Moja partnerka zachęca mnie do oglądania się za innymi kobietami. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZWIĄZEK NA ODLEGŁOŚĆ, MIŁOŚĆ PRZEZ INTERNET » Moja partnerka zachęca mnie do oglądania się za innymi kobietami.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 12 ]

1

Temat: Moja partnerka zachęca mnie do oglądania się za innymi kobietami.

Mam związek na odległosc z kobieta i kochamy się.Spotykamy się  raz na tydzien,a  w tygodniu pisujemy smsy,dzwonimy.Jestem pewien jej uczuc i tego ze teskni ale juz parę razy zdarzyło sie ze gdy spotkalismy razi mnie jej dziwne zachowanie-np.umowilismy się po tygodniu tesknoty i czekania na randkę romantyczną a ona od razu na poczatku dziwnie sie zaczeła zachowywac: zwraca się do mnie w dziwaczny sposob,dziwnie(troche obrazliwie) mnie nazywając zamiast jakos miło jak byc powinno jak sie zakochani spotykają,a po chwili gdy sobie siedzimy próbuje mnie zainteresowac inna kobietą ktora gdzies obok przypadkowo odsłoniła wiecej uda( zapytala czemu sie nie patrze na nia,czemu nie próbuje nacieszyć wzroku).Pokłóciliśmy się zresztą o to bo jej powiedzialem ze jak jestem stęskniony to chcę patrzec na ukochaną a nie gdzies ogladac inne kobiety i ze to chyba normalne ze w nia jestem wpatrzony skoro kocham,powiedzialem tez ze dla mnie to niepojęte , że kobieta zakochana zachęca swojego faceta do oglądania się za innymi.Powiedzcie mi kobiety jak to zrozumiec takie dziwaczne zachowanie? bo dla mnie to niepojęte do dzis...

Zalogowałeś się na kobiecym forum więc oczywiste jest, że głównie Panie odpowiedzą na Twój wątek. Nie musisz podkreślać, że prosisz kobiety o radę. Ponadto staraj się nadawać tytuły adekwatne do treści postu. Zapoznaj się z regulaminem forum.
moderatorka-apoteoza

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Moja partnerka zachęca mnie do oglądania się za innymi kobietami.

jarroo powiem Ci, że nie wiem co Ci do końca odpisać i jak to wytlumaczyć. ja tak miałam przez pewien okres czasu, co prawda w malym stopniu, ale u mnie było to spowodowane poniekąd przez mojego chłopaka. czasem robił mi na złość mówiąc, że ta czy tamta jest ładna, atrakcyjna itd. ja po takich gadaniach jak widziałam naprawdę atrakcyjną dziewczynę i byłam w towarzystwie mojego chłopaka robiłam podobnie. nie wiem w sumie czemu. chyba dlatego, że sama czułam sie niedowartościowana i myślałam, że każda jest lepsza. może wydaje nam sie, że takie dogadywanie sprawdzi partnera, a on mówiąc, że to nieprawda nas dowartościuje

3

ja nigdy takich rzeczy nie mowię swojej kobiecie a wrecz odwrotnie: ze jestem w nia wpatrzony bo kocham.Zreszta wtedy jej powiedzialem tez ze musialbym byc ostatnim dupkiem bez taktu aby sie za innymi ogladac jak sie spotkalismy po tygodniu tesknoty.

4

no to naprawde nie wiem. pogadaj z nią szczerze, bez nerwów i prosto w oczy czemu tak jest. myślę, że jeśli szczerze pogadacie będzie Ci łatwiej ją zrozumieć smile nie czytasz przecież w jej myślach smile

ona pewnie ma jakieś kompleksy i zachowując się w taki sposób zwyczajnie chce się dowartościować/jak pokaże Ci inną kobietę i zapyta dlaczego na nią nie patrzysz,zawsze odpowiadaj,że Twoja jest ładniejsza...mówię Ci,mam taką koleżankę,która swojemu bez przerwy suszy głowę na temat innych kobiet,bo sama czuje się nie za ciekawa,nie za pewna jego uczuć itp.
Ona zachęca Cię do oglądania się za innymi,żebyś zawsze zapewniał Ją,że jest wspanialsza...Widać tego potrzebuje.

6

słaba kobietka napisał/a:

ona pewnie ma jakieś kompleksy i zachowując się w taki sposób zwyczajnie chce się dowartościować/jak pokaże Ci inną kobietę i zapyta dlaczego na nią nie patrzysz,zawsze odpowiadaj,że Twoja jest ładniejsza...mówię Ci,mam taką koleżankę,która swojemu bez przerwy suszy głowę na temat innych kobiet,bo sama czuje się nie za ciekawa,nie za pewna jego uczuć itp.
Ona zachęca Cię do oglądania się za innymi,żebyś zawsze zapewniał Ją,że jest wspanialsza...Widać tego potrzebuje.

Zgadza się. Też mam taką koleżankę:)

Natomiast ja czasem jak widzę jakąś bardzo atrakcyjną kobietę np idzie przed nami to patrze tylko czy on patrzy na nią i na co i zazwyczaj patrzy wink Ale nie mam pretensji o patrzenie.. Śmieje się z tego.
A i zawsze jak  mój chłopak patrzy na inną to zaraz mówi zobacz jakie ma włosy zniszczone albo za mocno sie pomalowała a mówi tak pewnie, żeby mi specjalnie uświadomić, że ja jestem lepsza i że ona mu się nie podoba tylko ja chociaż ja się tym nie przejmuję i zawsze milcze:). I tak powinieneś robić tej swojej! smile he he

7

jaroo a może ona zwyczajnie Cie sparwdza?? może chce Twojego potwierdzenia na tą "internetową" znajomość??
Może się boi,chce widzieć Twoje zaangażowanie no i może....nie powinieneś nas tu pytać tylko wprost jej powiedzieć co czujesz oraz zapytać i wyjaśnić ,że dla Ciebie liczy sie ona i tylko ONA nikt inny!
O ile jesteś pewny tego smile Co by pustych deklaracji nie składać.

8

słaba kobietka napisał/a:

Zgadzam się co do słowa. Nie zrażaj się od razu swoją dziewczyną smile. Ewentualnie możesz z nią na ten temat jeszcze porozmawiać, że boli Cię to, że każe Ci patrzeć na inne, po tygodniu nie widzenia się.

9

też myślę abyś z nią porozmawiał być może, że ma kompleksy albo obawia się twoich uczuć. a z drugiej strony dziwie się jej że sama prowokuje do takich sytuacji, ja mam tak, że mój facet ogląda się za innymi kobietami idąc ze mną, ale dla mnie nie jest to przyjemne , czuję wtedy jak by szukał czegoś innego.

10

Moim zdaniem tłumaczeń takiego zachowania może być wiele.. Widzicie sie tylko raz w tygodniu.. Moze zwyczajnie chce poczuc sie zazdrosna.. to tez czasem jest kobiecie potrzebne.. badz tak jak piszecie ma jakies komleksy, nie jest dowartosciowana a moze Cie sprawdza smile Wybierzcie sie na wspolne wakacje i spedzcie troche wiecej czasu razem !! smile

11

sprawdza cie , czy w przyszłości sam bez zachęty będziesz sie rozglądać

Posty [ 12 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZWIĄZEK NA ODLEGŁOŚĆ, MIŁOŚĆ PRZEZ INTERNET » Moja partnerka zachęca mnie do oglądania się za innymi kobietami.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024