Dzień dobry 
Może skusicie się na Babeczki Motylki (butterfly cupcakes)
Przepis znalazłam na stronie "Moje Wypieki" wypróbowałam i uważam że jest rewelacyjny. Babeczki mają nutkę cytrynową moją ulubioną w tego typu ciastach. Smakują i wyglądają ...no sami zobaczcie.

zdjęcie pochodzi z taste.com.au
Składniki ciasta na 12 babeczek:
160 g masła
120 g drobnego cukru do wypieków
165 g mąki pszennej
1,5 łyżeczki proszku do pieczenia
3 jajka
skórka otarta z 1 cytryny
1 łyżeczka soku z cytryny
Wszystkie składniki powinny być w temperaturze pokojowej. Mąkę i proszek przesiać, odłożyć.
Mikserem utrzeć masło z cukrem, na jasną i puszystą masę. Dodawać jajka, jedno po drugim, ucierając na gładką masę po każdym dodaniu.
Dodać skórkę z cytryny, sok i zmiksować.
Do powstałej masy dodać odłożone przesiane suche składniki. Wymieszać szpatułką tylko do połączenia się wszystkiego razem, nie potrzeba dłużej.
Formę na 12 muffinek wyłożyć papilotkami, nałożyć do nich ciasto w równych porcjach.
Piec w temperaturze 180?C przez około 20 minut (bez termoobiegu) lub chwilę dłużej, do tzw. suchego patyczka. Wyjąć, wystudzić na kratce.
Dodatki:
ok.1 szklanka dżemu malinowego
250 ml śmietany kremówki, schłodzonej
1 łyżka cukru-pudru
cukier puder (do oprószenia)
Kremówkę należy ubić na sztywno, pod koniec ubijania dodając cukier puder.
Wystudzone babeczki przełożyć na deseczkę. Nożem z piłką odciąć im 'czapeczki' i przekroić na pół - to będą skrzydełka motylków. Babeczkę posmarować łyżką dżemu malinowego, ozdobić kremem z bitej śmietany, przymocować skrzydełka. Oprószyć cukrem pudrem.
Przypominam, że zgodnie z regulaminem w postach nie wklejamy żadnych linków do obcych serwisów, for, a także stronek o charakterze komerycyjnym. To dlatego Twój post edytowałam. Z pozdrowieniami, Mod. Olinka