Witam wszystkie równe babeczki :) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Witam wszystkie równe babeczki :)

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 24 ]

Temat: Witam wszystkie równe babeczki :)

Jestem świeżynką na forum smile
Mam nadzieję, że znajdę tu kącik dla siebie, a miejsce to stanie się dla mnie odskocznią od codzienny trosk i męskich fanaberii wink

Pozdrawiam serdecznie Was wszystkie!

Zobacz podobne tematy :
Odp: Witam wszystkie równe babeczki :)

witaj moja   imienniczko napewno tu odpoczniesz;)

3

Witam Cie big_smile

4 Ostatnio edytowany przez 1natalia (2011-07-29 17:59:35)

Woow - nie przypuszczałam, że ktoś się odezwie. Tu naprawdę jest miło smile

Udanego weekendu moje drogie!

5

Hmmm.... A więc i ja witam Cię:) i życzę powodzenie;)

6

1natalia
Witaj! Napisz coś więcej o sobie np. wiek itd...

7

Po pierwsze (wiem że się powtórzę ale nie mogę tego nie powiedzieć) ale się cieszę, że ktoś przeczytał moje bohomazy i zainteresował moją osobą.
AnnAnnA Prosisz o moją krótką (bo nie chcę Was zanudzać) autoprezentację a więc :
Mam na imię Natalia jak łatwo można to wywnioskować z loginu wink . Od urodzenia mieszkam w Poznaniu, mam 24 lata i od 30 czerwca jestem dumną Panią mgr.
Poza tym jestem osobą dość uporządkowaną ale uwielbiającą adrenalinę i wyzwania.
Wśród swoich pasji mogę wymienić na pewno zwierzaki a w tym szczególnie psia tresura, fitness oraz baaaardzo szeroko pojętą aktywność fizyczna - ja po prostu nie lubię nic nie robić;)
To w skrócie ja. Mam nadzieję, że zaakceptujecie mnie taką jaką jestem (to byłoby po prostu cudowne) oraz że opis jest wystarczający. Jeśli zrodzą się Wam jakieś pytania to z chęcią na nie odpowiem.
Pozdrawiam i życzę kolorowych snów ja powoli kieruję się do łóżeczka bo wstaję niestety już o 6 rano

8

Witam bardzo serdecznie:)Jestem tu poraz pierwszy...I wcale nie zaluje te historie ludzi sa niesamowite..Mam na imie Ola lat 21 mieszkam w Kwidzynie.Jestem matka dwojki dzieci.Na codzien zajmuje sie nimi i domem...Pozdrawiam wszystkich:)

9

Witam Cię Oleńka1234 smile
Widzę, że Ty również jesteś pozytywnie zaskoczona tym forum smile no to jest nas już dwie. Życzę dalszego miłego klikania wink

Pozdrawiam

10

Cześć dziewczyny!
Jestem nowa, a wręcz dzisiejsza wink
mam nadzieje że bedzie nam się miło gadać.
Nazywam się Ania i jestem z Łodzi
Pozdrawiam!

11

Witaj Aniu (ms.blueberry) na tym forum smile miło wiedzieć, że ciągle ktoś nowy się tu pojawia. Z dnia na dzień coraz bardziej zaskakuje mnie to miejsce

12

witam Was kobietki!
długo myślałam nad jakimś blogiem,aż w końcu się zdecydowałam:)

13

Witam wszystkich  pierwszy raz  jestem na takiej stronie. Wiele razy sie rejestrowalam i uciekalam z ze strony jak kopnieta ale co tam co mi szkodzi mam 30 lat i chyba jestem zdesperowana hahah

14

Ivon - zdesperowana?!?

15

Hej...........jestem dzisiejsza.......mam na imię Dorota, wiek jak widać........i uciekłam w wirtualny świat..........bo tak bardzo potrzebuję spokoju, a jednocześnie nie potrafię być sama...choć narazie taka fizyczna obecność kogoś mnie męczy...............ostatnio jestem wielkim smutasem i czekam aż mi ten przygnębiający nastrój przejdzie.......

16

zielono_mi głowa do góry - wiem że łatwo się to mówi ale pamiętaj że życie jest tylko jedno. Moją metodą na depresję jest zawsze sport. Biegam wokół osiedla, lub idą na siłownie. To pomaga smile

Pozdrawiam

17

aaaa właśnie, jakbyś szukała wsparcia, mobilizacji i organizacji treningów na siłowni czy też biegania np wokół osiedla, to wejdź sobie na portal www.weego.pl tam jest taki prosty kalendarz dzięki któremu możesz sobie zaplanować wszystko co chcesz, a podobno planowanie i zapisywanie planów pomoga w ich realizacji wink
powodzenia.
W razie gorszych dni możesz pisać do mnie, na pewno coś zaradzimy

18

Dziękuję natalko........już mi trochę lepiej.......ale masz rację ruch bardzo dobrze robi na przygnębienie.....Pozdrawiam Cię smile

19

Nie ma za co dziękować smile

20

hej, szukam koleżanki do wspolnych spotkań, rozmowy,zakupów,spacerów,imprezy  województwo Pomorskie  !!  moje GG: 13232789
pisszcie smiało

21

myszka197500
ehhh jak zobaczyłam pierwsze Twoje słowa to już chciałam napisać, że jestem chętna to spędzenia czasu razem bo brakuje mi bliskiej osoby ale niestety mieszkam w Wielkopolsce - życzę udany poszukiwań wink

22

Witam wszystkich nowych forumowiczów.
Proszę na początek zapoznać się z regulaminem forum http://www.netkobiety.pl/t4298.html ,a następnie uzupełnijcie profile. Życze miłego pobytu na forum smile

23

Witam Cie

Posty [ 24 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Witam wszystkie równe babeczki :)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024