sie nimi i domem...Pozdrawiam wszystkich:)
Witam Cię Oleńka1234 ![]()
Widzę, że Ty również jesteś pozytywnie zaskoczona tym forum
no to jest nas już dwie. Życzę dalszego miłego klikania ![]()
Pozdrawiam
Cześć dziewczyny!
Jestem nowa, a wręcz dzisiejsza ![]()
mam nadzieje że bedzie nam się miło gadać.
Nazywam się Ania i jestem z Łodzi
Pozdrawiam!
Witaj Aniu (ms.blueberry) na tym forum
miło wiedzieć, że ciągle ktoś nowy się tu pojawia. Z dnia na dzień coraz bardziej zaskakuje mnie to miejsce
witam Was kobietki!
długo myślałam nad jakimś blogiem,aż w końcu się zdecydowałam:)
Witam wszystkich pierwszy raz jestem na takiej stronie. Wiele razy sie rejestrowalam i uciekalam z ze strony jak kopnieta ale co tam co mi szkodzi mam 30 lat i chyba jestem zdesperowana hahah
Ivon - zdesperowana?!?
Hej...........jestem dzisiejsza.......mam na imię Dorota, wiek jak widać........i uciekłam w wirtualny świat..........bo tak bardzo potrzebuję spokoju, a jednocześnie nie potrafię być sama...choć narazie taka fizyczna obecność kogoś mnie męczy...............ostatnio jestem wielkim smutasem i czekam aż mi ten przygnębiający nastrój przejdzie.......
zielono_mi głowa do góry - wiem że łatwo się to mówi ale pamiętaj że życie jest tylko jedno. Moją metodą na depresję jest zawsze sport. Biegam wokół osiedla, lub idą na siłownie. To pomaga ![]()
Pozdrawiam
aaaa właśnie, jakbyś szukała wsparcia, mobilizacji i organizacji treningów na siłowni czy też biegania np wokół osiedla, to wejdź sobie na portal www.weego.pl tam jest taki prosty kalendarz dzięki któremu możesz sobie zaplanować wszystko co chcesz, a podobno planowanie i zapisywanie planów pomoga w ich realizacji ![]()
powodzenia.
W razie gorszych dni możesz pisać do mnie, na pewno coś zaradzimy
Dziękuję natalko........już mi trochę lepiej.......ale masz rację ruch bardzo dobrze robi na przygnębienie.....Pozdrawiam Cię ![]()
Nie ma za co dziękować ![]()
hej, szukam koleżanki do wspolnych spotkań, rozmowy,zakupów,spacerów,imprezy województwo Pomorskie !! moje GG: 13232789
pisszcie smiało
myszka197500
ehhh jak zobaczyłam pierwsze Twoje słowa to już chciałam napisać, że jestem chętna to spędzenia czasu razem bo brakuje mi bliskiej osoby ale niestety mieszkam w Wielkopolsce - życzę udany poszukiwań ![]()
Witam wszystkich nowych forumowiczów.
Proszę na początek zapoznać się z regulaminem forum http://www.netkobiety.pl/t4298.html ,a następnie uzupełnijcie profile. Życze miłego pobytu na forum ![]()
Witam Cie
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Witam wszystkie równe babeczki :)
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024